Şimdi Ara

led sönük yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    internetten yeni çok sayıda led aldım. karta monte ettim çok sönük yanıyor.
    kartta sökmediğim değiştirmediğim bir şey kalmadı. en son önceden aldığım ledi taktım çok güzel yanıyor. ikiside 5 mm şeffaf led. bu fark neden kalite farkımı, ikisi arasındaki tek fark bacak uzunlukları.
    almadan önce nasıl bileceğiz, bu kalitesiz malzemeleri alıp satanlar malzemeleri yüzünden kaç sağlam projenin çöpe gittiğini biliyorlar mı? adam gibi malzeme satsanız, parasını vermiyormuyuz. aylar süren projeler, uykusuz geceler sizin yüzünüzden çöpe gidiyor.
    5 kuruşlık led in kalitesizini online satarak ne kazanıyorsun geri zekalı. bilmiyorsan bu işi yapma, biliyorsan kalitelisinide koy, bu 5 kuruş bu 10 kuruş de kim ne istiyorsa alsın.
    7812, 7824 satıyorsun adam alırken bir bakar, dener; bunlar nasıl, 35 voltu veriyoruz 20 volt veriyor.

• Malzemeyi tanıdık yarlerden almakta fayda var. Çok haklısınız.
  • Her LED aynı olacak diye bir kural yok, bazı LED'ler yüksek parlaklıklıdır, bazıları düşük. Bu malzemenin kalitesiyle alakalı değil LED'in özelliklerinde (bulursanız) mcd veya lumen olarak belirtilir zaten. Alırken bunu anlamanın tek yolu ise denemek, internetten alırken de satıcının belirtmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 28 Ekim 2012; 22:54:40 >
  • sorunda bu zaten ne bulursa onu satıyorlar
    kalite aradıkları yok, bilgilendirmeden korkuyorlar, alsında işine yarar yaramaz, yaramazsa atsın.
    bir insan ticaret yaparda standartı olmaz mı,
    direnç siparişi veriyoruz, her direnç başka bir çeşit,
    kimisine form verilmiş, kimisi %5 kimisi %10, allah ne vermisse gönderiyor.
    adamdan 33K istiyorum
    1.5K leri doldurmuş, üstünede 33 K yazmış. Kötü niyetli değilsen çırağını eğit.
    kartı görseniz, direnç kolleksiyonu sanki, insan bir firmanın direncini alır seri yapar,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.