Bildirim
Legal oynayan KO oyuncularına müjde
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nettoxic
Twitter de yayınlanan habere göre (Twitter/HeavenFire);New version is coming, fixed some minor bugs. and attack in cz will be closed within this month.Hope other koxp will close it too.
Anlayabildiğim kadarıyla karşı ırka atak kalkıyor.Eğer kalkarsa oyuna dönmeyi planlıyorum.
Karsı ırk kalkıcak diyo sonrasında ise Hope other koxp will close it too yani diğer koxplarında kalkamsını umit ediyoruz gibisinden bisey.Twitter kullanmıyorum Twitter/HeavenFire yazınca bu acıklamayı heaven fire mı yapmıs oluyo öyle ise diğer koxpların kapanmasını istiyoruz demelerinin nedeni daha cok cıkar ortaya Fakat bunu hf yazdıysa doğruluguda tartısılır olur -
Malesef hiç sanmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: cem_al_ettin
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Hadi koxp gitti diyelim peki illegal yolla yapılan +9 itemler ne olacak..quote:
Orijinalden alıntı: Current Power Plan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Hiçbir şeyi düzgün yapamazsın sen k2.. -
http://twitter.com/HeavenFireTeamquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Daha ne düşünüyorsunuz bidaha ki sürümde koxpda karşı ırka attack olmayacak adamlar resmi sitesindeki ve twitterda açıklama yapmış inanmıyanlar.
http://www.mmobot.net/default.asp daki twitter simgesine tıklaya versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 11 Ocak 2010; 21:23:31 >
-
sizde yedinizquote:
Orijinalden alıntı: wacd
Hadi koxp gitti diyelim peki illegal yolla yapılan +9 itemler ne olacak..
Hiçbir şeyi düzgün yapamazsın sen k2..
Alıntıları Göster -
komple cz demi yani yaratıklaradamı kalkıyor yoksa sadece karşı ırkamı acabaquote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
sizde yediniz
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkergokban
Hadi koxp gitti diyelim peki illegal yolla yapılan +9 itemler ne olacak..
Hiçbir şeyi düzgün yapamazsın sen k2..
+10 a bile razıyım, yeterki koxp kalksın, eskiden cz de paper mage görenler kaçacak yer arardı, şimdi paper mage gören koxperlar direk indiriyor yere, koxp sayesinde paper mage diye bişe kalmadı. -
ayni konuyla ilgili farkli kaynaklardan 99 tane haber cikti. 99 uda fos cikti. 100. cusude bu sanirim :) -
Adamların gercek HF takımı duyuru yapmıs bunun foss cıkıcagını sanmıyorum bide burdan K2 nin hf le alakası oldugunu anlıyoruz cz de koxp yuzunden user azaldı hop noldu cz de karsı ırk atack kalktı tesadufun böylesiquote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
ayni konuyla ilgili farkli kaynaklardan 99 tane haber cikti. 99 uda fos cikti. 100. cusude bu sanirim :) -
quote:
Adamların gercek HF takımı duyuru yapmıs bunun foss cıkıcagını sanmıyorum bide burdan K2 nin hf le alakası oldugunu anlıyoruz cz de koxp yuzunden user azaldı hop noldu cz de karsı ırk atack kalktı tesadufun böylesi
yenimi anliyorlar cz atak yuzunden oyuncu kaybettiklerini -
quote:
quote:
Adamların gercek HF takımı duyuru yapmıs bunun foss cıkıcagını sanmıyorum bide burdan K2 nin hf le alakası oldugunu anlıyoruz cz de koxp yuzunden user azaldı hop noldu cz de karsı ırk atack kalktı tesadufun böylesi
yenimi anliyorlar cz atak yuzunden oyuncu kaybettiklerini
Hayır fakat artık koxperlar bile bu durumdan sikayet etmeye basladılar cunku oyunda cz de legal olan adam kalmayınca kesicek adam bulamadılar ve artık user azalması cok cok belirgin hale geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Current Power Plan -- 11 Ocak 2010; 22:05:51 >
-
Bu ay kapanıcak diyor diğer k0xplarında kapatmasını umut ediyoruz yazmışlar bakalım hayırlısıquote:
Orijinalden alıntı: Current Power Planquote:
quote:
yenimi anliyorlar cz atak yuzunden oyuncu kaybettiklerini
Hayır fakat artık koxperlar bile bu durumdan sikayet etmeye basladılar cunku oyunda cz de legal olan adam kalmayınca kesicek adam bulamadılar ve artık user azalması cok cok belirgin hale geldi
Alıntıları Göster
-
expde kalkmasin aman. -
İnşallah kalkar.Şu ardreamın dopdolu oldugu günler,magelerin infernoyla şanstan adam kesebildiği günler geri gelse keşke.quote:
expde kalkmasin aman. -
çok eskilerden bu oyunu oynayan biri olarak kalkıcağını sanmıyorum bunları çok duydumquote:
Orijinalden alıntı: Nettoxic
İnşallah kalkar.Şu ardreamın dopdolu oldugu günler,magelerin infernoyla şanstan adam kesebildiği günler geri gelse keşke.
Alıntıları Göster -
Ya iyice kolaya alıstı mıllet ıns exdede kalkar czdede ole sacma seymı olur exde kalsın czde olmasın olmıyacaksa ikisindede olmasın.Exi elle kasmak en keyıflısıdır bence zorda olsa.İnsan daha keyıf alıyor czdequote:
Orijinalden alıntı: AloneAssassin
çok eskilerden bu oyunu oynayan biri olarak kalkıcağını sanmıyorum bunları çok duydum
Alıntıları Göster
-
Ben 4 yıl önce bıraktım oyunu. O zamandada koxp yeni yeni vardı. Kalkacak dediler kalkmadı :D 4 yıl diyorum. Koxp kalkmaz karşı ırka saldırıda kalkmaz.quote:
Orijinalden alıntı: samurai07
Ya iyice kolaya alıstı mıllet ıns exdede kalkar czdede ole sacma seymı olur exde kalsın czde olmasın olmıyacaksa ikisindede olmasın.Exi elle kasmak en keyıflısıdır bence zorda olsa.İnsan daha keyıf alıyor czde
Alıntıları Göster -
Hayırlı Olsun arkadaslar HF'nin yeni versiyonu 3.2.40 cıkmıs Cz atack kapanmıstır sanırım.. Şu an tek beklenen yeni bir patch gelmesi.quote:
Orijinalden alıntı: azeroth_
Ben 4 yıl önce bıraktım oyunu. O zamandada koxp yeni yeni vardı. Kalkacak dediler kalkmadı :D 4 yıl diyorum. Koxp kalkmaz karşı ırka saldırıda kalkmaz.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 12 Ocak 2010; 2:27:32 > -
beyler bu muhabbetden yeni haberniiz oluyor galiba 2aydır oylama yapılıyor ancak sonuçlandı ve 1807de hf karşı ırk a attack kapatıyorquote:
Orijinalden alıntı: Wholtran
Hayırlı Olsun arkadaslar HF'nin yeni versiyonu 3.2.40 cıkmıs Cz atack kapanmıstır sanırım.. Şu an tek beklenen yeni bir patch gelmesi.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- pk ne demek
- knight online skill sıfırlama
- certificate of victory ne işe yarar
- mage master açma
- karakter isimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X