Şimdi Ara

Lehçe Öğrenenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam gençler, Lehçe öğrenen birileri var mı buralarda yoksa şu dille cebelleşen bir tek ben miyim :D Varsa hangi kaynakları kullanıyorsunuz?

• Yok genç. Şahsi fikrim, çok gereksiz ve hiç bir işe yaramayacak bir dil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidan

Yok genç. Şahsi fikrim, çok gereksiz ve hiç bir işe yaramayacak bir dil.

Niye yaramasın ya bir sürü Polonyalı arkadaşım oldu benim bu dil sayesinde :) Gereklilik de kişiye göre değişir. Gelecekte Polonya'yla ilgili bazı planlarım olduğundan gayet iyi bir yatırım benim için. Öğrenildiğinde Rusça ve diğer slav dillerine de kapı açan bir dil ayrıca (Rusçayla kelimelerin %60'ı aynı, grameri de çok benzer).
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxTRxX

quote:

Orijinalden alıntı: Hidan

Yok genç. Şahsi fikrim, çok gereksiz ve hiç bir işe yaramayacak bir dil.

Niye yaramasın ya bir sürü Polonyalı arkadaşım oldu benim bu dil sayesinde :) Gereklilik de kişiye göre değişir. Gelecekte Polonya'yla ilgili bazı planlarım olduğundan gayet iyi bir yatırım benim için. Öğrenildiğinde Rusça ve diğer slav dillerine de kapı açan bir dil ayrıca (Rusçayla kelimelerin %60'ı aynı, grameri de çok benzer).

Bana göre gerçekten gereksiz, ama senin hayallerin doğrultusunda önemli bir dilmiş, çalışmaya devam
  • mam na imie evilblink, ja mam 20 lat. bardzo....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evilblink

mam na imie evilblink, ja mam 20 lat. bardzo....

Ty mówisz po polsku dobrze Dlaczego uczysz się polskiego?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxTRxX

quote:

Orijinalden alıntı: Evilblink

mam na imie evilblink, ja mam 20 lat. bardzo....

Ty mówisz po polsku dobrze Dlaczego uczysz się polskiego?

bir hevesle başladım. en son hal hatır soruyorduk, orada tıkandım. yunanca ve italyanca ilgileneceğim önümüzdeki iki sene. sonra umuyorum devam ederim.

• Sevgilim leh. Hiç denemedim ama zor olduğunu söyleyenler var, siz ne diyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam polonyolı arkadaşlarım oldu ve mayıs ayında da olmaya devam edecek. buraya gelecekler ve onlarla az da olsa lehçe konuşarak bu sıkıcı şehirde biraz rahatlatmak isterim. önerebileceğiniz kaynaklar var mı ? 30-40 cümle biraz kalıp vs bile yeterli olabilir.
  • czesc jak sie masz dziekuje dobrze a ty dobranoc kupa dupec bildigim lehçe kelimeler

çok zor yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

czesc jak sie masz dziekuje dobrze a ty dobranoc kupa dupec bildigim lehçe kelimeler

çok zor yahu

Aynen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zıplayanpırasa Z kullanıcısına yanıt
    siteden öğreniyorsanız hangi site öğrenebilir miyim?
  • Hidan H kullanıcısına yanıt

Bende başlayacam hocam. 2016 gibi bi heveslendim fakat kaynak olmadığından ke di çanaşarımla başında kaldım ama şu sıralar tekrar öğrenmek niyetindeyim. Sende durum nasıl hocam. Forum vs var mı bunula ilgili?

• Vaay boyle bir konu oldugunu yeni gordum. Lehce guzel dildir, ogrenmesi cok zordur. Turkiyede yasayan birinin ogrenebilecegini cok sanmiyorum cunku gercekten kulagin iyi alismasi gerekiyor. 5 sene polonya'da yasadim, Lehce de ogrendim. Cok guzel ulke cok guzel insanlar ve gercekten cok da guzel bir dil Lehce. Simdi Almanya'da yasiyorum, inan Almanca o kadar kulak tirmaliyor ki geri donmek istiyorum Polonya'ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Preply ve italki üzerinden ana dili olan kişilerle yaklaşık 150 türk lirasından başlayan(Belki daha ucuz) fiyatlarla öğretmenler bulabilirsiniz. Ayrıca aşağıda size daha uygun fiyatlara ders satın alabilmeniz için ipuçları verdim. Bu bilgiler çoğu kullanıcı tarafından bilinmiyor maalesef. Bu iki Platformdan kısaca bahsetmek gerekirse:

1. si " italki" burada her fiyattan ana dili ispanyolca, ingilizce, fransızca olan vs kişilerle ders-pratik yapabilirsiniz. 2 kereye mahsus size %100 geri ödeme garantisi veriyor. Mesela ilk kez X öğretmenden ders aldınız ama beğenmediniz ücret iadesi alabiliyorsunuz 2. Y öğretmeni de begenmediniz yine ücret iadesi talep edebiliyorsunuz.( eger dersleri begenmezseniz ögretmenlere ödeme yapilmiyor, bu nedenle gercekten begenip begenmediginize karar vermeniz öğretmenlerin de mağdur olmaması açısından önemli, ücret size iade ediliyor.)Ayrica eğer italkiye bu linkle”

https://preply.com/en/?pref=MTI1MTUxMDc=&id=1726506568.563021

“ kayit olur ve kayit olduktan 24 saat içinde en az 20 Dolarlik kredi yüklerseniz 5 dolar hediye kredi aliyorsunuz yani toplamda 25 dolar krediniz olmuş oluyor.(bu durumda bana da kredi veriliyor:) ). (Ama 20 dolar yüklemeden de tek tek ödeme yapabilirsiniz ama bu durumda 5 dolar indirim alamiyorsunuz)( ya da linksiz italki ye kendi imkaninizla kaydolup 24 saat icinde 20 Dolar kredi yüklerken kod kismina bu " ADGebFB " kodu girerseniz yine 5 dolar kazaniyorsunuz)

Diğer bir platform

2. si "Preply" orada da ispanyolcadan ,ingilizceye bir çok alanda uzman ve anadilde öğretmenler var bu "

https://www.italki.com/tr/i/ref/ADGebFB?hl=tr&utm_medium=user_referral&utm_source=copylink_share

" linkle dogrudan ilk dersi %70 indirimli alabilirsiniz.(Bu linkin bana dogrudan bir katkisi yok:) ) Eğer ilk dersi beğenmezseniz 2 kere ücretsiz öğretmen değişimi yapabiliyorsunuz. Mesela 500 liralık bir ders icin %70 indirimle 150 lira ödediniz ama dersi begenmediniz baska herhangi bir öğretmenle bir daha ücretsiz ders yapabilirsiniz onu da beğenmediniz bir kere daha baska öğretmenle ücretsiz ders yapabilirsiniz(1+2).( Yani 3 öğretmene toplamda 150 lira ödemiş oluyorsunuz, sonra bu 3 ögretmen arasindan en sevdiginize isterseniz abone olabilirsiniz)(preply de deneme ders ücretleri italki den farkli olarak ögretmenin hesabina degil platformun hesabina gidiyor-ögretmen deneme derslerinden bir para kazanmiyor,lütfen buna dikkat edelim). Isterseniz bu platformda ücret iadesi de alabilirsiniz ama tavsiyem eger dersi begenmediyseniz ücret iadesi almak yerine baska bir ögretmenle degistirin, cünkü ücret farki ödemeden diger ögretmenle fiyat farki olsa da bu kapsamda ders yapabiliyorsunuz).(preply de bu 3 dersi aldiginizda bana herhangi bir kredi verilmiyor daha sonra aylik abone olursaniz ben de ders kredisi aliyorum, her iki platform icinde benim lehime herhangi bir para söz konusu degil :))

Aklınıza soru takılırsa bana yazabilirs

Weniger anzeigen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.