Şimdi Ara

Lego Adam Youtube Kanalı Açıldı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yepyeni bir kanal ile karşınızdayım! Kanalımda birbirinden güzel Lego Setlerinin kutularını açıp kurulumunu gerçekleştiriyorum. Her Perşembe bir yeni video ekleyeceğim. Sizde bu eğlenceli videolarımı izlemek ve kanalım büyürken buna şahit olmak ve birlikte eğlenmek için lütfen kanalıma Abone Ol'un. İşte ilk videom;

https://www.youtube.com/watch?v=Er8yLFqNBUM

Sevgiler Saygılar,

Lego Adam

Not: Her türlü yorum ve eleştirilerinizi bu konu altında bana iletebilirsiniz :)

• Lego oyuncaklarını çok severim..
    Videoların oldukça başarılı.. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalin hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minery

Herkese Merhaba Arkadaşlar,

Yepyeni bir kanal ile karşınızdayım! Kanalımda birbirinden güzel Lego Setlerinin kutularını açıp kurulumunu gerçekleştiriyorum. Her Perşembe bir yeni video ekleyeceğim. Sizde bu eğlenceli videolarımı izlemek ve kanalım büyürken buna şahit olmak ve birlikte eğlenmek için lütfen kanalıma Abone Ol'un. İşte ilk videom;

https://www.youtube.com/watch?v=Er8yLFqNBUM

Sevgiler Saygılar,

Lego Adam

Not: Her türlü yorum ve eleştirilerinizi bu konu altında bana iletebilirsiniz :)

Kanalınız hayırlı olsun hocam. video gayet başarılı olmuş. öncelikle tebrik ederim. ben de kanal açmayı düşünüyorum fakat bir kaç sorum var cevaplayabilirsen sevinirim.

1. video girişindeki jenerik animasyonu nasıl yaptın? benzer pratik bir jenerik yapabilmem için bir program web sitesi var mıdır?
    2. kamerayı o açıda çekim yapabilmek için nasıl kurdun?
    3. para getirisi var mı videolarının? reklam yerleştirecek misin?
    4. video düzenleme programı olarak ne kullandın?

bu konularda ya da yardımcı olabilecek diğer konularda bilgi verebilirsen çok memnun olurum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitrocay -- 13 Kasım 2015; 12:35:10 >

• Tebrikler okadar gereksiz kanal varken

• Teşekkürler arkadaşlar,

maalesef kanalım anlamadığım bir şekilde youtube tan ban yiyip kapatıldı. Sanırım böyle bir kanal görmek istemeyenler devamlı Spam bastı :) Neyse hayırlısı olsun, enerjim de kalmadı zaten yeni bir kanal açacak...
  • Şansa bak çokta merak etmiştim. Yazık olmuş kapatıldığı.
  • Küçükken çok oynardım. Yazik olmuş ya. :/

• Merak edip açtım ama kapatılmış
  • Evet tekrar açmak için çok uğraştım fakat, sanırım youtube da bir tanıdık gerekiyor. Özellike türkiye ofisinde... Yardımcı olabilecek arkadaş var ise çok memnun olurum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.