Şimdi Ara

LEFTER FORMASI LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam üniversitenin halısahasında maç yaptık iki takımda birbirini tanıyan insanlar bizim takıma bizim tanıdıgımız karsı takımın tanımadıgı bir arkadasımızı getirdik bu arkadasımızın üzerinde Lefter forması vardı karsı takımdada malesef yetim büyüyen ve tam burslu olan arkadasımızın bilekliği formaya ilişti ve yırtıldı ve 3 liralık bileklikle formamızı yırttı iyi mi dedi maç sonundada formayı arkadasımıza vererek diktir yada yenisini al dedi bu olay bize çok koydu bizde satın alıp bu terbiyesizliği yapan arkadasımıza vermek istedik fakat internette bulamadık M veya L beden ücreti karsılıgı yardım edecek bir arkadasımız bulursak çok sevınırım o arkadası ben getirdiğim için vicdan azabı çekıyorum formayı alıp yüzüne fırlatmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

• ohooo ders veremediniz mi o arkadaşınıza maçta herşey olabilir giymeseydi o zaman, al diktir dediği zaman dalardım o çocuğa öyle bişey mi var
  • Almayın bence boş verin. Sizde suç yok. Öyle çok değer verdiği formayı giymemeliymiş halı sahada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halisahada oyle bir muhabbet olmaz almayin.

• Çok istiyorsan diktir ama kesinlikle yenisini alma. Adama bak. Biz kol, parmak kırdık forma neymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diktir nedir üstüne bide yıkatın formayı da tam olsun. Bide arkadaş diye getirmişler elemanı maça.
  • öyle şey mi olur? maçta olabilecek şeyler bunlar. forma falan almayın.

ama bileklik takan arkadaşa da söyleyin maçlarda çıkartsın bilekliği artizliğin alemi yok. milletin gözüne mözüne gelir, sonra o bilekliği gözüne mözüne sokarlar mazallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen gün maça bir tane amatör lig de oynayan bir tane topçu getirmişler yaşı 24. Bir pozisyonda yanlışlıkla yavaşça temas oldu. Çocuk da demesin mi bana faul yapmayın ben ayağımla para kazanıyorum diye. Çocuğa dönüp çok değerli ayağın varsa gelme kardeşim zorla mı getirdik dedim sonra ağzını açmadı.
  • keepqut K kullanıcısına yanıt
    ya bacağını o sahada bırakanlar oldu aramızda
    boşver yırtık giysin
  • hali sahada normal forma giyersin lefter forması benim bildiğim özel üretim öyle naylon değil kumaş forma olması lazım diktirin gitsin.
  • Millet bağları tensonu yırtıyor halısahada, yırtılan formanın derdi mi olur? O an s....ri çekecektiniz yollayacaktınız sahadan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.