Şimdi Ara

LEADTEK GTX 275 YORUMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim ekran kartını sipariş ettim,bir haftaya kadar elimde olacak bu ekran kartını iyi bilen veya kullanan arkadaşlar varsa performansı hakkında bilgi verirlerse sevinirim.

• güle güle kullanın gayet kaliteli bir marka olup ödediğiniz paranın son damlasına kadar hakediyor.
  • Hayırlı olsun.
  • Teşekkür ederim zaten yakın çevremde de kullanan insanlar bu markadan oldukça memnun oldukarını söylediler
  • Hayırlı olsun iyi bir seçim
  • benim kartim kendileri.. Cok iyi tercih yapmissin arkadasim.
  • evet sonuçta nvidianın son teknoloji ürünü ve leadtek kalitesi hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] ZOTAC GeForce GTS 250
    geçen hafta açıldı
    ALINIK GEFORCE 7950 GT, GTX Vs.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim herhalde bu kart beni 2-3 yıl idare eder diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurus4

Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim herhalde bu kart beni 2-3 yıl idare eder diye düşünüyorum.

• güzel seçim yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurus4

Teşekkür ederim zaten yakın çevremde de kullanan insanlar bu markadan oldukça memnun oldukarını söylediler

hemde 24 ay bire bir değişim garantisi
  • Hayırlı olsun iyi bir kart seçmişsin bende Leadtek GTX 275 kullanıyorum 2 3 hafta oldu ama şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı
  • beyler bende leadtek gtx 275 aldım geçen hafta fakat lost planet gta 4 gibi oyunlarda fıanın hızını 70-80 lere çıkarmazsam sıcaklık 90 dereceyi buluyor bu normalmi yoksa kartta bir sorunmu var sizdedde aynı kart varmış yardımcı olursanız sevinirim
  • bende kullanıyorum

LEADTEK GTX 275 şu an Türkiye piyasalarında bulunan en kaliteli gtx275 ekran kartıdır desem abartmış olmam

kullanmadan öncede çok araştırdım ve ati 4890 yerine bunu tercih ettim...iyi kide tercih etmişim diyorum

ilk alanlardan biriyim ve şu an sorunsuz kullanıyorum

LEADTEK çok kaliteli bir markadır.....tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgadem

beyler bende leadtek gtx 275 aldım geçen hafta fakat lost planet gta 4 gibi oyunlarda fıanın hızını 70-80 lere çıkarmazsam sıcaklık 90 dereceyi buluyor bu normalmi yoksa kartta bir sorunmu var sizdedde aynı kart varmış yardımcı olursanız sevinirim

başka yerdede yazdım size
    bendede orjinal CD sindeki sürücüleri yüklediğimde benzer bir şey olmuştu
    internette araştırdım....sürcüleri ve programını program ekle ve kaldırdan kaldırdım....sonra registry temizliği yaptım ve ondan sonra nvidia dan en son ve kararlı (beta olmayan) sürümünü indirip kurdum...bu şekilde hiç bir sorun yaşamıyorum....prformanstan acaip memnunum
    idle iken bu yaz sıcağında gördüğüm ısılar 38-42C arasında değişiyor...oyunda en üst ayarlar ile 1 saat sonra ısı en fazla 80-82C oluyorki bu oyun boyunca uzun süren birşeyde değil
    sizde CD sinden çıkan sürücü ve programı kurduysanız önce onu kaldırın, registry temizliği yapan bir programla registry ve disk üzerindeki artıkları silin ve sonra nvidiadan en son ve kararlı (beta olmayan) sürücü ve programını kurun (bunu sadece bu grafik kartı için değil aslında diğerleri içinde yapmak gerek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 7 Ağustos 2009; 21:08:17 >

• toplıyacağım sisteme HD4850X2 1GB 256 bit GDDR3 yoksa 896 MB GDDR3 448 bit GTX275 mi
  • Çift gpu ya bulaşma,gtx 275 tabiykide.
    quote:

Orijinalden alıntı: marty mcfly

toplıyacağım sisteme HD4850X2 1GB 256 bit GDDR3 yoksa 896 MB GDDR3 448 bit GTX275 mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.