Şimdi Ara

Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
18
Favori
68.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @baron-35

Ses kısma ses açma ve power tuşlarına aynı anda basılı tutacaksın yaklaşık 10 sn kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada 30 tl hediye çeki veriyor almak isteyenler için 349-30=319 TL

Çince recovery sorununu tablet çince iken ayarlardan ingilizce yaparsanız recovery de ingilizce olacaktır.
  • Bu sabah saat 8: de şarj %100 ken tableti kullanmaya başladım bolca telefon görüşmesi yaptım bolca internette dolaştım. Oyun oynamadım şu an % 33 te. Normal kullanımda günü akşam eder
  • bu tableti tv ye bağlayabilirmiyiz acaba micro usb to hdmi dönüştürücü yada başka bir kablo ile aktarım
  • Nandroid ile yedeklediğim orjinal romu paylaşıyorum. cihazı yeni aldığımda ilk olarak yedek aldım. fakat nandroid ile hiç geri yükleme yapmadım.
    paylaştığım romu deneyenlerin deneyimlerini aktarmasın rica ederim

https://yadi.sk/d/kvKulqamchoam
  • mclarenfb1 M kullanıcısına yanıt
    HDMİ girişi yok. Micro usb to hdmi iş görürmü bilmiyorum ancak miracast tarzı programlarla smart tv lere ses,video resim gönderebilirsin.

Yayınlama ekranı diye birşey var tablette muhtemelen ekran görüntüsünü verme ile alakalı ancak bende çalışmadı. (TV den kaynaklandığını düşünüyorum)
  • Tablette recovery moda geçemeyen arkadaşlara basit bir uygulama
    SRS One Click Root v4.7
    Programda ADB Toolbox' a tıklayın ve açılan pencereden Reboot Recovery' i seçin. (Tabi bu işlemden önce tabletin sürücüleri kurulu ve tabletin bilgisayara bağlı olması gerekli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nenyn_ -- 15 Kasım 2014; 0:47:28 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Cep telefonu özelliği çalışan arkadaşlara birkaç sorum var.

Şu anda arama ve aranma özellikleri çalışıyormu ?
    Bu özellikler 1 ay sonra bloke olmayacakmıdır ?
    Şimdilik cihaz yurtdışından yeni gelmiş bir telefon gibi belirli süreden sonra bu özellik bloke olmayacak mı ?
    Aradığınız kişide telefon numaranız görünüyor mu ?
    Aynı şekilde sizi arayan birinin numarasını görebiliyormusunuz ?
  • Merhaba. Cihazı yeni aldım. 4.4`e güncelleme yapmadım. Üzerindeki 4.2 romun yedeğini nasıl, hangi programla alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: askinsis

Nandroid ile yedeklediğim orjinal romu paylaşıyorum. cihazı yeni aldığımda ilk olarak yedek aldım. fakat nandroid ile hiç geri yükleme yapmadım.
    paylaştığım romu deneyenlerin deneyimlerini aktarmasın rica ederim

https://yadi.sk/d/kvKulqamchoam

Yedek alırken kullandığınız program Nandroid Manager*ROOT (Sunan:Thomas Otero)mudur.

• baron-35 B kullanıcısına yanıt
    Arama ve aranma ozelligi calisiyor
    1 ay sonra kapanmayacak imei numarası kayitli bloke olmayacak
    Normal telefondan hic bir farki yok ebatlarini saymazsak :)

• Online Nandroid Backup * ROOT gerektirir

arkadaşlar 4.4.2 de root atabilen oldu mu

@baron35
    normal telefon gibi arama özellikleri.
    güzel bir kişi listesi, arayanın resmi, arayana özel melodi, arayanı engelleme,

-bildirim ışığı yok. yani cevapsız arama varmı diye ekranı açıp tuş kilidini açıp ekrana bakmak gerek. herhangi bir yerinde bildirim ledi yok
  • Merhaba arkadaslar, cihazin power tusuna basinca hic hareket yok, ayni zamanda recoveryde giremiyorum. Flash toolla ugrasirken oldu. Cihazi bozdummu acaba. Sadece kablo ile pc ye baglayinca bilgisayadan baglanma sesi geliyor. Bilgisayrim xp yüklü cözüm önerisi olan varmi.

• seknyr S kullanıcısına yanıt
    Kabloyu takınca ses geliyorsa tabletin canı çıkmamış daha kurtarılabiliri :)
    Flash tool ile çin romunu atınca açılacaktır
  • Flash tool v3 hata verdi, v5 kullanimini çözemedim. Scater loading de txt uzantili dosyayi seçtim. Kutucuktan fimware upgrade seçtim.downloada bastim hiç bi hareket olmadi. Tableti ne ara baglayacagim. Bide tabletin power tusu çalismiyor.

• seknyr S kullanıcısına yanıt
    tableti txt dosyayı seçtiğinde 11 tane işaretli kutucuk gelecek downloada basınca bir hareket olmayacak bastıktan sonra tablet kapalı haldeyken usb kablosuyla pcye bağlayacaksın ve yükleme başlayacaktır . yüklemede bir sorun çıkmaz ise yeşil bir kutu içinde onay işareti gelecektir ve tablet artık çince olarak telefon açık halde olacak. burada en önemli nokta arkadaşlar flash tool v5 i kullanmak ve mutlaka yönetici olarak çalıştırmak yoksa işe yaramıyor. bende arkadaşların yukarda anlattığı gibi yaparak tableti telefon olarak kullanmaya başladım emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum.
  • ismersoy İ kullanıcısına yanıt
    öncelikle emeğine sağlık. herhalde ben dahil bir kaç kişi hariç sorunsuz geçiş yaptı. benim tablette karşılaşılan sorun ise sp tools v5 yüklememe rağmen "firmware update"i görünür kıldıktan sonra "download"a basıp kapalı cihazı irtibatlandırmama rağmen herhangi bir hareket olmuyor. Tabii ki bundan sonrasına geçsem bile tablete yükleme olmadığından normal şekilde açılıyor. sorun androidin 4.4.2 olmasından mı kaynaklanıyor? teşekkür..
  • ismersoy İ kullanıcısına yanıt
    ilave bilgiler: yaklaşık 2 gündür uğraşıyorum. yabancı sitelere de baktım. orada yazdığına göre Windows 8 bazen sorun çıkartıyormuş. bu yüzden xp ile de denedim. sonuç değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stopuc

ilave bilgiler: yaklaşık 2 gündür uğraşıyorum. yabancı sitelere de baktım. orada yazdığına göre Windows 8 bazen sorun çıkartıyormuş. bu yüzden xp ile de denedim. sonuç değişmedi.

ben win 10 beta da denedim sonuç olumlu, win 8 in altı yapısıyla aynı, dikkat etmen geren driver dosyaları, tab ı kapalıyken pc ye taktığın zaman aygıt yöneticisinden kontrol et eğer tanımıyorsa forumdaki driverlerle tanıtman gerek, hiç gözükmüyorsa tabı taktığın an çıkacaktır hemen ters tıkla o şekilde tanıtmayı dene. ben bu şekilde yaptım sonuç olumlu. kolay gelsin.
  • stopuc S kullanıcısına yanıt
    @stopuc

indirdiysen bsp.needrom.com/2014/07/A3500.rar dosyasının içinde driver diye bir klasör var onun içine gir ve driver dosyalarının üzerlerine sağ tıklayarak > "YÜKLE" yi seç.

ayrıca

firmware > upgrade tuşuna bastıktan ve cihazı kapalı olarak bilgisayara taktıktan sonra tabletin power tuşuna bir süre basılı tutman gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.