Bildirim
Lenovo A7010 vs Sony C4
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
A7010 sanırım k4 note oluyor, alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C4
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
peki c4 mü yokda zenfone 2 mi desem
Tasarıma ön kameraya önem veriyorsanız c4 daha fazla performans ve hızlı şarj diyorsanız znf 2. Znf 2 alacaksanız en az 32 gb lik alın derim
6 aydır c4 kullanıorum ve memnunum,zenfonedan ıyı bende haftalarca arastırdım panel kalıtesı bataryası ve yazılımı c4 un barız ıyı son guncelleme ıle cıdden bırcok hatada gıderıldı bugun olsa yıne c4 alırdım kendı payıma. -
sorun yaşamak istiyorsan sony al -
bu 4.sony telefonum ekım ayında yegenıme c4 hedıye ettım,agustosta ben c4 aldıktan sonra ıkı arkadasım farklı zamanlarda c4 aldı,esımde sony var..
su ana kadar bır sorun yasadım c4 un ses gıtmeme sıkıntısı,oda kestırme sım kullanıordum orıjınal nano sıme dondum problem ortadan kalktı.
sony bana ozel dızayn-ar-ge ve yazılım uretıyor olmalıkı hıc sorun yasamadım hayret -
quote:
Orijinalden alıntı: blackcurse
sorun yaşamak istiyorsan sony al
Buralarda yeni mi türediniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
quote:
Orijinalden alıntı: blackcurse
sorun yaşamak istiyorsan sony al
Buralarda yeni mi türediniz ?
Aynen kardeş 2005ten beri buralarda türüyorum. Sony telefon ile yaşadıklarımı yazsam buraya sığmaz emin ol, yazılımından donanımına en saçma sorunlarına kadar hepsini yaşadım. Hem Sony madem bu kadar süper marka, neden sony forum sayfalarında herkes sorunlardan ve hatalardan bahsediyor? Bunun bir açıklaması vardır heralde..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X