Şimdi Ara

LED TV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LED TV'ler konusunda çok az bilgim var bu teknolojiyle buradakiler kadar ilgilenemedim o yüzden standartları, dikkat edilecek noktaları vs. nedir tam bilemiyorum. Bazı paneller eski bazılar yeni üretim, yenileme hızları, kontrast oranları filan biraz okudum kafam çok karışık. Özetle;

1500-1700tl aralığında
    40-42" boyutunda
    Samsung LG Philips 'den birisi
    PS3 oyunlarında, spor yayınlarında sıkıntı yaratmayacak bir TV almayı düşünüyorum.

Çok fazla 3D ve SMART özelliği kullanmam, önemli olan renkleri düzgün ve canlı göstersin. Işık sızması vs. durumları olmasın.

Tavsiyeleri bekliyorum.

• Samsung 6340-6800 , lG 640-660 , Philips'in pfl 7007-7008 serisi bütçene göre de ekran boyutunu seçersin ..Önce tv seç .

(Siyahla seçtiklerim senin bütçene yetecek olanlar diğerlerini ise uzun bir süre (3-4 ay) fiyatların düşmesini beklemen lazim keza onların 40 incliklerini bile alamayabilirsin 1400-1500 tl bütçe ile)

@barbunyaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Temmuz 2013; 13:27:30 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Peki bu üçünden hangisini seçmeliyiz, dediğim gibi daha canlı ve renkleri düzgün veren panel hangisidir tecrübelerinize göre? gidip gözle de görmek lazım tabii ki.
  • Benim de bütçem sizinle aynı TV incelemeye gittiğimde bir sürü özellik var fiyatlarda sürekli değişiyor mesela Smart TV nedir ? 3D özelliği kullanmam zaten. Bunlar fiyatta büyük ölçüde etki ediyor
  • Hidan H kullanıcısına yanıt
    SMART özellikli TV'ler genel anlamda, internete bağlanıp (wi-fi) bir dizüstü veya tabletle yapabildiğiniz internetten video izleme, müzik dinleme, facebook vs gibi uygulamaları çalıştırabilmenize olanak sağlıyor. Bunun haricinde mouse vs bağlanıp kumanda gibi kullanılabiliyor diye biliyorum.
  • İyiymiş aslında özellikleri. Yukarıda ki arkadaşın önerdiği TV'lere bakmak lazım bir de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbunyaa

Peki bu üçünden hangisini seçmeliyiz, dediğim gibi daha canlı ve renkleri düzgün veren panel hangisidir tecrübelerinize göre? gidip gözle de görmek lazım tabii ki.

Samsung 40 es6340 (1499 tl) yada Lg la640s al dostum (1799 tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Temmuz 2013; 18:48:29 >
    Cevaplar için teşekkür ederim, internetten almayı düşünüyordum, almadan sizin dediğiniz modelleri mağazada gidip bir gördükten sonra kararımı vericem.
  • Daha canlı renkler istiyorsan kesinlikle LG al.
  • LG kampanyalarhttp://www.teknolojipazar.com/kampanyalar.shtm buradan bakabilirsin plazmaları geç ledlere bak istersen özelikle 660S tavsiyemdir bu arada 3D fazla kullanmam diyorsunuz ama başlayınca normal izlemek bayat geliyor onu da hatırlatayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kopuk-83

LG kampanyalarhttp://www.teknolojipazar.com/kampanyalar.shtm buradan bakabilirsin plazmaları geç ledlere bak istersen özelikle 660S tavsiyemdir bu arada 3D fazla kullanmam diyorsunuz ama başlayınca normal izlemek bayat geliyor onu da hatırlatayım :D

neden her konuya aynı siteyi tavsiye ediyorsun?amacın yardım etmekse neden başka model,marka ya da site tavsiye etmıyorsun.sitenin sahibi misin?nıyetini tam olarak anlamadım.
  • http://www.teknosa.com/urunler/110012366/lg-42lm660s-dvb-s-3d-fhd-led-lcd-tv-4-gozluk#f

bak mesela burada daha ucuz.amacın insanlara yardım etmek ise en uygun tvsiyelerde bulun
  • RoLaN R kullanıcısına yanıt
  • LG 42LA640S ile SAMSUNG UE40ES6340 arasında kaldım. İkisi arasında yaklaşık 300 tl fiyat farkı var, bu fark neden kaynaklanıyor? LG 2013 yılının modeli sanırım ancak diğer özellikleri tam bilemiyorum, LG'ye 300 tl fazla vermek değer mi?
  • eğer 2 model arasında kaldı isen 300 tl daha fazla verme dostum ..6340 'i al gitsin.
    Öyle yapacağım sanırım, Samsung için daha olumlu yorumlar okudum. LG'de smart özelliği ve kanal geçişleri çok daha yavaş kalıyor deniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.