Merhaba arkadaşlar İstanbul içinden alabileceğim 2000tl ve civarı taksitle alabileceğim en iyi performansta 40" ve üstü Led (3d ops olabilir) tavsiyeleriniz nelerdir?
Tv den nete girme ihtiyacım yok veya tv de uydu alıcı olmasada olabilir.
LEd olsun 40" ve üstü olsun 3D olabilir 200Hz veya üstü kontrastı iyi düzeyde
Teşekkürler
3D olacaksa en iyi seçeneğin LG 42LW4500. Şu an 2400TL görünüyor ama son birkaç haftadır turuncu indirim kampanyası ile 1999TL ye satıldı. TV ile 7 tane FPR 3D gözlük hediye olduğu için ek masraf da çıkarmaz. Bu klasmanda alacağın SG (aktif) teknoloji kullanan 3D TV lerde ya tek gözlük verirler ya da hiç vermezler çünkü TV ile. 200Hz a kafanı yorma, o değerler TV nin orjinal değerleri değil backlit scan değerleridir ve TV nin performansı açısından birşey ifade etmez. 3D bir TV de 100Hz resim tarama yeterlidir, 400Hz 800Hz gibi değerler resim tarama değil backlit scan değerleridir.
peki bu tv yi alsam 3D olarak neleri izleyebilirim? yani buna uygun yayınlar varmı? veya filmler? Nasıl yararlanacağım kısaca 3D den?
En başta eğer merakınız varsa 3D oyun oynayacaksınız Sonra isterseniz PC bağlayarak her türlü istediğinizi yapacaksınız. Mesela ben TV'de en çok 2D->3D çeviri modunu kullanıyorum. Normal SD 2D'de bile çok 3D olmasa bile derinlik algısı katıyor, bu da çok hoşuma gidiyor izlerken mesela.
sizin tv hangisi acaba?
Ben 42LW4500 kullanıyorum, özellikle de tavsiye ederim. Geçen hafta sonu turuncu indirimde Teknosa'da 199 TL fiyata satıldı bu boyut.
SONY 40BX400, 1.500TL civarında.
quote:
Orijinalden alıntı: dusty_
Ben 42LW4500 kullanıyorum, özellikle de tavsiye ederim. Geçen hafta sonu turuncu indirimde Teknosa'da 199 TL fiyata satıldı bu boyut.
bende tam bunu yazacaktım. Biraz araştırdım. Bimeks Saturn Teknosa gibi yerdeki satıcılardan ki arkadaşlarım var orda çalışan. Hepsi LG 42LW4500 tavsiye etti :)
Fiyat olarak Saturnde personel indirimi ile 2300 / 10 taksit + 10 gözlük ile almayı düşünüyorum. Nette daha ucuza satan yerler var ama hepsi paralel ithalat yani spot ürünler.
siz iyi almışsınız olurmu o indirim acaba yine?
Yok hocam nerde, ben simdikinden cok daha fazla bir fiyata aldim 2 ay once gecen hafta teknosa turuncu indirimde 1999 tl kampanya fiyatiyla satildi, aceleniz yoksa bayram sonrasini bekleyin derim ben.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme