Bildirim
Lehim kurşn ve Kalaydan oluşuyorsa kanser yapma riski yüksek değilmidir?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dertte,
Neyseki artık kurşunsuz lehim kullanılacakmış... -
Kurşun vücudunuza girmedikçe sorun yok,zaten girmsi de zor.Onun için bi zararı olacağını sanmıyorum. -
Kurşunun direk yollarla vucudumuza girmesine gerek yok. Bir bitkide birikebilir, balıkta birikebilir. Uzun vadeli bir iş bu.
Çalışmalar kurşunun komple kullanımdan kaldırılması yönünde. -
Kurşunun buharı da tehlikeldir. -
duyanda sanki lehimim adam öldüren bişi olduğunu sanır
istersen lehim yaparken kurşun geçirmez yelek giyin...
-
O da doğru tabi. Lehimden adam ölecek hali yok ya. -
quote:
Orjinalden alıntı: salagil
duyanda sanki lehimim adam öldüren bişi olduğunu sanır
istersen lehim yaparken kurşun geçirmez yelek giyin...
-
çıkan dumanı içine uzun süre çekersen bir süre sonra vücudunda biriken kurşundan dolayı ölürsün. vücuttaki kurşunun vücut ağırlığına oranı belli bir değeri geçerse insan ölür. -
Ayrıca lehim yaparken çıkan duman gözlere de zararlı o yüzden çok yakın durmamak lazım. -
Bişey olmaz.
Lehim yapmaya devaam -
valla benim lehimden veya lehim dumanından boynumda sivilceye benzer ufak pıtırcıklar çıkıyor..
alerji yapıyo galiba.. -
quote:
Orjinalden alıntı: goke
valla benim lehimden veya lehim dumanından boynumda sivilceye benzer ufak pıtırcıklar çıkıyor..
alerji yapıyo galiba..
Bence mutasyon geçiriyosunzaten kanser dediğimiz şeyin de mutasyona uğramış hücrelerin kontrolsüz çoğalması olduğunu gözönüne alırsak, senin durumun başlığın açılma sebebini doğrular nitelikte
-
Kurşundan bir şey olmayacağını söyleyenler herhalde mutasyon geçirmişler. -
ya arkadaşım hayatımızda kanser yapacak o kadar madde varki bu küçük bi şey kalıyor ,
sigara -
hammaddesi petrol olan tüm ürnler -
otmobiller -
yediğimiz içtiğimiz hazır gıdalar -
bu gıdaların yetiştirilmesinde kullanılan gübreler-
kişisel bakım ürünleri
güneş ışınları vs vs vs vs.................
insanlar benliğini bulduğundan beri hep ölüme bi sebeb aramışlardır ...?!!!
neyse bence bu konuya fazla takılma fazla düşünmekte bu arada hasta ediyo insanı
önemli her zaman kendimizi her zaman ve her durmda mutlu etmeyi bilmektir bu tür hastalıkların tek ilaçı
her ne şekilde olursa olsun inaçtır inanmaktır !!
benimde düşüncelerim bu
ama yinede bu konular çok önemli insanlar kendi yaşadığı doğayı yok etmek için bir birleri ile yarışıyorlar
ve bizler yani toplumda bu olaylara seyirci kalarak ve bu tür ürnleri satın alarak destek veriyoruz(bende dahil
) (istisnalar kaideyi bozmaz) ama elebetteki bir noktadan başlamak amacımızın yarısını başarmak demektir.
bu tür konuları açtığınız için tşeşekkürler arkadaşlar
son söz olarakta
SAYGLI BİR İNSAN -EĞİTİMLİ BİR BİREY - BİLİNÇLİ BİR İNSAN - YAŞANILABİLECEK BİR DÜNYA
-
quote:
Orjinalden alıntı: goke
alerji yapıyo galiba..
sivilcesine pıtırcık diyenide ilk defa görüyorum -
gerçi 60 lı yıllarda kurşun bazlı boyalar bi çok çocukda memenjit ve zeka geriliğine sebep olmuş o yılardan beri kurşunlu boya kullanılmıyor... -
arkadaşlar konuyu bir doktora danışalım bilende konuşuyor bilmeyende!!! -
Lehime
Hiçbişey olmaz,dewaam -
yaw bende bazen lehim kısalınca dişimle çekiyorum kutudan. şimdi bunları okuyunca dumur oldum
Benzer içerikler
- evin yarısında elektrik var yarısında yok neden
- 2016 pil yerine 2032 olur mu
- mini buzdolabı kaç watt
- kaçak akım rölesi atıyor sigorta atmıyor
- audio diafon kırmızı ışık sürekli yanıyor
- lehim nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X