Şimdi Ara

Legend of Zeldanın hikayesi tam olarak nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim.

Karakterleri biliyorum. Link bizim eleman Zelda prenses olan Ganondolf düşman buaya kadar herşey tamam.

ama olayı nedir bu oyunun tam olarak? bide LİNK e Hero of Time diyorlar zamanın kahramanı falan naptıda hero of time oldu?

anladıgım kadarıyla seri karışık bi şekilde ilerliyor star wars gibi,star warstaki benzer bi soruyu soracam. seriyi, oyunların çıkış tarihi sırasına göremi oynasam yada nintendonun yayınladığı resmi timeline sırasına göre mi?

sonic hocam bi baksan anlarsın sen bu işlerden

@soniczeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 10 Şubat 2014; 20:56:50 >

• crash95 kullanıcısına yanıt
    Tamda adamına sordun :D hiçbir zelda oyununu bitiremedim

Yeni başladım OOT ye :D

Hikayeyi genelde anlayamıyorum bi küçükken geçiyo bi geçmiş zamanda bi liseliyken :D falan filan
  • Hocam kafanı takmadan oynayabilirsin zira hiçbir Legend Of Zelda oyunu diğeriyle alakalı değil. Yani kronolojik olarak bir sıra takip etmiyorlar bir iki istisna dışında. Her Zelda oyununun konusu, hikayesi, evreni birbirinden farklı; her biri diğer Zelda oyunları hiç çıkmamışçasına hikayeye sıfır bir yapıdan başlayıp efsanevi bir şekilde devam ediyor. Yani Ocarina Of Time'daki Link, konu ve evren ile Skyward Sword'daki Link, konu ve evren tamamen farklı. Her bir Zelda oyununu paralel evrendeki yeni bir hikaye olarak düşün. Hiçbir oyunun birbiriyle bağlantısı yok. Fakat her oyun aynı hikayeyi, bambaşka bir bakış açısıyla sunuyor oynayanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynalı Sazan -- 11 Şubat 2014; 1:48:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.