Şimdi Ara

Lenovo A789 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
5
Favori
19.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

tek eksiği flash ışıgı yok

130$'a bu özelliklerde ve lenovo markalı bir telefon... bence flash hiç önemli değil :)

biraz daha özellik isteniyorsa üzerine 50$ koyulup p770 düşünülebilir...
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bugün lenovo a789 telefonum geldi. yalnız üzerinde sadece ingilizce ve çince mevcuttu. hemen telefonu rootladım, cwm yükledim ve multilanguage bir rom indirdim. cwm den romu yükledim. Cihaz açılıyor lenovo yazısında takılıyor. 30 dk kadar bekledim bir gelişme olmadı bataryayı çıkarıp tekrar açtım ama nafile. Tekrar cwm ye girmek istiyorum ama onada giremiyorum. Bütün tuş kombinasyonlarını denedim ama olmadı. sp tool ile rom atabilirmiyim? bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı? Ya da başka bir yöntemle cihazı açabilirmiyim?
  • Arkadaşlar sorunu hallettim. Cihazın şarja bağlı olması gerekiyomuş. Şarja bağlayıp güç + ses açma + ses kısma tuşuna aynı anda basınca recovery moda giriyor. Hemen yeni rom yükledim. Şimdilik bir sorun yok. Gelişmeleri buradan paylaşacam.

Ayrıca yüklediğim romun linki: https://mega.co.nz/#!t4Y1gQ6R!fIXJn0d_UQTHh9Hzm_7BDwKp56oHFjRW93FJ6rxY3Cw

http://www.canakkalebogazpansiyon.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charss -- 10 Nisan 2013; 9:16:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: charss

Arkadaşlar sorunu hallettim. Cihazın şarja bağlı olması gerekiyomuş. Şarja bağlayıp güç + ses açma + ses kısma tuşuna aynı anda basınca recovery moda giriyor. Hemen yeni rom yükledim. Şimdilik bir sorun yok. Gelişmeleri buradan paylaşacam.

Ayrıca yüklediğim romun linki: https://mega.co.nz/#!t4Y1gQ6R!fIXJn0d_UQTHh9Hzm_7BDwKp56oHFjRW93FJ6rxY3Cw

nerden aldın
    gümrük sorun oldumu
    kutuya ne yazdırmıştın
    tşkler

• Özelden mesaj attım kardeşim.
  • quote:

Özelden mesaj attım kardeşim.

bir p.m. de ben alabilir miyim? :)
  • arkadaşlar pm yapmasak sakıncası yoksa konuyu buradan ciddi takip ediyorum haybeye para vermeyelim saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

geldi bile ...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.
    Bugün lenovo a789 telefonum geldi. yalnız üzerinde sadece ingilizce ve çince mevcuttu. hemen telefonu rootladım, cwm yükledim ve multilanguage bir rom indirdim. cwm den romu yükledim. Cihaz açılıyor lenovo yazısında takılıyor. 30 dk kadar bekledim bir gelişme olmadı bataryayı çıkarıp tekrar açtım ama nafile. Tekrar cwm ye girmek istiyorum ama onada giremiyorum. Bütün tuş kombinasyonlarını denedim ama olmadı. sp tool ile rom atabilirmiyim? bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı? Ya da başka bir yöntemle cihazı açabilirmiyim?

hocam hangi siteden aldınız ne kadar zamanda geldi gümrük sıkıtısı çıktımı telefon orjinalmı yoksa çakma çin malımı kalitesi nasıl kısaca yorumlarınız nasıl telefon için merakla bekliyorum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

arkadaşlar pm yapmasak sakıncası yoksa konuyu buradan ciddi takip ediyorum haybeye para vermeyelim saygılar

Bence bu işi ayyuka çıkarmayalım. Takip edenlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Teknik konudaki herşeyi paylaşabiliriz ama diğer konular biraz illegal oluyor.
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.

hocam hangi siteden aldınız ne kadar zamanda geldi gümrük sıkıtısı çıktımı telefon orjinalmı yoksa çakma çin malımı kalitesi nasıl kısaca yorumlarınız nasıl telefon için merakla bekliyorum saygılar

Telefon kesinlikle çakma değil. Orjinal lenovo. zaten aldığınızda telefonun kalitesi belli ediyor kendini. Dokunmatiği çok güzel, Antutu ile dokunmatik testi yaptım 5 puan yani beş parmağı birden algılayabiliyor. Ve bence en önemlisi Şarj, Sabah 6.30 civarında telefonu şarjdan aldım gün içinde epey kurcaladım, konuşmalar mesajlaşma şu anda şarjı %45 de. Bence oldukça iyi.

• Arkadaşlar bu ürünün Türkiye'de resmi kanallar aracılığı ile satışı olacak mı acaba..? Bilgisi olan var mı???
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Telefon kesinlikle çakma değil. Orjinal lenovo. zaten aldığınızda telefonun kalitesi belli ediyor kendini. Dokunmatiği çok güzel, Antutu ile dokunmatik testi yaptım 5 puan yani beş parmağı birden algılayabiliyor. Ve bence en önemlisi Şarj, Sabah 6.30 civarında telefonu şarjdan aldım gün içinde epey kurcaladım, konuşmalar mesajlaşma şu anda şarjı %45 de. Bence oldukça iyi.

hocam aliexpessrdenmi almıştınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

geldi bile ...

hocam mümkünse bir PM de ben rica ediyorum saygılar
  • http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14632-mtk6577-zte-v970-ips.html bu telefon nasıl

4.3 ips ekran- 1gb ram- flash ışığı var lenovoya göre 6 dolar pahalı karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan50

http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14632-mtk6577-zte-v970-ips.html bu telefon nasıl

4.3 ips ekran- 1gb ram- flash ışığı var lenovoya göre 6 dolar pahalı karar veremedim

bataryası sıkıntı olur hocam,dayanmaz hiç.şarja takmaktan sıkılabilirsin.
  • apollodan bi lenovo a789 da ben sipariş ettim bu gün itibariyle bakalım gümrüğe takılmadan geçecek mi. satıcı para iade garantisi verdi ama inşallah sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustik61 -- 18 Mart 2013; 9:33:45 >
  • Arkadaşlar;

A789 un imei işini mt6516imei.apk adlı küçük bi program hallediyor.
    Programın linki:http://www20.zippyshare.com/v/6820310/file.html

Yalnız programın çalışması için telefonun rootlu olması gerekiyor.

Alan arkadaşların postaları inşallah sıkıntısız ellerine geçer.
  • quote:

Arkadaşlar;

A789 un imei işini mt6516imei.apk adlı küçük bi program hallediyor.
    Programın linki:http://www20.zippyshare.com/v/6820310/file.html

Yalnız programın çalışması için telefonun rootlu olması gerekiyor.

Alan arkadaşların postaları inşallah sıkıntısız ellerine geçer.

root neki kardeş ben bu olaylara fransızım da. kendimiz yapabilirmiyiz. bilgisayarla aram iyidir ama hiç telefon rootlamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.