Şimdi Ara

Lenova Z5070 Hakkında sorularım var Acil Yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçinde İ7U işlemci var ve bu kafama takıldı?.Q işlemciden farkı nedir?Oyun için performansı nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valiantlion71 -- 23 Ağustos 2014; 22:44:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Valiantlion71

İçinde İ7U işlemci var ve bu kafama takıldı?.Q işlemciden farkı nedir?Oyun için performansı nasıl olur?

U nun ultrabook islemci oldugunu biliyorum yani biraz daha yavas kaLir normallere gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o makineyi gittim inceledim bimeks de ekran z510 daki ekranla aynı yine o cansız soluk ekran karşıladı beni o an sogudum zaten.2000 tl üstü bir alete o ekran yakışmıyor ya . kaçıncı sınıf panel kullanmışlarsa artık.
  • Valiantlion71 V kullanıcısına yanıt
    u işlemci icin cok atıp tutuyorlar dostum takılma onlara sen.işlemci gerektigi yerde turbo boost ile gerekli frekansa çıkıyor zaten. oyun performansında 1. faktör ekran kartıdır.hiç kasma sen kafana yatıyorsa al bu makineyi ama önce bi incele . ekranı gerçekten o parayı haketmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iresco

u işlemci icin cok atıp tutuyorlar dostum takılma onlara sen.işlemci gerektigi yerde turbo boost ile gerekli frekansa çıkıyor zaten. oyun performansında 1. faktör ekran kartıdır.hiç kasma sen kafana yatıyorsa al bu makineyi ama önce bi incele . ekranı gerçekten o parayı haketmiyor.

Evet hocam herkes kötüledi birde çift çekirdekli olduğunu duydum u işlemcinin kafam çok karıştı
    Kafanı karıştıracak bir durum yok.Ultrabook işlemcinin yeterli olucagına inanmak istiyorsan i5 4200u işlemcili dell 7537'nin oyun test videolarını izleyebilirsin forumda mevcut.Günlük kullanımda zaten etkilemez seni hatta daha avantajlı şarjı daha uzun gider.Oyun performansıda ise yukarıda bahsettigim gibi 1.faktör ekran kartı.İşlemcinin etkisi yok denecek kadar az.Ayrıca gamer seviyesindeysen notebook alma 2000 tl ye on numara kasa dizersin.
  • quote:

Kafanı karıştıracak bir durum yok.Ultrabook işlemcinin yeterli olucagına inanmak istiyorsan i5 4200u işlemcili dell 7537'nin oyun test videolarını izleyebilirsin forumda mevcut.Günlük kullanımda zaten etkilemez seni hatta daha avantajlı şarjı daha uzun gider.Oyun performansıda ise yukarıda bahsettigim gibi 1.faktör ekran kartı.İşlemcinin etkisi yok denecek kadar az.Ayrıca gamer seviyesindeysen notebook alma 2000 tl ye on numara kasa dizersin.

Malesef notebook almam lazım hocam çünkü üniversite için lazım oldu artık.Yardımınız için teşekkürler hocam video araştırmaya koyulayım ben bi :)
    Bende üniversite icin notebook bakıyorum benim sorunun u serisi falan değil bu internet Bir model begeniyorum atıp tutuyorlar yok şöyle kötü yok böyle kötü . Bazılarıda süper bir model çok memnunum diyor . Zaten kararsız bir insanım bunları okuyunca ne hale geliyorum sen düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iresco -- 24 Ağustos 2014; 15:27:01 >
  • quote:

Bende üniversite icin notebook bakıyorum benim sorunun u serisi falan değil bu internet Bir model begeniyorum atıp tutuyorlar yok şöyle kötü yok böyle kötü . Bazılarıda süper bir model çok memnunum diyor . Zaten kararsız bir insanım bunları okuyunca ne hale geliyorum sen düşün

Bende öyleyim hocam sürekli fikrim değişiyor Herkes farklı birşey diyor anlamadım bende birşey :Dundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valiantlion71 -- 24 Ağustos 2014; 15:31:49 >

En iyisi icine sineni almak sanırım senin hoşuna gittiyse yorumları boşver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.