Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 Mayıs sürümü de iyiymiş hocam. ben 8 Mayıs idi sanırım, ara sürüm kullanmıştım , onun pil performansı çok iyi degildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pil kullanımı çok iyi rr de ancak bu mobil veri beklemesi çok şarz yiyo gibi herkeste aynımı bu.

• Vincentvega6 V kullanıcısına yanıt
    Klasik Oreo pil sorunu. Kullanıcıların %75'i yaşıyor. Tek tavsiye yeni sürümü deneyin veya firmwarenizi değiştirin. Diğer konuda 17s firmware bağlantısı paylaşıldı. Onu deneyebilirsiniz bir diğer çözüm ise cihazı 4G'de kullanmamak.

Bir öneri daha GP'den naptime ile agresive doze uygulamak bu da bildirim sıkıntısı yaşatabilir.

Hepsini uygulamayin firmware değiştirerek başlayın eğer devam ederse diğer çözümleri deneyin. İyi akşamlar dilerim.

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Bende validusdayken RR romun 21/05 tarihlisini denemek üzere indirip kurdum.Ancak ne hikmetse twrp hafızayı görmemeye başladı.Format data yaptım ama hala görmüyor sistem açılıp dahili hafızaya bakınca herşey hafızada duruyor ve rr rom sorunsuz çalışıyor.Hiç böyle birşey olmamıştı.Twrp de kullandığım rr nin backupını alayım dedim ordada hata veriyor almıyor.Böyle bir şey başına gelen oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cei

Bende validusdayken RR romun 21/05 tarihlisini denemek üzere indirip kurdum.Ancak ne hikmetse twrp hafızayı görmemeye başladı.Format data yaptım ama hala görmüyor sistem açılıp dahili hafızaya bakınca herşey hafızada duruyor ve rr rom sorunsuz çalışıyor.Hiç böyle birşey olmamıştı.Twrp de kullandığım rr nin backupını alayım dedim ordada hata veriyor almıyor.Böyle bir şey başına gelen oldumu
    hocam o sorun twrp kaynaklı bir hata. ben RR son sürümü twrp 3.2.1.1 ile yüklemeye çalışınca hata verdi. 3.2.1.0 ile yükledim. aynı sorunu, yani twrp'de dahili hafızanın görülmemesi sorununu ben de yaşadım. çaresi su: Cardinal custom rom sayfasında verilen bir twrp dosyası var. o dosyayı indirin ve twrp-usb otg üzerinden yükleyin. o twrp dosyasını yukledigimde sorun çözüldü.

• Ben cihazı 2.el almıştım. Dolayısı ile ilk günkü şarj performansı hakkında bir bilgim yok. Amma bu pil bana biraz sıkıntılı gibi geldi. Yeni şarj yaptım %100 oldu 15dk kadar da bekledim öyle çektim. 100 den 99a 2dk ekran süresi verdi. 90a kadar kullandım ekran süresine baktığımda 32dk yazıyordu. Bana çok düşük geldi bu değerler sizlerden cihazı sıfır olarak alıp kullananlar bilgilenirirse sevinirim pil durumlarını. Birde pil yüzdesinde bi gariplik var sanki 100 den 99a 2dk verirken atıyorum 95 den 94e 6dk kadar ekran süresi veriyor. Bataryanın sağlık durumun ölçen program varmı indirebiliceğim. Ben batarya kalibrasyonun da bi problem olduğunu düşünüyorum. Üstelik cihazda hat dahi yok. Bilgili arkdaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Kullandığım rom eui 23s, parlaklık otomatik. Yapılan işlemler youtube 2-3 şarkı twitch yayın izleme 10dk kadar, 8-10dk de ufak bir park etme oyunu oynadım.
  • K0S0VALI K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tam isim vermen gerek 23s MBT,turbo vs...

Diğer konuya gelirsek 100 olduktan sonra cihazı 5-10 dk daha şarjda bırakmam gerek 100 olur olmaz cekersen cihaz hemen 99 düşer.

Sanırsam MbT romunu kullanıyorsun tavsiyem başka Roma geç pil performansı baya artacaktır.

%1veya %10 değerlerle bir şey söylemek yanlış olur, cihazın genel olarak ekran süresi ne kadar veriyor ?

1 gün beklemede kaç saat ekran süresi alicaksin ? ,Önemli olan bu, ondan sonra fikir değerlendirmeleri yapılabilir, kalibrasyon hatası varsa da sıfırlanabilir umarım ( ben bilmiyorum ).

• lazye kullanıcısına yanıt
    Rom sizin diğer konuda verdiğiniz stock 23s romu hocam. Zaten bende yazıda yazmıştım hocam 100 oldu 10-15dk bekledim. O halde bile böyle oldu.
    Rom değiştir hocam büyük ihtimalle romdan kaynaklanıyor.

Sizin pil konusunda önerdiğiniz rom hangisi hocam?
    Turbo 23s tek sorun slow motion video çekerken karanlık çekiyor başka soruna rastlamadım. 2 aydır baya kullanıyorum aşırı performans düşkünüysen tavsiye etmiyorum pil olarak çok iyi olduğunu söyleyebilirim sadece.

Link içinde 3-4 sayfa geride olması gerek.

Kurulumu nasıl yapıcam hocam?
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    İlginiz icin tesekkur ederim cardinal twrp yi bulamadim xda da link verebilirmisiniz Birde usb otg dediginiz fastboot modunda adb ile komut olarak atmayi kastediyorsunuz degilmi

• Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    gecmis olsun hocam.

Romu indirip twrpden yükleyecekseniz daha önce hiç custom rom yüklemedeniz mi ?

Aksini belirtmedikçe tüm romlar twrp ile yüklenir hocam

Diğer konuda recovery'e girrme ve custom rom kurulumu anlatımı var. Bilginiz yok ise işinize yarayacaktir.

• Hayır type-c girişli USB flaş bellek aracılığıyla yüklemekten bahsediyor. Tavsiyem cihazı açabiliyorsan.

Twrp sürümü değiştir yapman gereken twrp kurulumunu aynı şekilde yapıp hangi sürümü kullanıyorsanız farklı bir sürüm deneyin.

Diğer konuda twrp kurulumu anlatımı var kolay gelsin

Daha önce pek rom yüklemedim hocam. Yükeldiklerimde mtk işlemcili cihazlara spflashtool ile oldu. Twrp sürümü falan önemli mi hocam romu atarken. Bazı arkdaşlar sıkıntı yaşamışlarda.
    Hocam dediklerimi uygulayın diğer konuda anlatımlar var bizzat kendim yaptım

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.