Şimdi Ara

LEM ve SUPREME arasındaki fark

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar le liginden lem a çıktım lemda 4 win strikedan sonra supremeler gelmeye başladı fakat supremeler ile hiç 1 e 1 kapışamıyorum durmadan insta hs atıyor adamlar aradaki fark bu kadar fazla mı cidden ?

• kardeş ben globalim le easy bot gibi geliyor gerisini sen düşün

edit: /s yazmak gerekiyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 29 Ekim 2015; 11:09:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mesela spray atabiliyorum ak ile güzel ancak bende le iken karşıma lem falan geliyodu, yav yok böyle bişi anlamıyorum ya benim adamın beyni büyük yada başka bişi var shorttan geliyo adam ben a side dayım adam yan yan koşarken tek atıyo bu nasıl mümkün anlamıyorum ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 28 Ekim 2015; 17:10:18 >
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    "counter strafe"

• o yan yan koşarken tek atma olayını ben de çok yaşıyorum nasıl atıyorlar arkadaş görüntü bugu falan mı nedir o ya
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    teach me master
  • S741 S kullanıcısına yanıt
    shoot them in the head

• f0rest kullanıcısına yanıt
    i try but every time they shoot me in the face then i cri efry tiem
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

"counter strafe"

Hocam yazdım baktım ancak adam gibi video göremedim bu konuda uzmanlaşan, varsa elinde bir video görmek isterim, yan yan koşarken bende tek tek sıkmaya çalışıyorum mermi asla crosun üstüne gitmiyo hep sağa veya üstlere gidiyo illa durarak tek tek yada spray atmam gerekiyo ama gel görelimki bazı adamlar yan yan giderken bile tek atıyo bu nasıl mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

"counter strafe"

Hocam yazdım baktım ancak adam gibi video göremedim bu konuda uzmanlaşan, varsa elinde bir video görmek isterim, yan yan koşarken bende tek tek sıkmaya çalışıyorum mermi asla crosun üstüne gitmiyo hep sağa veya üstlere gidiyo illa durarak tek tek yada spray atmam gerekiyo ama gel görelimki bazı adamlar yan yan giderken bile tek atıyo bu nasıl mümkün

https://www.youtube.com/watch?v=aGsDnXfUhwQ
    4. dakikada başlıyor
    basit olarak mantığını anlayabilirsin ama bunu uygulamaya koymak zaman alıyor. bu hareketleri düşünerek yapamazsın, kas hafızası oluşması gerek.
    kendimden örnek göstereyim:https://www.youtube.com/watch?v=px_VCX-egbY bu videoda 4. killde gördüğün tam olarak bir counter-strafe. bunu yıllardır yapıyorum fakat hala ara sıra kaçırdığım oluyor

• quote:

"counter strafe"

Hocam oynayalım bir ara bende globalim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

"counter strafe"

https://www.youtube.com/watch?v=aGsDnXfUhwQ
    4. dakikada başlıyor
    basit olarak mantığını anlayabilirsin ama bunu uygulamaya koymak zaman alıyor. bu hareketleri düşünerek yapamazsın, kas hafızası oluşması gerek.
    kendimden örnek göstereyim:https://www.youtube.com/watch?v=px_VCX-egbY bu videoda 4. killde gördüğün tam olarak bir counter-strafe. bunu yıllardır yapıyorum fakat hala ara sıra kaçırdığım oluyor

hoppaa 180 winim var bunu farkedemediğim çok kötü olmuş öyle bir şey olduğunu biliyordum da bu kadar etkili olacağını sanmazdım

• Ben yürürken bi hedef görmüşsem mesela shortta A basarak t baseye doğeu gidiyorum ama aimim aşaağıda yani mide bakıyorum.bi hedef görürsem anında D Basarak ivmemi sıfırlıyorum.eğer sadece a ya basmayı bırakırsın anında durmazsanız ivmeden dolayı biraz daha hareket edersinizki bu isabeti düşürür aynı şey ileri geri içinde geçerli W + S Bam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 win 2 beraberlik hala supreme olamadim her mac 5 mvp falan aliyourm karsiya supreme bile atmiyor henuz. Oyunda o kadar cok smurf ve boostlanmis varki ranklerin bi esprisi kalmadi. cok iyi supremelar de vardir master guardina gibi olanlar da
  • suprema gördüğünde öldürüyor lemm sadece görüyor böyle bi sıkıntı var
  • beyler 1400 saat 900 win mg1. global arkadaşla girince 3. oluyorum rekabetçi gelcek eklesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.