1800TL'ye kadar, ağırlıklı olarak xbox ve ps3 oynanıcak 42" ve üzeri lcd ve led ne alınabilir ? Fifa, pes gibi oyunlarda ve maç izlerken akıcı olması için hangi modelleri tavsiye edersiniz ? Yoksa bir süre daha beklemekte fayda varmıdır ? Samsung C6000 almayı düşünüyordum ama oyunlarda iyi değilmiş diyorlar.. Yardımcı olursanız seninirim.
bence panasonic g serisi plazma al.
Onlardada burn in sıkıntısı var. Logolar veya oyunlardaki mini mapler vesaire ekranda daimi iz bırakıyor.
arkadaşım sen şimdi ezbere konuşuyorsun o ilk plazmlarda öyle diyebiliriz şimdi ki plazmalarda bu çok az olur hele ilk kullanım olan 200 saat civarını sorunsuz atlattın mı nerdeyse olmaz çünkü panasoniclerde senin algılayamayacağın hızla ekran kapanıp açılıyor bu durumda da sürekli olarak ekran bir görüntü sabit kalmadığı için o sorun %99.9 olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: aLex20* 1800TL'ye kadar, ağırlıklı olarak xbox ve ps3 oynanıcak 42" ve üzeri lcd ve led ne alınabilir ? Fifa, pes gibi oyunlarda ve maç izlerken akıcı olması için hangi modelleri tavsiye edersiniz ? Yoksa bir süre daha beklemekte fayda varmıdır ? Samsung C6000 almayı düşünüyordum ama oyunlarda iyi değilmiş diyorlar.. Yardımcı olursanız seninirim.
Konsollar icin plazma almalisin panasonic g serisi iyidir burn-in yasamazsin emin ol
tesekkurler cevaplariniz icin
hocam bende tv almak istiyorumda bende 47le5300 yada 42le5300 lg led modelini düşünüyordum. 100hz 3milyon kontrast 2.4 ms tepkime bende ps3 oynayacağım maç falanda izlerim. herhangi bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. sonuçta plazmalar eskidi ledlerin daha iyi olması lazım.bilgilendirseniz sevinirim.