Şimdi Ara

LEADTEK GTX 275 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartım elime ulaştı ve gerçekten de iyi bir ekran kartı ama bir sorunum var kart crysis warhead gibi bir oyunda hiç kasmadan oynatıyor ama bfme 2 rise of the witch king oynadığımda düşük çözünürlükte bile takılmalar meydana geliyor ve fps 20-25 lerde geziyor oyun içi fotoğrafları da ekledim sizce sorun ne olabilir?

LEADTEK GTX 275 YARDIM

LEADTEK GTX 275 YARDIM

• oyunun patchi varsa onu deneyin crysiste sorun yoksa eğer onda da olmaması lazım eğer sorun varsa da oyunun korsan olması dosyalarının eksik olması sürümünün eski olması etki olabilir diye düşünüyorum
  • Oyundan kaynaklı bir sorun gibi gözüküyor, yukarıda denilenleri yapın ve ek olarak Nvidia'nın sitesinden en güncel yazılımı indirip yükleyin...
  • Oyunun yaması son sürüm ayrıca çok eski 7950gt kartım daha iyi bir performans vermişti.
  • bu oyunda fps 30 dan yukarı cıkmıyor ben yapamadım yani ondandır ama onun için bi yama olabilir uzun lafın kısası kartla ilgili bişi değil oyunla ilgili
  • pc ye format atmadan yeni kart takıldığı zaman bu gibi sorunlarla karşılaşmak mümkün.ama istersen şöyle bi yol izleyebilirsin.

denetim masasından fizik sürücüsüde dahil nvidia sürücülerini kaldır.

sonra sistemi yeniden başlat.

ardından driverswipper adlı yazılımla gene fizik sürücüleri de dahil bütün nvidia sürücülerini ve artıklarını kaldır.

sonrasında en son güncel sürücüyü kurup pc yi yeniden başlat.

bu şekilde bi sonuç alamassan birde oyunu kaldırıp tekrar kurmayı dene.

düşük bi ihtimal daha var oyunun nekadar ram kullandığı önemli.belkide ram yetersiz geldiği için hdd te sanal bellek oluşumundan dolayı takılmalar meydana geliyor.

sorunun bulunabilmesi için işletim sistemi ve de genel olarak pc bileşenlerini yassan daha iyi olacak.
  • SY34 haklısın bende de 30 fps den yukarı çıkmıyor herhalde çok fazla birim çıkarmaktan dolayı oyunun optimizasyonu bozuluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu daha önceden yeniden kurmuştum,sistem bileşenlerim
    asus rampage formula
    3 gb 1066 mhz ram
    gtx 275
    c2d e8500 işlemci
    asus feel hurricane kasa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.