Şimdi Ara

LEBLEBİ KAFA YÜZÜNDEN MİLLET SANDIĞA GİTMİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu nasıl bahane !

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Çok geç
    Muhalefetin en az yüzde 30u sandığa gitmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Seçimde eko %7 civarı oyla kaybeder. Muhaliflerin çogu gitmedi oy kullanmaya. Muhalifler birkaç saat sonra son şanslarının da helvasını kavuracak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 31 Mart 2024; 16:59:57 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Olabilir hak ettikleri buymuş demek ki

• "Piro dedem olmadan seçimin tadı yok ya..."  

• Yav abartmayın altı üstü bu yerel seçim. Ayrıca AKP'li belediylerin yapmadığı sığınmacı pohpohlamasını CHP'li belediyeler yapıyor. Örnek Tunç Soyer, İmamoğlu vs.

Tanju Özcan gibileri aday gösterdilerde biz mi oy vermedik? Bir gidin Allahınızı severseniz millet oy kullanmak zorunda değil. İnsanlara gidin kullananın diyeceğinize o dersimli tarikat şeyhine baskı yapsaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 31 Mart 2024; 18:21:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafere oy verenlerin oyunu akp ye satanlar suçlu değil ama sandığa gitmeyenler suçlu.

Alayınız zafer görünümlü akp elemanı sizin neymiş 6 lı masa İmamoğlu veya Mansuru aday gösterse genel seçimi kazanırmış. Gördük bu seçim öncesi ne olduğunuzu 7/24 hem Mansuru hem İmamoğlunu karaladınız durdunuz.

Bende sandığa gitmedim çünkü tek önem verdiğim yer İstanbul orda olsam iki elim kanda olsa yine gider İmamoğluna atardım oyumu ama diğer yerlerde kim kazanmış kim almış ben dahil çoğu insanın umurunda bile değil artık ve bunun tek nedeni sizlersiniz.

• alex59 kullanıcısına yanıt
    Şimdi sana bi güzel kalaylama yapardim ama iftar vakti ağız bozmaya gerek yok ülke ayvayi yedi zaten sandiga gitmeyenler yüzünden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oya gitmedim, veteriner, pazar kahvaltısı, pazar alışverişi derken içimden oya gitmek gelmedi.

38 yıl yaşadığım yerden çıktım başka şehire gittim buranın dinamikleri de ..mde değil.

Kurtuluş bu politikacı hırsızlarda değil, kendimizde. Yeniden dünyaya gelsem bu ülkede doğmak istemezdim.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Ohoo burada bu kadar yorum yapiyon hocam sonra oy bile vermiyon

Neyse leblebi kafaya ragmen İMAMOĞLU kazandı

• dediğim çıktı 

Kazandimi bittimi hocam

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    BİTTİ BU İS

Sözcuye siber saldiri varmis serefine tekme attigim suclulari is basinda hukuk ulkesiyse bu illegal islerle ugrasanlar yargilanir hic sanmiyorum ya arka planda madalya takarlar

İstanbulda olsaydım Kanal İstanbul'u döşemesinler diye EKO'ya giderdim.

Geçen Binali'ye atmıştım baktım İmamson fena gitmiyor.

• Akp'lilerin önemli kısmı seçime katılmadı sanırım .katılma oranı çoğu yerde %72 yazıyor

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Emekliler protesto moduna geçmiş olabilir. Son zamanlarda her şey acayip pahalı ama onların maaşı genelde 10k civarında Emekli AKP nin oy deposu onları kızdırdığında böyle oluyor.

Ama beni daha çok şaşırtan bir şey var. Afyon da DEM partilileri belediyeye sokmayacağım diyen kadını halk sahiplenmiş kadını uçurmuşlar. Orada CHP nin önde olduğu görülmüş şey değil. Aynı halk istanbul da o kadını dem e laf söylediği için kovan " git kendine başka parti bak " diyen adama oy vermiş.

Ne yaptığı belli olmayan bir seçmen kitlesi var.

• Treth kullanıcısına yanıt

İstanbul ve afyon seçmeni benzer değil ki. Afyon göç alan bir yer değil oysa İstanbul çok göç alan bir yer

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.