Şimdi Ara

lenovamı monstermı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LENOVO IDEAPAD 520 i7-7500U/16GB/1TB/GeForce 940MX 4GB/80YL004LTX NOTEBOOK

Abra A7 V7.1.2 17.3" Oyun Bilgisayarı
    Intel® Kaby Lake Core™ i7-7700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.8GHz > 3.8GHz; 45W; 14nm
    4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 128-Bit DX12
    8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz SODIMM

8 GB RAM VAR

İKİSİ ARASIN DAKALDIM 400 TL BÜTÇEM VAR SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM

• Bu ikisi arasında nasıl kaldın anlamak zor. monster özellik olarak çok daha dolu . almışken monster al .
  • 4bin liran var bula bula bunlari mi buldun kardo.

Dell 7567 ye bak ve ya asus fx553vd-dm160

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dün konusunuda açmıştım,
    Lenovo Legion y250 i5 kdv indirimi ile 3.145 TL'ye düşmüştü.Özellik olarak Monster ile aynı fakat soğutma olarak lenovo sanıyorum bir tık önde.Oyun için alacaksan u serisi işlemcilerden uzak dur.
  • arkadaşlar gözümü kararttım monster aldım 4100 lira verdim cd sürücüsü yok içinde ya böyle bişey olamaz onuda ekletmen gerekiryomuş tam bir para tuzağı ayrıca o ürünün altında mesajlar yazıyor havai mesajlar çok güzel personel çok ilgili falan hepsi yalan bi yorum yazdım yayınlamadılar ve dönüşte yapmadılar monster almadan ne istediğinizi bilerek gidin şu an memnun değilim performansına daha bakamadım
  • Kardeşim bilgisayarı kullanmamışsın bile burada yorum yapıyorsun teknik serviside oldukça ilgili sen bilgisayar alırken neyi var neyi yok diye incelemiyormusun bazı modellerinde sürücü var onlardan seçseydin onu geçtim bir oyun bilgisayarında takıldığın nokta disk sürücüsümü oldu böyle adamlar kötülüyor firmaları bende bunu anlayamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster monitör alınırmı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jackson83 kullanıcısına yanıt
    İlk 15 gün sebep bile belirtmeden iade edebilirsiniz. Monster kabul ediyor bunu. Bu da monster farkı bilginiz olsun...

• galiba dükkana gidince sizi özel kıyafetli hatunlarla karşılasınlar, ayaklara masaj yapsınlar, özel kokteyler ile ikramda bulunsunlar bekliyorsunuz.
    adamlar sorulara yanıt veriyor, ilgileniyorlar daha ne bekliyorsunuz.
    karpuz almaya gider gibi giderseniz dumur olursunuz tabiki, önceden dersiniz çalışacaksın. aynı özelliklerde baka markalara bak bakalım aynı paraya bulabilecek misin?
    adamlar sana özelleştirme seçeneği sunuyor.
    CD sürücü ye takılan akadaş kahve tutacağoı olarak kullanacaksın?

adamlar gayet iyi, fyatları laptop a göre makul seviyelerde.
    bende 2 gün önce abra a7 v7.3 aldım, win10 kurup tüm güncellemeleri yaptım şuan canavarlar gibi oyun oynuyorum

torllüğe gerek yok, önce kullanın sonra yazın...

• Keşke lenovo alsaymışsınız. Hiç değil yazılışını öğrenirdiniz. Attığınız linkte de kocaman "LENOVO" yazıyor ama neyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mı* soru eki de ayrı yazılır ayrıca.
  • Dragonite737 kullanıcısına yanıt
    Yazım ve imla kurallarına hiç girmedim. Olur öğrenmez,önemsemez ama daha gördüğünü yazamamak için bir bahane yok. Cümle büyük harfle başlar. Soru cümlesinin sonuna soru işareti konur vs. devam eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.