Şimdi Ara

League Of Legends'in Gerçek Yüzü - Satanizm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben Revenge of Wuju hepinizin yaptığı gibi ben de bu oyuna saatlerimi günlerimi verip severek oynadım, ancak dün gece gördüğüm rüya beni araştırmaya itti ve hepinizin kanını donduracak satanik bulgulara rastladım.(Rüyamı anlatmayacağım yaşı küçük arkadaşlar korkacaktır.)

Araştırmaya başlama noktam şampiyonlarda kullanılan "Şeytan" esintilerini tespit etmek oldu. Sonra bazı gizli anlamları buldum.

1- Satanistlerin Taptığı Baphomet'in Oyundaki Yansıması Kassadin

2- En Belirgin Kanıtlardan Şeytan Teemo - Kıyamet Modunda Yaptığı Konuşmalar Da Riotun Dünyaya Şeytanı Hükmettirme İsteğine Referans

Onun dışında bir sürü iblis, kötülük , cehennemle alakalı skin var hepsini yapıp konuyu uzatmayalım

3- Oyunda 6 Mart Sabahları 6 YI 6 geçe 666 satan will live yazınca çıkan pentagram

4- Oyunun kısaltması olarak çok populer olan LoL'ün aslında League Of Legends'i değil Lucifer our Lord ' u temsil ediyor olması (Tövbe Haşa)

5- Tek Amacı Kazanmak Olan Şeytan'ın Oyunu Kazanınca Çıkan Baphomet Boynuzları

Evet daha çok şey bildiğim doğru ama Riot'un bir anda beni tehdıt etmesi ihtimalinden doalyı kendımi güvene alıp size öyle bilgi vermeye devam edecegim iyi forumlar herkes dikkatli olsun

• gözlerime inanamıyorum haklısın hemen lol'ü hayatımdan çıkarıyorum , teşekkürler bu yararlı bilgilendirme için
    umarım diğer müslüman kardeşlerimde bu kan dondurucu görüntüleri gördükten sonra lol oynamayı bırakır
  • müslüman uyumaa ... !1???
  • 4- Oyunun kısaltması olarak çok populer olan LoL'ün aslında League Of Legends'i değil Lucifer our Lord ' u temsil ediyor olması (Tövbe Haşa)

666 clan alımları devam ediyor. 0 rh pozitif kan gruplu kedinizi de alın, gelin.
  • SubhanAllah
  • Tr de bol ondan satan satana
  • Şimdi de LoL boykotuna mı başladınız? Bırakın bu ayakları, gerçek niyetinizi söyleyin. İnsanları kandırarak hiçbir şeyden soğutamazsınız, aksine merak ettirirsiniz. Ayrıca oyun bu, kime ne gibi zararı olabilir? Oradaki karakter Satan'a benziyor diye satanist mi olacak insanlar, güldürmeyin. Ay pardon.
  • illimemati diyosun yani
  • Bende diyorum ben neden LOL e başladıgmdan beri şeytana tapıyorum . Meğer bunun yüzündenmiş.
  • Yorozuya Gin-chan kullanıcısına yanıt
    Geçen ayinde kedi getirmediğini unutmadık
  • Büyük oyunu bozmuşsun kardeşim Elhamdülillah
  • 666 satan will live
  • Bknz.Başarısız trollük denemeleri.
  • Büyük resmi gördüm hocam eyv!!!
  • Sacmalamayin
  • ŞALSDKŞLASDKAŞSLDKAŞLSDKAŞSLDKAŞSDLKDASŞLK
  • Ben hep 50 liralık kedi kestiğim için etkilenmiyorum.
  • İşin kötüsü ciddiye alan 1-2 kişi var..
  • Yasuo riven eventini de yasuo kazanıcak. Bunlar rastlantı mı sanıyorsunuz ?

Müslüman uyuma...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.