Şimdi Ara

Led Monitörde Siyah Ekranda Buğlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar led monitör aldım ve komple siyah bir ekran açınca sanki buğlanmış gibi büyük beyaz leke gibi şeyler görünüyor neden olabilir acaba bilgisi olan varmı. Bu arada yeni tüplü monitörden geçtim led monitörlerin huylarını bilmiyorum. soğuktan felan etkileniyor olabilirmi.

• Hayır soğuktan etkilenmez.Bahsettiğiniz bulutlanma yani clouding problemi olması muhtemel.Monitörün siyah ekrandayken bir fotoğrafını koyabilirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz , eğer normalden fazla ise garantiye vermenizi tavsiye edeceğiz. değişim yapacaklardır.
  • LED-LCD lerde öyle bir olay var. Eğer çok fazla değilse zaten sorun değil. Ama aşırı derecede oluyorsa o zaman değişim yapılabiliyor.
  • Arkadaşlar resmini çekiyorumda değişik çıkıyor yani tam yansıtmıyor anlamadımki şimdi resimi koyuyorum diyeceksiniz ölmiş buu :D en uygun çekebildiğim resim yine biraz abartılı çıktı ama olan yerler belli oluyor.

normal görüntülerde bozukluk yok sadece bu sorun var..
  • Aşağıdaki görüntüler benim monitörden, sizinkinde sorun var belliki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 4 Şubat 2011; 18:54:55 >
  • oradaki nokta ne hocam

şimdi bu olay çoğunda oluyormuş şimdi değiştirsem o sorun çözülecekmi kesin ondan şüpheliyim daha kötü halde gelmesin yenisi.

birde resim çektiğimde böyle görünüyor belki fotograf makinesinden ama çıplak gözle böyle değil siyah ama sadece işaretlediğim yerde var diğer taraflar normal gözüküyor çıplak gözle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVito58 -- 4 Şubat 2011; 19:05:39 >
  • Daha kötü halde gelme olasılığı bence yok, eğer gönderirseniz düzelme yani değişim görme ihtimali çok yüksek , normal gözükmüyor.
    Bu da bendeki durumu samsung bx2450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 5 Şubat 2011; 14:11:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Led Tv Arka Işık ayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi monitörü servisemi götüreyim değişim için servis rapor yazıyor herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonVito58

şimdi monitörü servisemi götüreyim değişim için servis rapor yazıyor herhalde.

Eğer fatura tarihinden itibaren 1 ay geçmediyse aldığınız yere götürün, ayıplı ürün olarak geçer daha çabuk değişim alabilirsiniz.
    Yasaya göre 30 içinde ayıplı mal statüsüne geçen ürün için servise girmeden direk değişim yada para iadesi alabilirsiniz.
    4077 sayılı kanun / madde 4
    http://www.alomaliye.com/4077_sayili_kanun.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 4 Şubat 2011; 21:24:03 >

• işte arkadaşlar normal çekebildim sizce çok mu bozuk ben filmlerde felan pek rahatsız etmiyor fakat komple siyah ekranda sadece sağ tarafı göze batıyo birde bunu eksen bilgisayardan aldım sivasda yaşıyorum o yüzden yollaması sorun olabilir mi kabul ederler mi yada denedik bir sorun yok diye geri göderirler diye korkuyorum bunların işi belli olmaz verdiğimiz kargo parasıyla kalır.fikrinizi istiyorum ilerde çovalmaz diyorsanız yada bukadar olur normal diyorsanız ona göre hareket edeceğim sizce eksen geri gönderirmi.

• Kargo parası almazlar diye biliyorum , ama sorun yok diyip tekrar gönderdiklerinde normal kargo parası nekadarsa 6 tl felan kargo parası ödersin , git değiştir oyunlarda karanlık mekanlarda rahatsızlık verir.7 iş günü içersinde koşulsuz geri gönderim hakkınız var internetten yapılan alışverişlerde.
  • Son resme göre pek bir sorun yok gibi. En azından değişim v.s. yapılmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Son resme göre pek bir sorun yok gibi. En azından değişim v.s. yapılmaz diye düşünüyorum.

aslında bu resimde de biraz abartılı çıktı ama çoğu kişininde sorunu olmuş bundan çok daha kötüleri normal deyip yollamışlar. o yüzden fazla değil diyorsanız göndermiyecegim dediğim gibi oyunlarda felan ratsız etmiyor komple siyah bir ekran olduğu zaman sağ taraf hafif göze baytıyor oda ekran geliyor onu seçene kadar sahne gidiyor :D

forumda bir arkadaş daha bu sorunla karşılaşmış vede benimki de bu şekilde olsa hiç düşünmem birde gönderseler de kendim bizzat götürürüm.

Arkadaşın konusundan alıntı resimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVito58 -- 5 Şubat 2011; 12:41:01 >

• 4 üstteki mesajdaki yolladığın resim ile ilk yolladığın arasında dağlar kadar fark var.
    Son resime göre değişime uğramaz bence de normal derler ki normal de sayılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 5 Şubat 2011; 14:13:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: procaptain

4 üstteki mesajdaki yolladığın resim ile ilk yolladığın arasında dağlar kadar fark var.
    Son resime göre değişime uğramaz bence de normal derler ki normal de sayılabilir.

dediğim gibi fotoğraf makinesinin azizliğine uğradım eğer normal diyorsanız problem yok bir daha gönder yok tespit etsinler sonra bir sorun yok diye geri göndersinler bayağı bir zaman alır düşünün bu fotoda bile biraz fazla görünüyor çıplak gözle çok az derecede az görünüyor

neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın ilgilendiğiniz için çok sağolun teşekkür ederim..
  • tn panellerde backlight sorunu vardır,monitörün özellikle alt ve üst kısmlarında siyah tam siyah değilidir
    özellikle bazı fotolarda ışık sızmaları çok,daha düzgün bi açıdan foto cekmeye çalışın.siyah bant çekili filmlerde bu durum hafif derecede varsa gayet normaldir
    ürün değişimi yaptığınızda size göndercekleri monitörde de bu sorun olacaktır,ama sizi çok rahatsız edicek durumda ise kesinlikle değiştirin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.