Şimdi Ara

Led tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailem için 3000TL'ye kadar, led tv almak istiyorum bir çok araştırma yaptım fakat lg tvlerde mkv sorunu olsun çeşitli sıkıntılar var,

Hdd yi baglayıp film izleyebilcegim bir led tv alacağım tavsiyeleriniz nelerdir, formatları desteklemesi codex problemi olmayan bir tv ? mkv-jpeg, tüm formatları destekleyen bir tv ne tavsiye edersiniz?

• Dostum lg lm660s al derim oldukça sık ve performansı da oldukça iyi.Kullanan arkadaşlar baya memnun.Bende yakın zaman içinde almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter1905

Dostum lg lm660s al derim oldukça sık ve performansı da oldukça iyi.Kullanan arkadaşlar baya memnun.Bende yakın zaman içinde almayı düşünüyorum.

Ben de bu modeli takip ediyorum.. 620s dikkatimi çekmişti bu daha mantıklı duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemhepi

quote:

Orijinalden alıntı: dexter1905

Dostum lg lm660s al derim oldukça sık ve performansı da oldukça iyi.Kullanan arkadaşlar baya memnun.Bende yakın zaman içinde almayı düşünüyorum.

Ben de bu modeli takip ediyorum.. 620s dikkatimi çekmişti bu daha mantıklı duruyor..

Dostum, lm660s Tasarım , Performans ve fiyat olarak 620s'den çok üstün.
  • Lm620s aldik baya memnunuz :) suana kadar amr ses dosyasi haric hicbir formatta sikinti cikarmadi usb takar takmaz calistiriyor. Tum formatlarda denemek icin amr bile atmistm sadece onu acamadi :) o da gerekli dgil valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    SAMSUNG LCD TV TAVSİYESİ
    16 yıl önce açıldı
    Tv tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.