Şimdi Ara

Legion Commander Hakkında YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zat-ı Şahanelerini nasıl kullanabiliriz ? bana güçsüz geldi biraz yardım edebilirmisiniz oyuna yeni başladım ama karşı takımdaki commander beni şak şak diye kesti (ben chaos knight idim) . ama ben kimseyi öldüremedim çıktım oyundan :( itemler nasıl olmalı vs bi bilgi verin çok kullanışlıya benziyor kahraman

• Ana hedefin Duel skillini uygun sekilde kullanip kazanmak. Duel'i kazanan kalici damage artisi sagliyor ulti levelina gore, 10-14-18(?) olmak uzere. Ilk skilli guzel bir anti-push skilli. Ayni zamanda ilizyonlara fazladan hasar veriyor. CK oyununda rezil olmanin sebebi tahminen budur. Ikinci skill gerek heali gerek attack speed bonusu gerek negatif bufflari purgelemesi olsun survivability ve dps acisindan harika bir steroid skill. Takim arkadaslarini stun slow vb negatif etkilerden kurtarmak adina da kullanilabilmesi en buyuk avantaji. 3. skill biraz axevari, sana attack komutu verildikce belli bir ihtimalle yuksek lifesteal yapiyorsun extra bir attack ile. Duel'de tutmazsa sikinti yasiyorsun zaten genelde.

5-man oynayacaginiz oyunlarda degil de biraz daha bireysel takililan oyunlarda picklemen yararina olur ki rahatca duel damage toplayabilesin. Item tercihi olarak 2 initiation secenegi var biri Shadow Blade. Ilk attack ile bonus damage vurulduktan sonra, steroid ile Duel baslatilir. Kuvvetli yonu fazladan verdigi attack speed-damage ve first hit +150 damage olmasina ragmen counteri cok kolay oldugu icin belli bir seviyeden sonra (2k) pek tercih edilmez. Ikinci secenek ise Blink Dagger. Steroid+Blink+Duel seklinde kullaniliyor ve sagladigi tek sey mobilite ancak bunun counteri pek olmadigindan genelde bot veya pt blink rushlanir. Blink ciktigin durumlarda solo killer yerine daha cok cani az hedeflere duel atarak damage toplayabilirsin. Initiation itemini sectikten sonra cikacagin core Blade Mail olmali. Duel suresince aktif bir BM karsidakinin vuruslarini da kendine cevireceginden 1v1 dps olarak muazzam bir artis yakalarsin. Bot uzerine bu ikiliden sonra ne cikacagin sana kalmis. Duruma gore bkb, deso, ac, crit, abyssal, heart, halberd gibi itemlara yonelebilirsin.

Bahsetmedigim bir item var ki o da Armlet. Nereye nasil sikistiracagin sana kalmis ama ozellikle mid gamede inanilmaz dps artisi saglayacaktir. Ben sahsen armletin en buyuk fanlarindan degilim, 1-2 hero disinda kullanmiyorum.

• Ultiden sonra bol bol fightlara gir takımla focuslandığınız canı az kişilere duel at ama ölmesi kesinlere at oyun sonlarına doğru full canlılara da atabilirsin. Armlet al kullanabiliyorsan duel atmadan aç armleti kendine w bas öyle at dueli deli gibi saldırı hızın olur armletin çektiği can w ile dengelenir. Bir de blade mail al duele girmeden aç. Sonraki itemlerin karşıya göre çık butterflylı ya da skilleriyle evasion veren herolar varsa mkb tuttuğumun anası ağlasın diyorsan deadalus çok çabuk ölüyorum diyorsan hot ve assault curiass çık. Çok skill üstüne hero varsa hood da çıkabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tisikkirlir Sipirmin T kullanıcısına yanıt
    Skilleri nasıl basayim 1 2 1 2 kodlama yapsana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede oynadigina gore degisir. Mid ise ilk skill, safelane carry ise 2-3 odakli, jungler yine 2-3 odakli gidebilirsin. Offlane icin ise 1-2. Neye ihtiyacin olduguna karar vermek sana kalmis. Support oynamak gibi gereksiz bir cilginlik yapacaksan 2-4-0-1.
  • Ormanda kasmanı tavsiye ederim zira ilk seviyelerde LC'nin çok güzel bir potansiyeli var. Sen bunun farkına varmazsan ve yanındaki pro çıkarsa gereksiz kill kaçırırsın. Tam tersi olursa da FB verirsin. Gerek yok. Ormanda çok daha sakin bir şekilde kahramın vurduğu hasarları göz aşinalığın olarak kasarsın. İhtimal tutarsa noluyor tutmazsa noluyor.

Duel atacağın kişiler (ilk seviyelerde) mümkün mertebe SUPPORT olsun. Jugger'a, Void'e, Viper'a hpsi az diye dual atarsın; frostbite, death ward, impale, polimorp vs yersin yazık olur. Hem eskeza bahtsızlıkla tam duel attığında gank yedin diyelim, karşı tarafın kazanacağı kalıcı hasar sup.a gideceği için çok bir etkisi olmaz. Mesela cm iken bahtsız LC'den kazandığım 58 dmg sadece creeplere son vuruşa yaradı.

Potansiyeli olduğundan heroya direk hasar/hız eşyası yerine dagger, lothar, bm gibi itemler kasabilirsin. Youtube'dan bir kaç video izleyerek fikir sahibi olabilirsin.

• Eskiden Faceless Void,Pa gibi heroları çok güzel counterlardı.Ultisi pasifleri disable ettiği için Pa miss verdirmiyor(mkb olmasa bile),Void timelock'tan bash atamıyordu.Ama son patch ile LC ultisi artık heroların pasiflerini kaldırmıyor.O yüzden Tiny,Pa,void,slardar,axe gibi herolara duel atmadan önce 2 kere düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

Eskiden Faceless Void,Pa gibi heroları çok güzel counterlardı.Ultisi pasifleri disable ettiği için Pa miss verdirmiyor(mkb olmasa bile),Void timelock'tan bash atamıyordu.Ama son patch ile LC ultisi artık heroların pasiflerini kaldırmıyor.O yüzden Tiny,Pa,void,slardar,axe gibi herolara duel atmadan önce 2 kere düşün

malesef aynısı oldu dün :D lifestealar ile duel atınca yatırdı beni dedim ..................... artık legion commander oynamıyorum

• PT , Armlet ,Blink, Maelstrom , AC , Mael>>Mjoilnir buildi ile çok güzel killer alabiliyor. Karşıda stunner var ise maelden önce BKB çıkman gerekiyor. Bence Armletin en çok yakıştığı hero LC. Duel atmadan önce W+Armlet aktif+Blink ile herhangi bir stun gelmezse kesin killi alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

PT , Armlet ,Blink, Maelstrom , AC , Mael>>Mjoilnir buildi ile çok güzel killer alabiliyor. Karşıda stunner var ise maelden önce BKB çıkman gerekiyor. Bence Armletin en çok yakıştığı hero LC. Duel atmadan önce W+Armlet aktif+Blink ile herhangi bir stun gelmezse kesin killi alırsın.

hmmm çok bilimsel konuşuyorsun oyunda yeniyim basitçe açıklasana şunu
  • Tisikkirlir Sipirmin T kullanıcısına yanıt
    midde 3. skill fulleyen legion geldi dün takıma. 1. skilli statlara vermeye başlarken açtı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.