Şimdi Ara

legendary armor ve legendary weapon çar alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • legendary armor ve legendary weapon çar alınır ankara sağlam çar arıyorum max 850 tl civarı tel 507 101 91 41 wp ulaşırsanız sevinirim

• 850 lira civarına zor bulursunuz. Fiyatı artırmanız lazım baya. Hadi weapon neyse de legendary armor kolay yapılan bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empyyy

850 lira civarına zor bulursunuz. Fiyatı artırmanız lazım baya. Hadi weapon neyse de legendary armor kolay yapılan bir şey değil.
    Bu forumda 800-1000 lira civarına 10 tane legendary silahı olan, kozmetik olarak dahi dolu dolu hesaplar satıldı. Pazarı burada daha düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    Legendary armor, weapon bulunan ve her şeyiyle dolu dolu bir hesabı bahsettiğiniz fiyatın 2 katına sattım 2 hafta kadar önce. Daha da fazla ederdi. Pazar düşük diye bir şey yok. Verilmiş emek var ortada ve harcanmış para var. Bana da bir sürü ölücü mesaj attı fakat sonunda gerçekten almak isteyen gerçek bir alıcı buldum. Düşündüğümün biraz daha altına vermiş olsam da iyi bir fiyata verdim. Bu konuyu okuyan ve hesap satmayı düşünen arkadaşlar olacaktır; legendary armor varsa hesabınızda zaten ciddi bir emek ve para vardır ortada. 850 civarına vermeyin bu kadar emeğinizi. Çok daha fazlası eder ve biraz beklersiniz gerçek alıcıyı bulabilirsiniz. Burdaki bir avuç ölücüye prim vermeyin.
  • en son 2016 oynadığım için hesaplar hakkında bir bilgim yok maruz gör ve ölücü değilim eğer değerli bir hesap sa paradan kaçmam sadece hesaplar hakkında bilgim olsa bir fiyat koyarım sadece bilmediğim için 850 tl diyorum
  • aga 850 tl cok düşük bi rakam :D leg armorlara 850 tl den daha fazla gold yatırıyorsun onuda geç aylar sürüyor yapması seti :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.