Şimdi Ara

legendary planlarin materialleri bulunma noktalari (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
5
Favori
7.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Cosmic Strand planı düşürebilen var mı?

Ben düşürüdm. Act 3 bountyden düştü yanlış hatırlamıyorsam. Onun materialini de düşürmek zor. Act 5 Battlefields of Eternity. Harita bi gıcık daha doğrusu.

Hatta bir tane de yaptım. İmzamda var şimdi onu kullanıyorum. Dmg düşürdü ama toughnessi iyi topladı.

Senin tough düşükmüş cidden tek atıp tek mi yiyorsun?
    Şu planlar daha kolay düşse keşke, Battlefields of Eternity cidden çok sıkıcı bir harita.

1-2 defa Act 5 bounty yaptım düştü. Bir daha ben de uğraşmam. Sırf o plan için o haritaya gitmem yani.

Ben buildi T1'e göre ayarladım. Şu an paragon falan hiç derdim değil. T1'de de tek yemiyorum. Tek başıma oynarsam elite black hole attıktan sonra 2-3 saniye içinde öldürüyorum zaten.

Eğer DMG yeteri kadar yüksekse elitleri öldürme süreniz kısalır. Elitleri öldürme süreniz ne kadar kısaysa o kadar az toughness'a ihtiyacınız var demektir.

Zaten stash dmg %1 düşürüp de toughnessi %10 arttıran itemler ile dolu. Ya da tam tersi. Toughnessi 3m e indirip dpsi 1.8m e de çıkarabilirim.

Bence en optimum değerler 1.7m DPS. 4m toughness. Tabi kullandığınız skile dmg veren itemler de olacak. Kuru DPS de iyi değil bonus skill dmg olmadıktan sonra.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben düşürüdm. Act 3 bountyden düştü yanlış hatırlamıyorsam. Onun materialini de düşürmek zor. Act 5 Battlefields of Eternity. Harita bi gıcık daha doğrusu.

Hatta bir tane de yaptım. İmzamda var şimdi onu kullanıyorum. Dmg düşürdü ama toughnessi iyi topladı.

Şu planlar daha kolay düşse keşke, Battlefields of Eternity cidden çok sıkıcı bir harita.

1-2 defa Act 5 bounty yaptım düştü. Bir daha ben de uğraşmam. Sırf o plan için o haritaya gitmem yani.

Ben buildi T1'e göre ayarladım. Şu an paragon falan hiç derdim değil. T1'de de tek yemiyorum. Tek başıma oynarsam elite black hole attıktan sonra 2-3 saniye içinde öldürüyorum zaten.

Eğer DMG yeteri kadar yüksekse elitleri öldürme süreniz kısalır. Elitleri öldürme süreniz ne kadar kısaysa o kadar az toughness'a ihtiyacınız var demektir.

Zaten stash dmg %1 düşürüp de toughnessi %10 arttıran itemler ile dolu. Ya da tam tersi. Toughnessi 3m e indirip dpsi 1.8m e de çıkarabilirim.

Bence en optimum değerler 1.7m DPS. 4m toughness. Tabi kullandığınız skile dmg veren itemler de olacak. Kuru DPS de iyi değil bonus skill dmg olmadıktan sonra.

Ben damagei görünce daha yüksek tormentlerde oynadığınızı sanmıştım ondan tek mi yiyorsunuz dedim, t1 çok çok rahat gider bunlarla zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben damagei görünce daha yüksek tormentlerde oynadığınızı sanmıştım ondan tek mi yiyorsunuz dedim, t1 çok çok rahat gider bunlarla zaten.

DPS'i 1.5 m ye indirip toughnessi 6m yapsam t3 falan yapabilirim aslında ama hız düşeceği için gerek yok bence.

• Bir süre oynadıktan sonra bırakmıştım , iş güç vakit de bulamıyorum .
    Ama konuyu görünce resmen ağzım sulandı .
    En baştan başlasam çok mu geç kalırım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav beyler plan dustu Born's Key lazım. 20-30 kere cemetery de gir çık yaptık yok anam yok. neyi yanlış yapiyoruz yahu.
  • Set leri craft yapmaya degiyormu yoksa sacma sapan statli itemlerde cikabiliyormu crafliyan arkadslar aydinlatirsa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi düşmüyor o materyal ya 14. sartoru 3. roccolusu kestim gene materyal atmadı, nerden düşüyor growingore:( bunun bonusu ne işe yarıyo açıklar mısın blackhole atılan yere tp mi oluyoruz yoksa tp olunca blackhole mu açılıyor?
  • Beyler guncelleme yapayim MAterialleri NORMAL zorlukta arayabilirsiniz... Dogru yaratiktan dusme ihtimali yuksek... henuz normal-torment arasina bir sinir koyulmadi... bosuna kastirmayin tormentlerde...
  • e-Asprin kullanıcısına yanıt
    bu adam tek başına nasıl oynuyor t6 da yav :) paragonda yok adamda
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    ros beta hocam bu ama bu goblin olayı dün ilk defa başıma geldi 10 tanesini kestim 3 ü kaçtı 1leg attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

ros beta hocam bu ama bu goblin olayı dün ilk defa başıma geldi 10 tanesini kestim 3 ü kaçtı 1leg attı

1 tanesine bile elim ayağım dolanıyo 10-15 tane gelse hepsi kaçar heralde
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    cok heyecanli ama... benim basima geldiginden beri riftingde paldur kuldur ilerleyemiyorum..:D
  • Beyler Beyaz DIABOLIC WAND item arıyorum. gören duyan varsa haber etsin bea.
  • arkadaşlar bişi sorim Cinder switch diye bir item var bunun planı nerden duser şansa beklemek mi gerekir düstügü sabit biyer var mı :) bilgisi olan arkadas yardımcı olursa sevinirimhttp://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/cinder-switch
    silahın linkte görebilirsiniz
  • ghostdiver kullanıcısına yanıt
    2h axe plani mi? 2hand'lerin bufflanmasi lazim... planlarda heryerlerden dusebilir
  • Tşk ederim kardesim bilgilendirme icin :) işimiz şansa kaldı desene denemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostdiver -- 3 Nisan 2014; 15:43:36 >
  • Demon skin düşürdüm, planı da var. Akşama pantol craftlayacağım. Ama çok pahalıya geliyor. Bir adet flawless royal emerald istiyor. Marquise gemlerle yapmak yaklaşık 15m ediyor etti. E şimdi pant de saçma sapan bir şeyler atarsa monitore kafa atmak farz olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeeHot

Beyler Beyaz DIABOLIC WAND item arıyorum. gören duyan varsa haber etsin bea.

Ben 1 haftadır arıyorum, bir kere bile düşmedi, ben artık bug olduğunu falan düşünmeye başladım...

Belki başka class lara düşüyordur, Wizard a naptıysam düşmedi.
  • arkadaşlar wd için zunimassa set planı varmı 70 level varsa nerelerden düşüyor acaba bilgisi olan varmı
  • silent59 kullanıcısına yanıt
    dostum listedekiler sadece bountyleri tamamladiginda odul olarak verilen kutulardan cikiyor onun disinda her legend/set/plan heryerde dusebilir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.