Şimdi Ara

LED TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40" ya da 46" (25 m2 lik odada kullanmak üzere) full LED TV almak istiyorum. Hem normal uydu yayınlarını hem de ilerde yaygınlaştığında FULL HD yayınları izlemek bu arada flash bellekten film ya da resim gibi dosyalarımı izleyebilmek istiyorum.Bütçem ortalama 2.500-TL (peşin) İstediğim özellikler
    1- Full LED olmalı
    2- Multimedya özelliği iyi olmalı (format desteğinde yelpazesi geniş olmalı)
    3- TV özelliği (normal uydu yayınları ve ilerde FULL HD yayınlar için)
    4- Ses özelliği iyi olmalı mevcut Logitech X530 ses sistemini bağlıycam.
    5- Marka tercihim Sony (EX 700, 710, 720 ) ya da Samsung (40"&46" C ya da D 6000 serileri)
    6- Korkum; forumlarda rastladığım siyah ortamlardaki bulutlanma, ölü piksel gibi problemlerin yaşanması

Hangi markanın hangi serilerini ve nereden almamı (ben Tokat tayım) tavsiye edersiniz?

Ayrıca LED TV araştırmalarımda Mega Contrast, High Contrast ve Ultra Contrast ifadeleri görüyorum bunlara takılmamalı mıyım, hangisi daha avantajlıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcvx90av -- 21 Haziran 2011; 14:45:21 >

• Benimde kafamdaki tv samsung 40 D 6000 led 3 boyutlu olması ve 2.200 tl fiyatı cazip hale getiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.