bu dediklerinizden eminsiniz degil mi? sonra husrana ugramayalim
Bence komple XP de ve CZ de kalksa cok guzel olur. Alin teri ile kasilan 50 lvl charin verdigi zevki HF veya koxp la kasilan 83 lvl vermez eminim.
boş umutlara kapılmayan hep öyle söylenio ama kalkmıo xS
Yeni gelecek pacth de kalkacak ok ama sonraki pacth'de çıkmıyacağına dair bir haber yok . Bu oyun adam olmaz kafanıza sokun bunu
quote:
Orijinalden alıntı: asdasdasd1980
Yeni gelecek pacth de kalkacak ok ama sonraki pacth'de çıkmıyacağına dair bir haber yok . Bu oyun adam olmaz kafanıza sokun bunu
+1 ben oyunda k0xpun tbl nin veya herhangi bir illegalliğin olmadığı bir zaman hatırlamıyorum ,karşı ırka atak kalkar başka bir bug çıkar illaki :)
Biri cikip hayrina USKO nun Server larini kapatsa ya. Nasil guzel olurdu. Yada bu isi becerebilen bir firma oyuna el koysada Bug siz Hilesiz adam gib oyun oynayabilsek. Lvl siniri bile dogru duzgun degilki oyun duzgun olsun. 83 neymis yap 90 yada 100 olsun bitsin. Sanki 2 ekmek almaya parasi yetmemisde 1.5 ekmek alip gelmis gibi sacma sapan anlasilmayan bi oyun duzeni yada pack gelmis.
Ne diyelim dedikleri gibi olursa iyi olur.
Bir an önce geçekleşse de maneste bordera koxp ile giren bebelere ettiğim akıl almaz küfürler yüzünden cehennemlik olmasam
boş umutlar... bu oyunda kospu sadece hf çıkarmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
boş umutlar... bu oyunda kospu sadece hf çıkarmıyor.
+1 Hf'den kalksa illaki başkalarında olur.
K2'nin yaptığı bişey yok =) İnsafa gelip hf kendisi kaldırıyor cz atağı, zaten hf de cz atak yoktu diğer koxplar cz atak getirince mecburen ekledi.
HF'nin yeni sürümü geldi ve karşı ırka atak YOK.Şu anda karşı ırka atak yapabilenler eski sürümle giriyorlar.İlk patch de bu lamerler g*t olacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: Nettoxic
Twitter de yayınlanan habere göre (Twitter/HeavenFire);New version is coming, fixed some minor bugs. and attack in cz will be closed within this month.Hope other koxp will close it too. Anlayabildiğim kadarıyla karşı ırka atak kalkıyor.Eğer kalkarsa oyuna dönmeyi planlıyorum.
Ali geliyorsan logos'a tekrar.. :D
Umarım dogru haberdir.
bowlarinizi satin. patch geldikten sonra cogu koxper bowlarin satar.
inş boş haberlerden biri değildir
@asdasdasd1980 eee ne demisler; bisey bir kere olursa kaza, iki kere olursa tesaduf, uc kere olursa istikrardir. bekleyip gorucez...
quote:
Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR
quote:
Twitter de yayınlanan habere göre (Twitter/HeavenFire);New version is coming, fixed some minor bugs. and attack in cz will be closed within this month.Hope other koxp will close it too. Anlayabildiğim kadarıyla karşı ırka atak kalkıyor.Eğer kalkarsa oyuna dönmeyi planlıyorum.
Benim işler karışık Deniz'cim.Siz ne durumdasınız ? Ardream vs. vs ?
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
bowlarinizi satin. patch geldikten sonra cogu koxper bowlarin satar.
Aynen bowların fiyatı çok pahalı gerçekten ucuzlamadan satın bence.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR
quote:
Benim işler karışık Deniz'cim.Siz ne durumdasınız ? Ardream vs. vs ?
suan expdeyiz 79a gidiyoruz cz icin.. 80 olduktan sonra somestr bitene kadar pk, sonra tekrar expe echo icin :) hem neymis sendeki karısıklık logosdan iyi server mı var :p