Şimdi Ara

Ledli kapı eşiği denemem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ledli kapı eşiği denememi tamamladım. Resimleri sizinle de paylaşmak istedim.

Ledli kapı eşiği denemem

Ledli kapı eşiği denemem

Ledli kapı eşiği denemem

Ledli kapı eşiği denemem

Ledli kapı eşiği denemem

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Çok güzel olmuş, karanlıkta muhteşem durduğuna eminim.. Bu kapı eşiği araçta bulunan orjinal parça mı yoksa led için özel tertiplenmiş bir kopyası mı merak ettim, orjinaline uygulanabiliyorsa daha güzel çünkü

edit: çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 24 Şubat 2010; 23:34:45 >
  • karanlıkta gerçekten müthiş duruyor. siz kapıyı açtığınızda yanıyor kapadığınızda sönüyor. herhangi orjinal bir parçayı modifiye etmeden direk olarak eşiğe bu aparatı takıyoruz.
  • Arkadaşım birçok araçta model isminin yazdığı kapı eşiği zaten var, onu çıkarıp takacaksan birçok kişinin işine gelmez apaçi modifiyesi olarak kalır, niye dersen çünkü bu aparat orjinal kapık eşiği kadar kaliteli durmuyor, adi krom renkli bir plastik gibi göründü gözüme. Orjinal parçaya müdahele, ışıklandırma mümkünse ilgi çekebilir uygulaman. (bence)
  • 5 dakika önce çok güzel olmuş, karanlıkta müthiş durur, ilgi alanıma girdi yazan siz değilmiydiniz. demekki sizinde apaçi modifiyelerine karşı bir sempatiniz var :) . adi krom renkli bir plastik gibi gördüğünüz o malzeme Alüminyumdur :)
  • dostum orjinale uygulayabilirsen girer yoksa dediğim gibi apaçi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

dostum orjinale uygulayabilirsen girer yoksa dediğim gibi apaçi olur

neye dayanarak apaçi oluyor anlamadım siz sanıyormusunuz ki orj de bulunan kapı eşiklerini otomobil firmaları kendileri imalat ediyorlar şu anda tr de peugeot-vw-audi-seat ve daha nice markaların bu tarz aksesuarlarını tr den bir firma tedarik ediyor özetlemek gerekirse serviste 200 liraya satılan eşik ler 50 ytl satılan eşiklerle aynı firma bandından çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciser26

quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

dostum orjinale uygulayabilirsen girer yoksa dediğim gibi apaçi olur

neye dayanarak apaçi oluyor anlamadım siz sanıyormusunuz ki orj de bulunan kapı eşiklerini otomobil firmaları kendileri imalat ediyorlar şu anda tr de peugeot-vw-audi-seat ve daha nice markaların bu tarz aksesuarlarını tr den bir firma tedarik ediyor özetlemek gerekirse serviste 200 liraya satılan eşik ler 50 ytl satılan eşiklerle aynı firma bandından çıkıyor

Pekala,

Bu pek de orjinal olmayan mesajınızdan sonra sizinle biraz uğraşmaya karar kıldım zira yanlış bilgilerle insanları yanlış yönlere sevk ediyorsunuz.

Ben otomobilim içerisindeki aksamların üreticilerini birebir biliyorum ve direk yurtdışından o üretici ile parça getirtmiş bir insanım, madem ayni banttan çıkıyor söyleyin bakalım 406 coupe'nin kapı eşiğinin üretici firması hangisidir? Bol şans diliyorum, şasi no ve imalat yerine göre değişen 3 farklı üretici var, herhangi birini söyleseniz yeterli

• Buna benzer ürünler e-bayda da vardı fena bir çalışma olmamış.

Fiyat/Maliyet bilgisinide paylaşsaydın daha güzel olurdu.
  • Forum kuralları dahilindemidir bilmiyorum ama satış ilanımın linkini veriyorum fiyatı detayları inceleyebilirsiniz :http://forum.donanimhaber.com/m_38024829/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38024829
  • Beyaz aydınlatmalı olan çok hoş.

Açıkçası 307 için amber denilen rengi (kehribar taşı) isterdim ben.

Araç içi aydınlatma rengi bu çünkü.

Bence bu denemeyi de eklemelisiniz :)

Ayrıca çok güzel olmuş tebrik ederim.
  • @extremeenvy

Beğendiğinize sevindim. Renk farketmiyor ne istenirse o rengi yapıyorum. Müşteri memnuniyeti :)
  • extremeenvy 'nin bahsettiği renkle beraber kapı eşiğine sadece peugeot yazabiliyor musunuz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krom_auto_modifiye

@extremeenvy

Beğendiğinize sevindim. Renk farketmiyor ne istenirse o rengi yapıyorum. Müşteri memnuniyeti :)

Güzel yapılmışı herkes beğeniyor :)

Bu arada eşiğin üzerinde koruma bandı falan mı var?

Sadece 307 yazan yer alüminyum görünüyor.Ben mi yanlış görüyorum?

Bir de individual ın sorduğu sorunun takipçisiyim :)

Müşteriler hazır gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

quote:

Orijinalden alıntı: krom_auto_modifiye

@extremeenvy

Güzel yapılmışı herkes beğeniyor :)

Bu arada eşiğin üzerinde koruma bandı falan mı var?

Sadece 307 yazan yer alüminyum görünüyor.Ben mi yanlış görüyorum?

Bir de individual ın sorduğu sorunun takipçisiyim :)

Müşteriler hazır gibi

Listeye benide ekleyin
    +Arka kapılar içinde olursa züper ötesi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 27 Şubat 2010; 19:06:54 >

• @individual : istediğiniz yazıyı ve rengi (kehribar rengini bulabilirmiyim bilmiyorum ama o renge en yakın tonda yazarım)

@login35 : maalesef arka kapılar için şu an yok.

@extremeenvy : daha detaylı bir resim ekliyorum belki yardımcı olur. Metal kısımlar parlak alüminyum, yazının olduğu bölme yine parlak bir reklam malzemesi.

Ledli kapı eşiği denemem
  • Çok teşekkür ederim.Bu fotoğraftan daha kolay anlaşılıyor :)

Enerjiyi nereden vereceğime karar verebilirsem açıkçası almak isterim

Tabii bahsettiğimiz renkte olabilirse.Zira araç iç aydınlatmaları o renk :)

Hayırlı satışlar...
  • Enerjiyi kapılardaki iç aydınlatma swichine bağlıyorsunuz. Herhangi bir oto elektrikçisine kolay bir şekilde bağlatabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

Beyaz aydınlatmalı olan çok hoş.

Açıkçası 307 için amber denilen rengi (kehribar taşı) isterdim ben.

Araç içi aydınlatma rengi bu çünkü.

Bence bu denemeyi de eklemelisiniz :)

Ayrıca çok güzel olmuş tebrik ederim.

Ledli kapı eşiği denemem

Opel için bir arkadaşa istemişti sanırım sizinde istediğiniz renk buna benziyor.

• evet renk çok yakın.

"O" harfinin alt kısmı daha koyu dikkat ederseniz.Asıl istediğim renk o.

Ve ben 307 değil PEUGEOT yazısı istiyorum.

Arka kapılar için de yapabilirseniz güzel olur.Gerekirse ölçüleri verebilirim size.

Ayrıca mümkünse arkasının fotoğraflarını koyarsanız sevinirim.

Bahsettiğim renkte ki rengin adı önemli değil.Yeter ki bizim (307 makyajsız kasa)

ile aynı iç aydınlatma renklerinde olsun (yol bilgisayarı, teyp, gösterge aydınlatmaları).

1 takım isterim.

İlgilenirseniz sevinirim.Çalışmalarınızda başarılar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.