beyler 13 levelim fakat oyunumu geliştirmem lazım özelden msn adreslerini verirseniz sizden yardım istiyebilsem
quote:
Orijinalden alıntı: abasgun
Arkadaşlar oyunun klasöründeki air klasörünün içindeki adobe air dosyasını upload edebilicek olan varmı? çok lazım, dosya 30 mb zaten.
Edit:Riot Games\League of Legends\Air\Adobe AIR\Versions\1.0\Resources\AdobeCP15.dll şu dizindeki dosya lazım adobecp15.dll dosyası yardımcı olursanız sevinirim.
patchden sonra oyun sürekli donuyor. bu arızayla karşılaşan var mı??
Normal .exe yok mu beyler ? installer hariç
quote:
Orijinalden alıntı: mertblade
Bu sorunu halletmek için 1-1.5 mblık bir hotfix patchi geldi dün.Oyundakiler dc olmadı fakat oyuna çıkıp yeniden girenler launcher açılımında yeni patchle karşılaştı.O mini-patch den sonra hâla aynı sorunu yaşıyor musun ?
quote:
Orijinalden alıntı: erayyirik
quote:
Bu sorunu halletmek için 1-1.5 mblık bir hotfix patchi geldi dün.Oyundakiler dc olmadı fakat oyuna çıkıp yeniden girenler launcher açılımında yeni patchle karşılaştı.O mini-patch den sonra hâla aynı sorunu yaşıyor musun ?
yok dünden sonra karşılaşmadım tekrar. ama ben ekran kartı için patch falan yüklemiştim belki ondan olabilir. ikisi de sonuç vermiş olabilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erayyirik
quote:
yok dünden sonra karşılaşmadım tekrar. ama ben ekran kartı için patch falan yüklemiştim belki ondan olabilir. ikisi de sonuç vermiş olabilir.
Büyük ihtimalle patchtendir çünkü forumda açıklama yapıldı oyunda bir sürü insanın donma gibi sorunlar yaşaması üzerine olduğu patchin.
muhtemelen ondan şimdi düzeldi olmuyor artık
bu magic penetration ne oluyor ayrıntılı bir açıklama yapabilir misiniz??
quote:
Diyelim 20 Magic Penetrationun var.Karşındaki adamda 50 Magic Resist var.50 MR'ın 20'sini yok sayarak 30 Magic Resist'i varmış gibi vuruyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: kuu1x
quote:
Diyelim 20 Magic Penetrationun var.Karşındaki adamda 50 Magic Resist var.50 MR'ın 20'sini yok sayarak 30 Magic Resist'i varmış gibi vuruyorsun.
Hele eve'de penetration alınca parçalıyorsun karşı team'i
quote:
quote:
Peki sende 40 mp adamda 10 mr var ise senin vurduğun hasara ekleniyor değil mi geriye kalanlar?Yani adama -30 olarak mı işliyor bu sendeki magic penetration?
quote:
Orijinalden alıntı: Arch Enemy`
quote:
quote:
Peki sende 40 mp adamda 10 mr var ise senin vurduğun hasara ekleniyor değil mi geriye kalanlar?Yani adama -30 olarak mı işliyor bu sendeki magic penetration?
Sana başka bir konu da açıklamıştım bunu ... Bu forumda 7. açıklayışım falan olacak heralde :
formül şu - 100/senin kendi mr in + 100 .Yani diyelim 100 mr varsa 100/100+100 den 100/200 oluyor oda %50 demek yani %50 reduction oluyor damageda.1000 vuracak adam 500 vuruyor.Asıl soruya gelelim % ile olan magic penetrationlar veya o sorcerer boots taki ve haunting guise daki flat magic penetrationlar 0 ın altına düşüremez.O yüzden adamın 25 magic resisti varken hem boot hemde haunting guise almak saçmadır.Ama -negatif aura olanlar , yani penetration yapmayıp direk adamdan silenler 0 ın altına düşürebilir.Abyssal scepter alırsan -20 adamı 0 ın altına düşürebilir veya starks fervor ile armor ı 0 ın altına düşürebilirsin , yahut corkinin gatling gun skilli veya black cleaver ile.
cevap veren herkese teşekkürler
tekrar geldim eskilerden nerdeyse kimse kalmamış gibi tabi 11. haftadan 30. haftaya gelmiş olmanın da bir etkisi olmuş olabilir
son günlerde sizde de latency ler tavan yaptı mı ?
170-200 mslerle oynuyorum ve arada donuyor ne olduğunu anlamadan ölüyorum.
aynen hocam,black opsdada loldada son 2gündür pingler tavan yapıyor,tracer arttırdığımda sorun level3 ve telia bağlantılarında gibi görünüyor,acaba herkeste böylemi ? (akşam saatlerinde)
riotun serverlarında problem var tahminimce çünkü sık sık chatten düşüyorum
Arkadaşlar benm oyun ekranı 16:9 oldu kendi kendine ( bildiğimiz sinema görünümü, alt ve üst kısımlar siyah oldu. ) Tekrar 4:3 yapmak istiyorum bunun için bir ayar bulamadım. Hiçbir şeyi de değiştirmedim halbuki. Mutfağa gittim ve geldiğimde bozulmuştu.
EU server ip sini bilen warsa yazabilir mi lütfen tracert için arattım internette saçma sapan yerlere gidiyor tracert ? Tşkkrlr