Şimdi Ara

Lehimlediğim arduinoyu nasıl sökerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Delikli pertinaksa lehimleyip bir proje yapmıştım, birden çok ayağını lehimlediğim için şuanda sökerken zorlanıyorum. Lehimi ısıtıp ısıtıp çekmeye çalışıyorum ama biraz kalan lehim bile tutuyor onu. Bu işin kolay yöntemi var mıdır ? Ne yapılabilir ? Breadboard üzerindeki bir projeye almam gerekiyor arduino nanoyu.

• eline bir igneyi al bu sökmek istediğin lehimin kenarından yerleştirmeye çalış sonrasında lehimi ısıtırken igneyi yavaş yavaş it ve sonra ayrıldıgını görünce diğer lehime geç bunu baş taraftan yaparsan daha kolay ilerlersin. en sonunda da kolaylıkla ayrılmış olur. bu arada dikkat et arduino ya zarar vermemeye calıs. kolay gelsin
  • çok ince telli çoklu bakır tel al. teli pastaya batır, lehimin üzrine koy ve teli ısıt. Karttaki lehimler bakırın üzerine geçecek. Üzeri kirlenen teli kesip işlemi temiz tarafıyla devam ettir.
  • Arduinou breadborddan ayırmak yerine diğer parçaları breadborddan alsanız yeni projeyi tekrardan kolaylıkla yapabilirsiniz. Aynı şeyleri yazmamak için fikir öneriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMD tamir için havya önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.