Arkadaslar aileme hediye olarak bir televizyon almayı düşünüyorum.Arada bende tabii ki kullanacagım. Tavsiyede bulunursanız sevinirim..
LG veya Samsung genel tercihim. 3D olmasına gerek yok.Hatta olmasin.Sonucta annem ve babam izleyecek ki 3D li bir şey izlemezler. En fazla verebilecegim miktar 2000 TL. LED TV olması genel tercihim(genelde Led tv yi önermişlerde) HDMI girisi olsun. Digiturk veya Dsmart baglanabilsin. FULL HD görüntüyü tam olarak alabileyim. PC baglayabileyim. Görüntü kalitesi iyi olsun. TV nin girişleri ile ilgili hic bilgim yok.Hangi girisler olması tavsiyeniz. İnternete baglanmasına gerek yok die dusunuyorum.PC yle baglandigimda onun uzerinden nete giriş yapabilirim diye dusunuyorum. Odamızın büyüklüğü 16(m2) civarında..Ama ben en az 40" goruntu olmasını tercih ediyorum.42" veya 47" olursa iyi olur mu?
Arkadaslar LED TV konusunda cok az bilgim var.Benim istegim bu yonlerde ama sizinde fikrinizi almak istiyorum.Yardımcı olursanız cok sevinirim. Ayrıca ekstra fikir vermek isteyenlerde olursa sevinirim. Şimdiden cok tesekkurler
panasonıc 42E30E led tv
samsung d6000 veya 37PFL8605K Philips Led Tv
40d 6500
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme