Şimdi Ara

Legal oynayan KO oyuncularına müjde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

quote:

Orijinalden alıntı: Nettoxic

quote:

quote:

Twitter de yayınlanan habere göre (Twitter/HeavenFire);New version is coming, fixed some minor bugs. and attack in cz will be closed within this month.Hope other koxp will close it too.
    Anlayabildiğim kadarıyla karşı ırka atak kalkıyor.Eğer kalkarsa oyuna dönmeyi planlıyorum.

Ali geliyorsan logos'a tekrar.. :D

Benim işler karışık Deniz'cim.Siz ne durumdasınız ? Ardream vs. vs ?

suan expdeyiz 79a gidiyoruz cz icin.. 80 olduktan sonra somestr bitene kadar pk, sonra tekrar expe echo icin :)
    hem neymis sendeki karısıklık logosdan iyi server mı var :p

Server sorun deıl,başlama konusunda kararsızım.

• olmadı bakarız gidisata gore ya hemen karar verme zaten. ama gelirsen hep burdayım yani :)
    arada arenada falan goruyorum senin warrioru :D cavit miydi alan arkadas lv dusurup atlatmıs bikac kere :D
  • quote:

olmadı bakarız gidisata gore ya hemen karar verme zaten. ama gelirsen hep burdayım yani :)
    arada arenada falan goruyorum senin warrioru :D cavit miydi alan arkadas lv dusurup atlatmıs bikac kere :D

Teşekkürler.Sattığım kişiden sonra bi kaç el daha değiştirmiş sanırım
  • K2 Network Knight'ın başındayken oyuncuların istekleri ve şikayetleri yerine getirilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

K2 Network Knight'ın başındayken oyuncuların istekleri ve şikayetleri yerine getirilmez.

+1 kenan joymax geçse ne güzel olurdu dimi :)
    hem uzakdoğulu playerlar gelirdi kaynaşırdık . hi yerine konichiwa derdik makara olurdu
    Gerçi koreko ve japko var ama türk ip'ler banlı proxifier ile girilebiliyor ama fena uğraştırıyor
    Hf içinde kalkmış evet ama ne yararki ?
    ben şahsen mageyim exp kasamıyorum 40 gblik itemim olmasına rağmen
  • karsi irka atagi kaldirmak veya oto minor yapmak veya oto priestin yaptigi seyler bunlarin hepsi birbiriyle esdeger seyler.bunlarin birisi varsa k0spersin demektir.
    Bu adamlar ceblerindeki paranin dusmani degiller.en azindan bugune kadar bunu net olarak anladik.eger komple k0sp kalkarsa hfden goturdukleri trilyonlardan vazgecmis olurlar.plat gold satislarinda buyuk bir dusus olur.oyun pvp serverlara doner.
    yani hf biterse bu adamlar demekki deliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5pinn

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

K2 Network Knight'ın başındayken oyuncuların istekleri ve şikayetleri yerine getirilmez.

+1 kenan joymax geçse ne güzel olurdu dimi :)
    hem uzakdoğulu playerlar gelirdi kaynaşırdık . hi yerine konichiwa derdik makara olurdu
    Gerçi koreko ve japko var ama türk ip'ler banlı proxifier ile girilebiliyor ama fena uğraştırıyor
    Hf içinde kalkmış evet ama ne yararki ?
    ben şahsen mageyim exp kasamıyorum 40 gblik itemim olmasına rağmen

1. Al Joymax'i vur K2'ye..
    2. Uzakdoğulu playerlarımız yeterince var, aman uzak dursunlar

• inanmıyorum hf nin karşı ırka atağının kalkacağına
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

inanmıyorum hf nin karşı ırka atağının kalkacağına

Bende kalkmaz bence de ..
  • vallahi hf kullanıcılarıda kalkmasını istiyor artık. bende bilmiyorum ama inşallah kalkar
  • WALLA BENDE KOPS KULLANIYORUM AMA KARŞI IRKA ATAK YOK SADECE HAYWANLARA SIKABİLİYORUM BENİ ESLANTTA ALMIYOLAR CZDE FELLAN KOPS WAR AMA KARŞI ATACK YOKK DİYORUM ANLAMIYORLAR
  • Arkadaşlar,ben bu sefer umutluyum karşı ırk a atağın kalkacağına.Expe de razıyız zatenç.
  • Ya hf den kalksa bile diger koxplardan nasıl kalkacak?Adamlar artık koxp yapa yapa hf sirketinin bilgisine ulastılar 1-2 kod koyup karsı ırka atack yaptırmak zor değildir diye dusunuyorum Coderler için.Sevinebilmek için koxpun temelli kalkması lazım.
  • Ya bu yuzsuzluk ılk basta lamer hflı lerin ıslerıne gelıyordu tabı hflı dıger adamlar gelınce ıslerıne gelmedı.Iste biraz akıllı olup sadece 3-4 ay ılerısı gorebılcek kadar akıları olsaydı bulasmazlardı hf falan oyunda bu hale gelmezdı
  • Ben,HF olsun,diğer koxplar olsun,nerede olursa olsun,kullanmak acizliktir diye düşünüyorum.
  • quote:

Ben,HF olsun,diğer koxplar olsun,nerede olursa olsun,kullanmak acizliktir diye düşünüyorum.

Haklısın senin gibi düşünen belkide 10 binlerce insan var.Ama bu onların hf ,koxp vs.kullanmasını engelleyemiyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HipmodeLs

quote:

Ben,HF olsun,diğer koxplar olsun,nerede olursa olsun,kullanmak acizliktir diye düşünüyorum.

Haklısın senin gibi düşünen belkide 10 binlerce insan var.Ama bu onların hf ,koxp vs.kullanmasını engelleyemiyor malesef.

Benimkini engelliyor. Kişilik meselesi
  • hf olmazsa ortalikta kullanilan bedava koxplarda olmaz.
    o koxp yapip icine virus koyan bebeler hf nin kodlarini kendi koxpuna yazarak yapiyor. k2 nin artik yapmasi gereken tek is saglam bir patch.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

hf olmazsa ortalikta kullanilan bedava koxplarda olmaz.
    o koxp yapip icine virus koyan bebeler hf nin kodlarini kendi koxpuna yazarak yapiyor. k2 nin artik yapmasi gereken tek is saglam bir patch.

+1 . Bu Kodları Yazmak Basit . Hele Bi 2-3 Sürüm Yapmasın Hf , Karşı Irka Atack Diye Birşey Biter .
    Kısacası Herşey Hf De Başlar Hf De Biter
  • Ya adamlar resmi sitesinde açıklama yapmış hala boş umutlar diyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.