Şimdi Ara

LED TV ALACAM PAYLAŞIMLARİNİZİ BEKLİYORUM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Led tv alacamda az kararsızım. LG 42LE8500 ile philips 40PFL7605
    bu 2 Led tv arasında kararsız kaldım.sizce bu 2 TV nasıl tavsiye edermisiniz kullanan varsa artıları ne eksileri ne belirtirse sevinecem.Ayriyeten tavsiye edeceğiniz bi model varsada yazarsanız sevinirim.
    Teşekkürler...

• kararsızım derken bir mağazaya gidip her ikisinin görüntüsünü de beğendim ama karar veremedim mi yoksa benim araştırmalarım sonucu bütçeme göre bu tv ler var sizce hangisi mi diyorsun.
  • aslında ben LG42LE8500 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yoksa aynı paraya daha iyissini alabilirmiyim.
    şuan 42LE8500 3000 tl.kullananlar bilgilendirse sevinecem...
  • Sn.Cerut merhaba,

Bence biraz daha beklemenizde fayda olacaktır.Nitekim Las Vegas CES fuarı sonrası (9 ocak fuarın son günüydü)
    2011 modeller yavaş yavaş piyasaya sürüleceğinden 2010 modeller için fiyatlar oldukça uygun seviyelere düşecektir.Buda yaklaşık 1-2 aylık bir süreçtir tahminime göre.

Modeller konusunda ise; nacizane fikrim Samsung C serileri belli problemlemleri olsada fiyat performans açısından, görüntü kalitesi baz alındığında oldukça iyi modeller. Gerçi hangi yayın kaynağı ile ve ne amaçla kullanacağınızın model belirlemeniz açısından önemi büyük.Ama şunu da eklemek isterim ki; hangi marka ve model alırsanız alın muhakkak belli problemlerle karşılacaksınız, bu doğrultudan bakarsanız en mantıklı olan f/p ilişkisi içerisinde model belirlemek diye düşünüyorum.
  • Bu arada şunu da belirtmek isterim; Kasım sonunda samsung c6000 led lcd aldım.Panelde VSL (Düşey çizgi hatası) oluşması sebebi ile panelin ücretini iade alma sürecindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakisakis -- 11 Ocak 2011; 9:46:14 >
  • 3000 tl civarı ise bence sony al hatta bu fiyatlara 40hx700 e bi bak.ama bu lcd led değil bide şu var eğer az yer kapladığı için alacaksan o başka ama led lerin görüntüsü daha iyi deyip alacaksan hata yaparsın çünkü led sana bi incelik bide lcd ye nazaran daha az elektrik parcatacak o kadar görüntü fark etmeyecektir.
  • LG 42LE8500 ün tek dezavanyajı yansıma yapması sanırım.dediğim gibi şuan 3000 tl ama.bu panel çok iyi inceledim ama aynı paraya daha iyisini alabilirmiyim diye düşünüyorum şuan.o yüzden sizlerin fikirleride çok onemli benim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.