Şimdi Ara

LED Monitörü Digiturk Alıcısına Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Digiturk dekoderi ve LED monitör bulunmakta. Ben bu monitörü VGA girişinden, dekodere nasıl bağlayabilirim?

Monitörün VGA girişindeki pin sayısı 15 iken dekoderin VGA girişi pin sayısı 9. Bunun dönüştürücüsü tarzı bir şey bulunabilir mi? Veya 15 pinli VGA'yı Scart girişine dönüştüren bir aparatla halledilebilir mi?

Bu işlemler yapıldığı takdirde yine de görüntü alamama ihtimalim var mıdır? Teşekkürler.

LED Monitör

Dekoder

• takip
  • Bilgi verecek birileri yok mu arkadaşlar?
  • Güncel..
  • Vga to scart kablosu alman lazım. Buralarda var mıdır bilemem. Bak netten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Vga to scart kablosu alman lazım. Buralarda var mıdır bilemem. Bak netten.

Yani araştırdığım kadarıyla sadece bu kablo yeterli değil gibi gözüküyor. Tv box falan denilmiş çoğu yerde. Sadece bu dönüştürücü kablo ile oluyorsa işim baya kolaylaşır gibi.
  • Olması gerekir. Tek dikkat etmen gereken şey, uçların dişi erkek durumu olur. Lakin şu var, monitörde hoparlör var mı? Vga üzerinden ses aktarılmıyor bildiğim kadarıyla. Yani görüntü gelir ama ses içinde bir şey düşünmek lazım. Monitördeki girişlerinde resimlerini eklersen daha net olur. Birde hoparlör var mı dahili ona bakmalısın. Yoksa harici hoparlörde bağlaman gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AveNTuriN_ -- 25 Temmuz 2016; 13:38:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Olması gerekir. Tek dikkat etmen gereken şey, uçların dişi erkek durumu olur. Lakin şu var, monitörde hoparlör var mı? Vga üzerinden ses aktarılmıyor bildiğim kadarıyla. Yani görüntü gelir ama ses içinde bir şey düşünmek lazım. Monitördeki girişlerinde resimlerini eklersen daha net olur. Birde hoparlör var mı dahili ona bakmalısın. Yoksa harici hoparlörde bağlaman gerekecek.

Hoparlörü var monitörün. Umarım şu aparat olur da çok uğraşmak zorunda kalmam. Teşekkürler.
  • quote:

Vga to scart kablosu alman lazım. Buralarda var mıdır bilemem. Bak netten.

Monitördeki DVI girişinden HDMI dönüştürücüyle bağladım görüntü gelmedi. Olmuyor sanırım bu dönüştürülerle.
  • Dostum dvi ile olmaz rs232 portu cihazı bilgisayara bağlayıp kanal listesi vs atmak içindir. Scart ve uydu girişlerinin solundaki 3 fiş harici o cihazdan görüntü çıkışı alamazsın. O nedenle dediğim kablo şart.
  • quote:

Dostum dvi ile olmaz rs232 portu cihazı bilgisayara bağlayıp kanal listesi vs atmak içindir. Scart ve uydu girişlerinin solundaki 3 fiş harici o cihazdan görüntü çıkışı alamazsın. O nedenle dediğim kablo şart.

Sana yazdıktan sonra biraz kurcaladım ve uydudaki çözünürlüğü düşürerek monitörümün açacağı görüntüyü elde ettim. Bundan sonra bu çözümün işe yaradığını insanlar bu konudan görmesi açısından faydalı bir bilgi alışverişi oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.