Şimdi Ara

Legal oynayan KO oyuncularına müjde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitter de yayınlanan habere göre (Twitter/HeavenFire);New version is coming, fixed some minor bugs. and attack in cz will be closed within this month.Hope other koxp will close it too.
    Anlayabildiğim kadarıyla karşı ırka atak kalkıyor.Eğer kalkarsa oyuna dönmeyi planlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nettoxic

Twitter de yayınlanan habere göre (Twitter/HeavenFire);New version is coming, fixed some minor bugs. and attack in cz will be closed within this month.Hope other koxp will close it too.
    Anlayabildiğim kadarıyla karşı ırka atak kalkıyor.Eğer kalkarsa oyuna dönmeyi planlıyorum.

Karsı ırk kalkıcak diyo sonrasında ise Hope other koxp will close it too yani diğer koxplarında kalkamsını umit ediyoruz gibisinden bisey.Twitter kullanmıyorum Twitter/HeavenFire yazınca bu acıklamayı heaven fire mı yapmıs oluyo öyle ise diğer koxpların kapanmasını istiyoruz demelerinin nedeni daha cok cıkar ortaya Fakat bunu hf yazdıysa doğruluguda tartısılır olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_al_ettin

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Malesef hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Current Power Plan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hadi koxp gitti diyelim peki illegal yolla yapılan +9 itemler ne olacak..
    Hiçbir şeyi düzgün yapamazsın sen k2..
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    http://twitter.com/HeavenFireTeam

Daha ne düşünüyorsunuz bidaha ki sürümde koxpda karşı ırka attack olmayacak adamlar resmi sitesindeki ve twitterda açıklama yapmış inanmıyanlar.

http://www.mmobot.net/default.asp daki twitter simgesine tıklaya versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 11 Ocak 2010; 21:23:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wacd

Alıntıları Göster
    sizde yediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

sizde yediniz

Alıntıları Göster
    komple cz demi yani yaratıklaradamı kalkıyor yoksa sadece karşı ırkamı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkergokban

+10 a bile razıyım, yeterki koxp kalksın, eskiden cz de paper mage görenler kaçacak yer arardı, şimdi paper mage gören koxperlar direk indiriyor yere, koxp sayesinde paper mage diye bişe kalmadı.
  • ayni konuyla ilgili farkli kaynaklardan 99 tane haber cikti. 99 uda fos cikti. 100. cusude bu sanirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

ayni konuyla ilgili farkli kaynaklardan 99 tane haber cikti. 99 uda fos cikti. 100. cusude bu sanirim :)
    Adamların gercek HF takımı duyuru yapmıs bunun foss cıkıcagını sanmıyorum bide burdan K2 nin hf le alakası oldugunu anlıyoruz cz de koxp yuzunden user azaldı hop noldu cz de karsı ırk atack kalktı tesadufun böylesi
  • quote:

Adamların gercek HF takımı duyuru yapmıs bunun foss cıkıcagını sanmıyorum bide burdan K2 nin hf le alakası oldugunu anlıyoruz cz de koxp yuzunden user azaldı hop noldu cz de karsı ırk atack kalktı tesadufun böylesi

yenimi anliyorlar cz atak yuzunden oyuncu kaybettiklerini
  • quote:

quote:

Hayır fakat artık koxperlar bile bu durumdan sikayet etmeye basladılar cunku oyunda cz de legal olan adam kalmayınca kesicek adam bulamadılar ve artık user azalması cok cok belirgin hale geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Current Power Plan -- 11 Ocak 2010; 22:05:51 >

• quote:

quote:

quote:

Hayır fakat artık koxperlar bile bu durumdan sikayet etmeye basladılar cunku oyunda cz de legal olan adam kalmayınca kesicek adam bulamadılar ve artık user azalması cok cok belirgin hale geldi

Alıntıları Göster
    Bu ay kapanıcak diyor diğer k0xplarında kapatmasını umut ediyoruz yazmışlar bakalım hayırlısı

• expde kalkmasin aman.
  • quote:

expde kalkmasin aman.
    İnşallah kalkar.Şu ardreamın dopdolu oldugu günler,magelerin infernoyla şanstan adam kesebildiği günler geri gelse keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nettoxic

İnşallah kalkar.Şu ardreamın dopdolu oldugu günler,magelerin infernoyla şanstan adam kesebildiği günler geri gelse keşke.

Alıntıları Göster
    çok eskilerden bu oyunu oynayan biri olarak kalkıcağını sanmıyorum bunları çok duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

çok eskilerden bu oyunu oynayan biri olarak kalkıcağını sanmıyorum bunları çok duydum

Alıntıları Göster
    Ya iyice kolaya alıstı mıllet ıns exdede kalkar czdede ole sacma seymı olur exde kalsın czde olmasın olmıyacaksa ikisindede olmasın.Exi elle kasmak en keyıflısıdır bence zorda olsa.İnsan daha keyıf alıyor czde

• quote:

Orijinalden alıntı: samurai07

Ya iyice kolaya alıstı mıllet ıns exdede kalkar czdede ole sacma seymı olur exde kalsın czde olmasın olmıyacaksa ikisindede olmasın.Exi elle kasmak en keyıflısıdır bence zorda olsa.İnsan daha keyıf alıyor czde

Alıntıları Göster
    Ben 4 yıl önce bıraktım oyunu. O zamandada koxp yeni yeni vardı. Kalkacak dediler kalkmadı :D 4 yıl diyorum. Koxp kalkmaz karşı ırka saldırıda kalkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azeroth_

Ben 4 yıl önce bıraktım oyunu. O zamandada koxp yeni yeni vardı. Kalkacak dediler kalkmadı :D 4 yıl diyorum. Koxp kalkmaz karşı ırka saldırıda kalkmaz.

Alıntıları Göster
    Hayırlı Olsun arkadaslar HF'nin yeni versiyonu 3.2.40 cıkmıs Cz atack kapanmıstır sanırım.. Şu an tek beklenen yeni bir patch gelmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 12 Ocak 2010; 2:27:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wholtran

Hayırlı Olsun arkadaslar HF'nin yeni versiyonu 3.2.40 cıkmıs Cz atack kapanmıstır sanırım.. Şu an tek beklenen yeni bir patch gelmesi.

Alıntıları Göster
    beyler bu muhabbetden yeni haberniiz oluyor galiba 2aydır oylama yapılıyor ancak sonuçlandı ve 1807de hf karşı ırk a attack kapatıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.