Şimdi Ara

Led Far & Xenon & Holojen Ampül (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam aracı uzun süreli kullanacaksaniz farlara mercek uygulaması yapanlar var farları söküp gönderiyorsunuz isteğinize ve farın içinde ki alana göre dönüşüm yapıyorlar. Mercek + kaliteli bir ampül ile en iyi çözüm.

Çok uğraşmak istemem derseniz philipsin biraz tuzlu ama kaliteli led ampulü alabilirsiniz

Ucuza kacicam derseniz normal led alırsınız.
    Mercek yoksa LED kullanılmaz, Philips LED vs boş iş , mercek mutlak olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orası öyle tabide forumda birinin yalancısıyım bende kendim görmedim kullandığı bir Philips led linki vermişti siyah bir kutusu vardı kendinden mercekli diyordu odak noktası mevcutmuş.

700tl fiyatı görünce o fiyata zaten far açıp mercek montajı yaptırırsın demiştim kendi kendime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Orası öyle tabide forumda birinin yalancısıyım bende kendim görmedim kullandığı bir Philips led linki vermişti siyah bir kutusu vardı kendinden mercekli diyordu odak noktası mevcutmuş.

700tl fiyatı görünce o fiyata zaten far açıp mercek montajı yaptırırsın demiştim kendi kendime.
    Kendinden mercek var ise sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir şey yok. Mercek daha verimli olur ama reflektörlü sistemde de verim alınıyor.

• bnym97 kullanıcısına yanıt
    700 liraya taktırdığın mercek hiçbir halta yaramaz.

• covert kullanıcısına yanıt
    Şu 2 yerden alabilirsiniz, bütçe yetmezse Philips Ultinon Essential alın ama İnwells niken gibi fake ürünlere bulaşmayın.
    Atölye Semih
    Ana Sayfa - Atölye Semih
    https://atolyesemih.com

Led Merkezim
    Led Merkezim
    https://ledmerkezim.com

• FurkanNoyan4134 F kullanıcısına yanıt
    daha yenilerde helojen ampullerim patladığı için Philips H7 X-treme Vision aldım ışığı dağıtıyor diye led düşünmemiştim araştıracağım hocam dediğiniz gibiyse led e geçiş yaparım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • covert kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum öneririm, attığım yerlerin instagram hesaplarına bakın bir sürü videolar var.

• Trafikte göZümüzü kör ediyor. Trafik polisleri bu kalitesiz xenon farla trafik terörü yapanlara müdahale etmiyor mu?

• Umurlarında değil. Devlet erkanından biri gelmediği sürece trafik polisleri yatmakla meşgul.

Haklısınız hocam şöyle bir tekrardan araştırdım da kendi aracım hyundai accent için bile ortalama kaba taslak fiyat şu

500 işçilik
    500 ds2 bixneon kit
    1500tl orijinal farlar
    Mercekti şapkasıydi oydu buydu derken

3000i geçiyor gerçekten kaliteli malzemelerle. Yeni araba alirken mercekli olmasına dikkat ederek almak daha mantıklı bir seçim.

• bnym97 kullanıcısına yanıt
    D2S BiXenon kit alırsan muayeneden geçiremezsin çünkü otomatik yükseklik ayarı ve far yıkaman olmayacak. kaliteli mercekler 1000-1500 civarına satılıyor ama içine mercek için uygun led ampul takmanı öneririm xenon ampulü mercekleri eninde sonunda karartıyor. AtölyeSemih mercek montajı yapıyor H4 farlı İ20ye uygulama yapmış bakabilirsin instagramdan.

• LED Philips.gerisinin cümlesi alayı fıs oğlu tırt

• Ne yazık ki hala soruma cevap alabilmiş değilim, mantıklı bir öneride bulunabilecek bir arkadaş yok mu ?
    Far içerisine mercek taktırmak gibi bir masrafa giremem.
    Bir ampül alacağım, işimi en iyi hangisi görür onu öğrenmek istiyorum
    Siz ürün satın alınacak yerleri atmışsınız, ben hangi farı kullanırsam artısı daha fazla olur onu soruyorum

• Hocam merceğiniz yoksa ledler ve xenonlar asla işe yaramazlar. Üstüne milletin gözünü alırlar. Siz normal sarı ampul alıp far ayarı yaptırın.

Not: merceksiz xenon da kullandım zamanında, far ayarım ona göre aşağıdaydı milletin gözünü almıyordu ama ben bu sefer göremiyordum, orijinal sarı farlara dönünce çok rahatlamıştım.

• Osram night breaker laser,bosch plus 120,ge megalight ultra 120,philips xtreme vision bu ampullerden birini tercih edin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.