Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

hocam twrp dosyası zl1 olmayacak mi,? zl0 vermişsin iz.
    duzelttigin icin sagol kardesim, kopyala yapistir yaparken yanlislik oldu sanirim
  • Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    Hocam ellerinize sağlık, biliyorsunuz uzun zamandır bunu bekliyordum 😂
    Ne desek az..
    Link dört gözle bekleniyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Eline emeğine sağlık Harikasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakespaera

Hocam ellerinize sağlık, biliyorsunuz uzun zamandır bunu bekliyordum 😂
    Ne desek az..
    Link dört gözle bekleniyor :)
    Baglantim pek hizli degil, umariLeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konum sikintisiz upload biter.

• Arkadaslar kusura bakmayin. Upload daha once bitti ama alakadar olup ekleyemedim, epey mesguldum. Download linki ilgili posta eklenmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam kimler yüklememelide ekran sürelerinden falan bahsetmişssiniz ama ne olarak tam anlamadım ben. Ekran süresi fazla performans mı az yada süre kısa performasn mı fazla? Nasıl bişi çıktı ortaya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0S0VALI -- 2 Haziran 2018; 0:25:46 >
  • K0S0VALI K kullanıcısına yanıt
    Hocam performans bir nebze düşük pil durumu iyi bir Back-Up kendi değişikliklerini eklemiş Emrah hocam sizlere yardım olsun diye uğraşmayın uygulama veya pil için Kernel ayarlarıyla vs...

Ben mesela yüklemiyorum tabikide kişisel tercihim kendisinin emeği büyük saygı duyuyorum

Benim yüklememe sebebim performans benim için arayüzde en ufak lag Sd821 için eziyet gibi geliyor bana o zaman bu cihazın ne anlamı var ama oyun oynamayan biri için veya performans atamayan biri için bir Back-Up oldugunu düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: K0S0VALI

Hocam kimler yüklememelide ekran sürelerinden falan bahsetmişssiniz ama ne olarak tam anlamadım ben. Ekran süresi fazla performans mı az yada süre kısa performasn mı fazla? Nasıl bişi çıktı ortaya?
    Ben biraz kinaye ile yazdim o kismi :) Oreo rom yukleyip stock fabrika romu performansi almak isteyen, hersey ayni olsun ve sorunsuz olsun diyen arkadaslar oldu ve olmakta. Onlara bir mesaj olsun diye yazdim

Custom oreo yukleyip ,stock eui fabrika romu kadar pil omru almak cok zor. Bunun icin bazi kisitlamalar ve tweakler yapmak gerekiyor. Islemciden ve grafik arabiriminden biraz kismak gibi. Bu sekilde daha iyi pil omru alinabiliyor. Ben de bu amacla siz arkadaslar cok fazla bu ince ayarlara kafa yormasin diye boyle backuplar yapmaktayim. Yukle ve kurtul tarzi. Ayrica sunu soyleyeyim, backupu 2 gundur test ediyordum ve herhangi olumsuz bir yavaslik veya onemli bir lag olusmadi. Tabiki son hizda turbo modta calismiyor. Daha cok balanced-dengeli mod diyelim. Performansta aglatmadan, daha iyi bir pil omru vermeyi amacliyor

• Arkadaşlar geçen gün bizim cihaz reset döngüsünden hangi romu atsakta çıkamıyor demistim ya bilgi amaçlı yazıyorum mmc çip bozulmuş,mmc çip değişince sorun çözüldü. Biz mmc çip bozulsa hiç açılmaz reset döngüsüne bile girmez mantığı ile yaklaşıyorduk, işte bu mantik doğru degil,mmc çip te hafiza kartı veya hard disk mantiğı gibi bad sectorler oluşabiliyor, biz bu telefona devamlı rom atıp yüklenmediğimiz halde böyle oldu, büyük ihtimal çip fapbrikasyon üretimde hatalı idi yada mmc çipin bozulmasını bir şey tetikledi ama ne,tabi onu bilemiyoruz! Son olarak elektronik cihazlar şans işi, herkeste aynı üründe aynı sorunlar vuku bulacak diye bir kanı yok.

Herkesin cihazı sahibine göre kişnesin:)) şaka şaka herkesin cihazı sahibini üzmesin.
    Yardımcı olan ve olmaya çalışan bütün arkadaşlara çok teşekkürler.
    Hayırlı geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 2 Haziran 2018; 1:34:4 >

yükledim hocam eline sağlık şimdilik gayet hoş duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemagic1903

Eline sağlık hocam, 722 olarak ben deneyeyim hardbrick olmaz sanırım değil mi :)
    hardbrick olmaz. lutfen sunu dene eger cok istiyorsan

Telefonun TWRP sini en guncele flashla (yukarda linkini verdim)
    Daha sonra TWRP ye giderek suanda kullanmis oldugun romun FULL backupunu al. EFS yi de sec mutlaka. Daha sonra telefonu sisteme boot et. Kabloyu bagla ve simdi aldigin backup dosyasini pc/laptopuna koy. Bu sirada da validus backupu ayni dizine yerlestir telefonda (suanki romun backupu ile yanyana olsunlar)
    Simdi TWRP ye git ve 4 adet (art/dalvik, cache, data, system) wipe yap. Daha sonra restore ye gidip Validus backupu sec ama firmware tickini kaldir. Bu sekilde dene bakalim
    Baktin hic acilmiyor birkac kez power tusuna basmana ragmen.. O zaman ilk aldigin backupu geri yuklersin yine 4 adet wipe yaparak..

• quote:

Orijinalden alıntı: brk_41

Arkadaşlar geçen gün bizim cihaz reset döngüsünden hangi romu atsakta çıkamıyor demistim ya bilgi amaçlı yazıyorum mmc çip bozulmuş,mmc çip değişince sorun çözüldü. Biz mmc çip bozulsa hiç açılmaz reset döngüsüne bile girmez mantığı ile yaklaşıyorduk, işte bu mantik doğru degil,mmc çip te hafiza kartı veya hard disk mantiğı gibi bad sectorler oluşabiliyor, biz bu telefona devamlı rom atıp yüklenmediğimiz halde böyle oldu, büyük ihtimal çip fapbrikasyon üretimde hatalı idi yada mmc çipin bozulmasını bir şey tetikledi ama ne,tabi onu bilemiyoruz! Son olarak elektronik cihazlar şans işi, herkeste aynı üründe aynı sorunlar vuku bulacak diye bir kanı yok.

Herkesin cihazı sahibine göre kişnesin:)) şaka şaka herkesin cihazı sahibini üzmesin.
    Yardımcı olan ve olmaya çalışan bütün arkadaşlara çok teşekkürler.
    Hayırlı geceler.
    Mmc cipi nereden edindiniz?

• Fatih hocam sayenizde voron00 paranoidi güncelledi.Kullanan arkadaşlar İndirme Linki
    Buda konu linki konuya gidip teşekkür edelim devamı gelsin diye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NihadAhad -- 2 Haziran 2018; 16:2:52 >
  • Hocam dediklerinizi harfiyen yaptım ama V simgesinde kurt 1 saat 45 dakikadır koşuyor :) ve açılmadı telefonda anormal bir durum var galiba :) ?

Sorun nerede ve neden açılmıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakespaera -- 2 Haziran 2018; 18:50:00 >
  • shakespaera S kullanıcısına yanıt
    Ya temiz kurulum yapamıyorsunuz yada başka sorun var cihazınızda eğer twrp de sorun çıkarmadıysa bootlopta kalmaması lazım gerçekten garip. Başka deneyen var mı belki backupta sorun vardır.

• NihadAhad N kullanıcısına yanıt
    Aslında biri denese fena olmazdı ses hariç denediğim en sorunsuz romdu ahize mikrofon ve hoparlör sesi (çağrı sırasında) başka sorunu yok pil olarakta en iyi rom diyebilirim.

Biri denerse bilgilendirsin bende kısa zamanda denersem bilgi veririm.

Bu arada rica ederim hocam zaten adam gibi benim kadar istekli veren yok. Tek kişi olduğum için dediğim sorunları da bazen sallamiyorlar aslında buradaki herkes 6-7 kişi aynı sorunu bastırsak o zaman bişey diyemezler.

• lazye kullanıcısına yanıt
    Hocam Emrah hocanın dediği gibi yaptım, takır takır bütün işlemler yapıldı ama backup yüklenmedi 1.30 saat kaldı bootlopta :)
    sonra sizin verdiğiniz firmware 20s ile denedim, olmadı banamısın demedi :)Bootlopta kaldı.
    Sorun bende büyük ihtimal yükleyen olmuş. ama sorun nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakespaera -- 2 Haziran 2018; 19:34:24 >
  • quote:

Hocam Emrah hocanın dediği gibi yaptım, takır takır bütün işlemler yapıldı ama backup yüklenmedi 1.30 saat kaldı bootlopta :)
    sonra sizin verdiğiniz firmware 20s ile denedim, olmadı banamısın demedi :)Bootlopta kaldı.
    Sorun bende büyük ihtimal yükleyen olmuş. ama sorun nerede ?
    Dun forumdan bir arkadas denedi. Sorunsuz yuklendi. Senin telefon x720 mi?

Backup da bir sorun yok. %100 calisiyor

Evet hocam x720 telefon, Back-Up olmadı rom kurayim dedim hata veriyor error 7 hatası. Ne paranoid nede rr kuruldu, hata aynı error , Back-Up daysa bootlop da kaldı :) sorun nerede bilmiyorum

• quote:

Evet hocam x720 telefon, Back-Up olmadı rom kurayim dedim hata veriyor error 7 hatası. Ne paranoid nede rr kuruldu, hata aynı error , Back-Up daysa bootlop da kaldı :) sorun nerede bilmiyorum
    En guncel twrpyi flashladin degil mi? Linkini atmistim.

Peki isleme baslamadan once kendi romunun full backupunu aldin mi? Aldiysan o da mi olmuyor?

Rom bile yukleyemiyorsan burda sikinti demekki backup da degil senin telefonda..

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.