Şimdi Ara

Legal oynayan KO oyuncularına müjde (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Smee
    Oyunun durumunun, illegal bir programın yapımcılarının insiyatifine kalması çok vahim.

o illegal program k2 nin ta kendisiyse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

Oyunun durumunun, illegal bir programın yapımcılarının insiyatifine kalması çok vahim.

Elimde hiç bir kanıtım yok ama mantıklı dusununce arkadasın soyledigi dogru.Neden derseniz?
    K2 acılan private serverlere dava acıyor diye duymustum.Neden peki ?Çünkü kendi playerleri o serverlere gidiyor ve boylece player sıkıntısı doguyor ve dogal olarak para sıkıntısı.
    Peki hf nin yapımcı sirketine neden dava acmıyor?
    Sonucta Usko hf yüzünden 10 binlerce player kaybetmedimi?
    Eger hf sirketi kendisinin değil ise bu işten ne cıkarı var ki onlara dava acmıyor ve kapanmasını istemiyor?
    Demekki programı üreten kendisi ve bir insan tutupta kendisine dava acmayacagına gore ee ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HipmodeLs

quote:

quote:

Elimde hiç bir kanıtım yok ama mantıklı dusununce arkadasın soyledigi dogru.Neden derseniz?
    K2 acılan private serverlere dava acıyor diye duymustum.Neden peki ?Çünkü kendi playerleri o serverlere gidiyor ve boylece player sıkıntısı doguyor ve dogal olarak para sıkıntısı.
    Peki hf nin yapımcı sirketine neden dava acmıyor?
    Sonucta Usko hf yüzünden 10 binlerce player kaybetmedimi?
    Eger hf sirketi kendisinin değil ise bu işten ne cıkarı var ki onlara dava acmıyor ve kapanmasını istemiyor?
    Demekki programı üreten kendisi ve bir insan tutupta kendisine dava acmayacagına gore ee ?

çok doğru bir noktaya değinmişsin .

• Olabilir.
    Neden Olmasın
  • super engellenmiş kops gene yukardan comender yazıları ile reklam başladı hediye var su siteye gir cash kazan falan deye.. gene bilmiyen garibanları soyacaklar
  • karşı ırk yetmez tamamen kalkmadan asla
  • HER ZAMAN DERIM HF DE K2 NİN PROGRAMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil
    karşı ırk yetmez tamamen kalkmadan asla

.d imkani yok
  • Hf den atak var mı yok mu karşı ırka ?? diğer koxpları sormuyorum HF'de var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azeroth_

Hf den atak var mı yok mu karşı ırka ?? diğer koxpları sormuyorum HF'de var mı ?

Ben bugün bi umut girdim ardreame belki kalkmıstır diye fakat koxperlar son sürat devam ediyordu fakat arada söyle bi fark vardı eskiden gordugum +7 helenidli +7-8 ib li adamların hiç biri yoktu kalanların hepsi ezikti yani spike + thrusta gidiyolardı buda HF değilde normal koxp kullanıyo olabileceklerini düsündürdü bana (helenidli fln adamlar banlanma riskini goze alamıyacakları icin kullanmıyo olabilirler manasında ) ama tam bi bilgim yok ne yazıkki
  • Hakikaten bugun bende farkettim.Gecen seferlerdeki gibi hayvani rakipler yoktu piyasada. Ama tabi koxp cular ve wall hack kullananlar yine piyasaydi. BDW de arkamdan kosarken ve duvarin icine girip (Human Base) cok guzel seri adam kesiyolar :D Sırf bu yuzden artik KO nun saglam bir private server ina gecis yapmayi dusunuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ''bedava koxplar hf den kodları alıyorlar diyorsunuz'' dogruda diyorsunuz tamam ama artık o adamlar kodları ala ala ogrenmemişlermidir?Ne kadar süredir koxp var bi dusunun bedava koxpların içinde artık kendini sırf bu işe adamıs adamlar var ekmegini ordan cıkarıyorlar yani anlayacagınız sizce bu adamlar o kodları hf den cala cala ogrenmemişlermidir sanıyorsunuz kitabını bile yazmıslardır.Neden Japko ve KoreKo'ydu dieri sanırım Türklere yasak ?Bence siz Türkleri cok hafife alıyorsunuz.Tamam bedava koxpların bazılarını coluk cocuklar yapıyor ama unutmayın ki içinde ünlü hack forumlarından tecrübeli adamlarda var.Yani ben pek fazla umutlanmak istemiyorum.

:D hf kodlari ala ala ogrenilmiyor. azcik yazilim bilgisi olan adam hazir kodlarla yazar. ama karsi irka seri olmayan skilleri seri attiracak kodlari yazmak cok ama cok profesyonellik ister.

Sence bu profosyoneller Türk'lerde yok mudur?

o adamlar online oyuna hile yapmak gibi bos islerle ugrasmiyor.

Oyunda geçen birisiyle muhabbet ediyordum yazılımcı olduğunu söyledi ve kendi koxpunu kendi üretiyormuş, çok basit bir iş olduğunu söyledi, ne kadar doğru bilmiyorum, uğraşmakta istemiyorum açıkçası..

• Gene k0xperlar dolmuş cz ye ya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.