Şimdi Ara

League of Legends İçin Ekran Kartı Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İmzamdaki sistemle birlikte çok eski bir kart olan HD6750 kullanıyordum TF lerde kasma sorunu yaşadığım için ekran kartını değiştirme kararı aldım, fazla araştırmadan da hafta sonu gtx1060 3gb modelini aldım ancak aldıktan sonra forumlarda çok fazla olumsuz yorum gördüm.

Benim kartı tercih etmemdeki neden bir daha amd mi asla dememdi, özelliklerdeki baktığım şey ise işlemci hızı olan 1.6ghz dı vram lol için yeterli olduğunu düşündüğüm için hiç hesaba katmadım.

Siz yanlış bir tercih mi oldu?

• AAA disinda sikinti yasatmaz, ki AAAlarda bile az hissedilir. Kotu bir tercih degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol için epey guclu bir karttır
  • Aynı anda 2 lol oynatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full hd de her ayar full 750ti ile 120+ fps alıyorum çok ekran kartı abanmaz 1060 falan sadece bu oyun için gereksiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Kart guzel ama parasini hak etmiyor o kartin edecegi max 800 tl ama satildigi fiyat nerdeyse 2 kati.. ayni performansa amd tarafinda 900 civarina kart var

Kart seçimi yaparken vatan filtre ekranında nvidia seçip 1000-1999 tl yi seçtim 1024TL ye en düşük olan bu kart çıktı, bende kötünün iyisi diyerek aldım.

Sonra eve gelip bakınca gtx970 4gb 256bitin 950tl olduğunu gördüm.

Amd kartları bi kenera bırakarak 1000tl bütçe ile alınabilecek en iyi nvidia kart bumudur aslında bunun cevabını arıyorum.

Sadece lol, ara sırada arkadaşlarla CS GO oynuyoruz. bu nedenden dolayı 300 500 daha verip daha üst segment kart almak istemedim.
  • quote:

Sadece lol, ara sırada arkadaşlarla CS GO

GT1030 bile bunlara yetecek zaten ama daha çıkmadı. GTX1050 fazla fazla yeterdi. Yetmediği yerde %10-%15 overclock yapılıp devam edilirdi. Özellikle de CS GO için fazlasına gerek yok.

Amd için RX550 ile yaklaşık HD6850 performansı alınabiliyor. Oyunlarda GPUsu 25W harcıyor, bellekleri de en fazla 10W olsa, fan 5W desen yaklaşık 40W ile tüm kart çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternet cafe deki Nvidia 9800GT ler bile fazlasıyla yetiyor lol için. Bence fazla masraf yapmışsınız.
  • 970 alinmaz. Fiyat olarak belki 1060 6gb bulabilirdiniz o paraya

• Önemli olan kaç fps almak istediğiniz ve bu yönde ekran kartı almak

• 750ti alıp geçilmeli, sadece cs ve lol için 1060 almak küçük oyuncak pistine ferrari sokmaktan farksız olur

• Lol için ekran kartı almaya gerek varmı ya .

Dahili grafik bile yeter o oyun için. Hadi dota2 olsa anlarımda lol için fazla olmuş o ekran kartı.
  • Abartı para harcanmış 6750 de arıza olmalı kasması için dahili grafik birimiyle dahip 1080p tüm ayarlar açıkken minimum 50fps alıyorum oda baron yada ejder alınıyorsa yoksa 100-120 civarı dolaşıyor.
  • 6750 ile en son ayarlarda 100+ fps alman lazım. Entegreyle bile oynanır lol. Bende 6850 vardı ki 6750 ile yakın kartlar, en yüksek te ortalama 130 fps alıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

6750 ile en son ayarlarda 100+ fps alman lazım. Entegreyle bile oynanır lol. Bende 6850 vardı ki 6750 ile yakın kartlar, en yüksek te ortalama 130 fps alıyordum.

Oyun kasmıyor ama takım savaşlarına girince kasma oluyor özellikle poro kralı haritasında çok fazla efekt girince farkı görebiliyorsunuz.
  • N2T kullanıcısına yanıt
    Güç seçeneklerinden işlemciyi performans moduna almadıysan performans moduna alıp bir dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N2T

quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

6750 ile en son ayarlarda 100+ fps alman lazım. Entegreyle bile oynanır lol. Bende 6850 vardı ki 6750 ile yakın kartlar, en yüksek te ortalama 130 fps alıyordum.

Oyun kasmıyor ama takım savaşlarına girince kasma oluyor özellikle poro kralı haritasında çok fazla efekt girince farkı görebiliyorsunuz.

Tamam hocam onda da kasmaması lazım. Tavsiyem bilgisayarı hızlandırmaya çalış belliki arkada çalışan çko şey var. En rahatı format atmak ama uğraşmak istemiyorsan bilgisayar açıldığında otomatik olarak açılan bütün programları kapat. Revo uninstaller ile gereksiz bütün programları tam olarak kaldır. Ve son olarak ccleaner ile tarat ve browserlar açıldığında bir şey açılıyor mu vs bunlara da göz at.

• Kardeşim buraya grafik kartını almadan uğrasaydın keşke

1060 3gb 4 tane lol ayni anda full ayarlarda çalıştırır.

Sürücüleri kontrol etseydin öncelikle çünkü sıkıntı başka yerde,grafik kartında değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.