Şimdi Ara

LEBLEBİ KAFA YÜZÜNDEN MİLLET SANDIĞA GİTMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çevremde ne kadar akpli varsa sandığa koşarak gitti sakatlar hastalar 90lıklar bile kosarak gidiyor

Ama leblebi kafa gecen sene adaylik dayatmasiyla kendini zorla aday yaptirdigi ve iktidarı saglam iradeye elleriyle bedavadan altin tepside sundugu icin insanlar sandığa küstü

Suanda 7 yakin muhalif arkadasimi ikna etmeye calisiyorum 2 gündür yok gitmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 31 Mart 2024; 15:13:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Son yerel seçimlere katılım %84.67. Bence bu sene %81 olur.

Türkiye'de seçimlere katılım - Vikipedi (wikipedia.org)

• Trakya bölgesindeyim. Her seçim okulun önü etrafı flan ana baba günü olurdu. Yarım saat önce oy kullanmaya gittim çok az insan vardı. Katılımın yüzde 80 altı olacağını düşünüyorum. ( Millet sabah erkenden koşa koşa oy kullanmaya gitmemiştir heralde ! veya son 2 saate bırakıyorlarsa bilemem. )

Ayrıca 18-25 yaş arası genç pek göremedim hep 40-50 yaş üstü insanlar oy kullanmada.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    İlk kez haklısın bizim sandikta gecen sefer inanilmaz sira vardi 20 25dk bekledik bu kez 3 kisi bekledik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leblebi kafalı derken, kuzeniyle evli ve adaylığını dayatan yaşayan en büyük akp li dededen mi bahsediyorsunuz? Dikkat edin dava gelebilir  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Bu arada Jahrain Kemal Kılıçdaroğluna hakaretten daha 4 gün önce 20 bin TL tazminat ödemeye mahkum olmuştu benden söylemesi.

Bazı lafları hakaret saydı mahkeme. Bir konu açarken veya bir şey söylerken daha dikkatli davranmak gerek. Sonra mahkemede 15-20k tazminat öderken bulabilirsiniz kendinizi :)

gazete oksijen
    Kılıçdaroğlu Jahrein'e açtığı tazminat davasını kazandı
    https://gazeteoksijen.com/turkiye/kilicdaroglu-jahreine-actigi-tazminat-davasini-kazandi-206771

halk tv
    Davayı Kaybetti: Jahrein, Kılıçdaroğlu'na Tazminat Ödeyecek
    https://halktv.com.tr/gundem/davayi-kaybetti-jahrein-kilicdarogluna-tazminat-odeyecek-819297h

• Sabahleyin bekledim sıra vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

İsim belli değil ve Hamza da avukat. Merak etme sen hiçbir şey olmaz.

• 28 yaşımdan beri AKP’ yi görüyorum.

Öncesinde yaşamamışım…

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Hocam her gun ickili alem yapip dinci partiyi savunmak garip olmadı mi

• bende gene tam tersi var ekonomik bozukluktan çoğu akpli ekreme ,dindar olanlarıda yrp ye attı.

tuzu kuru sınıfı işi gücü yerinde tek derdi yaz olsada yazlığa gitsek tipinde akpliler hariç hiç biri atmadı esnaf zengin arkadaşlarım var bir onlar attı kaan iha siha diyerek 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mart 2024; 16:17:59 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Sanmam
    Saglam irade karizmasıyla oyunu hep korur 2023te de ekonomi rezaletti
    Sen kime oy verdin mesela?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

1 senede herşey çok daha beter oldu isanlar dersimli kemal tayfası y-chp gelmesin diye verdi akp ye bayıldığından değil şu anki atmosfer başka.

hele emekliler burnundan soluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mart 2024; 16:20:39 >
  • Yrp mecliste önemli rol oynayacağını düşünüyorum. Bakma sen AKP ye CHP kadar koyun değiller. İşlerine geldi mi vermezler AKP ye. Murat a ve bir oy da yrp meclisine bastiklarini düşünüyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.