Şimdi Ara

Led çekim gücünü arttırma (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracım üzerindeki bir proje için park ampullerini söküp yerine seri bağlanmış 2 adet power bağlamam gerekiyor.Power ledlerin toplamı 6,4v ve 6w.Aracımın arıza ışığının yanmaması için gereken değerler 12v ve 6w.Bu durumda 6,4v çeken ledlerin 12v çekmesini sağlamam mümkün olurmu acaba?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPTAIN_34 -- 15 Ocak 2014; 13:30:02 >

• 6,4V'luk LED grubunu ikiye çıkartın. O zaman 13V ister ama 12V geldiği için rahat çalışır. Belki tam performans çalışmaz ama tam performansa yakın çalışır.

Doğal olarak bağlantı için için uygun yerin olduğunu varsayıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg1981

6,4V'luk LED grubunu ikiye çıkartın. O zaman 13V ister ama 12V geldiği için rahat çalışır. Belki tam performans çalışmaz ama tam performansa yakın çalışır.

Doğal olarak bağlantı için için uygun yerin olduğunu varsayıyorum.

Cevap için teşekkürederim.Sabahtanberi araştırıyorum ve şu sonuca vardım.Kullanacağım led ler power led olduğu için power led sürücüsüne ihtiyacım varmış.Ledlerin herbiri 3w,3,2v ve 700 ma.Her bir pcb de 2 adet seri led olacak.Bu durumda nasıl bir sürücüye ihtiyacım olacak şema ile anlatabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum.Şimdiden çok teşekkürederim...

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

hazır alhttp://www.ebay.com/itm/10pcs-LED-High-Power-Driver-1x3W-1-3x3W-LED-Light-Lamp-12V-MR16-DIY-3Watt-9Watt-/251332396607?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a8494063f

Teşekküredrim hocam aynen öyle yapacam..

Saygılar..
  • Ön direnç koy is gorur ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Ön direnç koy is gorur ;)

Merhaba;

Power ledlere neyazıkki direnç konulamıyor hocam.Mutlaka sürücü (driver) olması gerekiyor.

Yinede cevap için teşekkürederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CAPTAIN_34 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum kusura bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.