Şimdi Ara

Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
18
Favori
68.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SP Flash Tool ile yüklemeyi başlatamayanlar öncelikle USB hata ayıklama modunu aktif etmiyor olabilirler.
    Eğer aktif ise o zaman SP Flash Tool yeni sürümünü indirip denesinler. A3500 klasöründe SP_Flash_Tool_exe_v3.1336.0.198 sürümü var bendede çalışmadı ama SP Flash Tool v5.1352.01 sürümünü indirip onunla yükledim sorun çıkmadı
  • Günaydın arkadaşlar,
    Bizim makina galiba pert oldu ekranda sade Lenovo yazıyor alttada powered by ANDROID yazıyor .
    makina ne açılıyor nede kapanıyor ekran dakikalardır aynı şekilde.

ne diyorsunuz göçtümü makina ???

Bu uygulamalar galiba A3500V modellerinde uyarlanamıyor.

ne yapmamı önerirsiniz ekran hala siyah sadece Lonovo powered by ANDROID yazıyor açılmıyorda kapanmıyorda.

eski haline getime şansım varmı . ???

bilgi sahiplerinden yardım beklliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baron-35 -- 13 Kasım 2014; 10:41:22 >
  • Tableti telefona dönüştürünce kayıtsız imeiyle ilgili uyarı gelmiyor mu?
    Imei sorununu nasıl çözüyorsunuz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baron-35

Günaydın arkadaşlar,
    Bizim makina galiba pert oldu ekranda sade Lenovo yazıyor alttada powered by ANDROID yazıyor .
    makina ne açılıyor nede kapanıyor ekran dakikalardır aynı şekilde.

ne diyorsunuz göçtümü makina ???

Bu uygulamalar galiba A3500V modellerinde uyarlanamıyor.

ne yapmamı önerirsiniz ekran hala siyah sadece Lonovo powered by ANDROID yazıyor açılmıyorda kapanmıyorda.

eski haline getime şansım varmı . ???

bilgi sahiplerinden yardım beklliyorum.

Gocdugunu sanmam eger acilmiyor ise ses power tusuna basarak resetlemen lazim yada akrdslarn forumda anlattigi gibi flash toolla tekrar rom yuklemen lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çömlekçi

Tableti telefona dönüştürünce kayıtsız imeiyle ilgili uyarı gelmiyor mu?
    Imei sorununu nasıl çözüyorsunuz arkadaşlar?

Bnde glmedi, zatn h ile hv modeli arasinda donanimsal bi fark yok ikisindede sebeke destegi var bnce bu tabletn tel ozllgi ile gelmemesinin sebebi bizim gibi ulkelerden vergiden kacmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bunların imei'leri kayıtlı.
    3g ile internete girebilmek içinde imei'nin kayıtlı olması gerekiyor herhalde.
  • Arkadaşlar tablet hiç bir şeye cevap vermiyor sadece ekran siyah ve LENOVO yazıyor aşağıda da powered by ANDROİD yazıyor.

ne açama kapama tuşundan veya ses tuşlarından nede alttaki ince delikten reset olmuyor.

bilgisayarda görmüyor artık tableti. daha önce 3500H olarak görüyordu.

resetleme ve eski konuma getirme konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
  • fatallegend F kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: fatallegend

bu cihazın otg desteği var mı?

Var dostum. bende var ve kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolid -- 13 Kasım 2014; 12:59:45 >
  • baron-35 B kullanıcısına yanıt
    @baron-35

Açılış ekranında kalıyorsa büyük ihtimal loader veya rom'u bozmuşsundur ve cihazda sorun yoktur.

1) Sim kart takılan yerde çok küçük bir reset tuşu var ona bir toplu iğneyle 10-15 sn basılı tutarak tableti kapat (veya power tuşuna basılı tutarak kapatmayı dene)

2) indirmiş olduğun bsp.needrom.com/2014/07/A3500.rar dosyasının içinde driver diye bir klasör var onun içine gir ve driver dosyalarının üzerlerine sağ tıklayarak > "YÜKLE" yi seç.

3) Benim yönergede üçüncü adımdan devam et. (hiç bir adımı atlamadan ve anlatılan dışına çıkmadan hareket edersen sorun kalmaz)
  • Arkadaşlar tablet halen bu şekilde hiç bir şekilde ne açılıyor nede kapanıyor.
    bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baron-35 -- 13 Kasım 2014; 13:35:13 >
  • ismersoy İ kullanıcısına yanıt
    sim kartın yanında bahsettiğin tuşu bulamadım. sim kart tabletin sol tarafın üst kısmında sd kart ile sim kart ya yana. orada da öyle bir reset tuşu göremiyorum.

ama tabletin alt kısmında bahsettiğin iğne girecek şekilde bir delik var orayı denedim olmadı .
  • Vakti olan arkadaşlar skype üzerinden yardım edebilirlerse sevinirim.

• benim tablette geldi nihayet

sonuç

cwm yükledim yedek almak için backup deyince romu yedeklemedi. sadece kullanıcı dosyaları yedekledi. cwm yedeklemeyi desteklemedi.
    nandroid ile yedek aldım

çin romu atmak için içindeki sp flashı kullandım hata verdi.
    son versiyonunu indirdim(5). onda sorun çıkmadı. çin romu yükledim tablete telefon özelliği geldi

cwm den yukarda anlatıldığı gibi update from sd card dan yukarıdaki zip dosyasını gösterdim. romu yükledi.

son olarak çin romundan kalma çince programları temizledim
    henüz root olayı ile uğraşamadım. 4,4,2 de root yapan varsa deneyimlerini paylaşmasını rica ederim

kısa izlenimlerim
    telefon ses kalitesi çok iyi

dış hoperlör ses kalitesi a3000 den düşük fakat fena değil.
    malzeme kalitesi fena değil
    ekran kalitesi. gayet iyi, parlak, renkler canlı

@
    bu işlemleri yaparken sabırlı olmanız önemli. bazı ekranlarda donmuş gibi hareketsiz bekliyor. rom yazarken güncellerken işlemin yarıda kesilmesi cihazı açılmaz hale getirebilir. buna dikkat etmekte fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askinsis -- 13 Kasım 2014; 14:57:15 >

• Arkadaşlar cihazın antutu puanı nedir? Ve 1 GB ram kasma yapıyor mu?
  • baron-35 B kullanıcısına yanıt
    @baron-35

Kardeş tabletin alt kısmındaki yer mikrofon deliği !!!
    Reset tuşu hemen sim kart takılan yerin önünde çok minik bir girinti şeklinde (evde olsam fotoğrafını çekip göndericem sana ama işyerindeyim)
  • askinsis A kullanıcısına yanıt
    @askinsis

Nandroid ile aldığın yedeği google drive veya yandex disk gibi bir yerden paylaşırsan cihazla ilgili oluşturmaya çalıştığımız bilgi ve dosya veritabanında en önemli paylaşımlardan biri olacak, şimdiden teşekkür ederiz...
  • ismersoy İ kullanıcısına yanıt
    ismersoy @

şarjı bitince tablet açma moduna geçiyor ilk jenerik geçtikten sonra yine aynı yerde takılıyor. önceki resimdeki gibi.

daha önceki mesajındaki aşağıdaki driver dosyasının adı tam olarak nasıl geçiyor ? onu nasıl yükleyeceğim makinayı görmüyor bilgisayar.

2) indirmiş olduğun bsp.needrom.com/2014/07/A3500.rar dosyasının içinde driver diye bir klasör var onun içine gir ve driver dosyalarının üzerlerine sağ tıklayarak > "YÜKLE" yi seç.
  •  Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL)

arkadaşlar en son ekranda görüntü bu halde bundan sonra nasıl bir işlem yapmam gerekiyor.

yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baron-35 -- 13 Kasım 2014; 16:25:55 >
  • @ismersoy

yarın bir yerlere upload etmeye çalışayım 4 5 part yapıpda.
  • Arkadaşlar son bir yardım galiba sonunda oldu.

taplet açıldı ama dil tamamen çince :)
    Tablet bilgisayar da A3500HV olarak görünüyor.

son üç adımım kaldı ama yine sıkıntı var 10. SIRADAKİ İŞLEMİ YAPIYORUM AMA TABLET RECOVERY KISMINIA GEÇEMİYOR.

ACABA TUŞLARA YANLIŞMI BASIYORUM ???

SD KARD İÇİNDE Lenovo_A3500-HV_A442_01_S037_WC69.zip) DOSYASI MEVCUT AMA ULAŞAMIYORUM TABLETTEN. YÜKLEYEMEDİM HENÜZ.

9)Cihaz yeniden başladığında hiç bir şeye dokunmadan kapatıyoruz. (Bu noktada cihaz telefon özelliğini kazanmış durumda ancak türkçe ve gapps yok)

10)Sırasıyla ses kısma, ses açma ve power tuşuna basılı tutun

11)Karşınıza recovery seçenekleri gelecek > update from sd card seçin ve hafıza kartına attığımız (Lenovo_A3500-HV_A442_01_S037_WC69.zip) dosyayı seçip kabul edin(seçenekler arasında gezinmek için ses kısma tuşuna, bir seçeneği kabul etmek için seç açma tuşuna basmalısınız)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.