Şimdi Ara

Lenovo A789 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
5
Favori
19.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FeBash

Az önce Apollo'ya sipariş verdim.
    Sipariş verdikten sonra hediye olarak işaretlenmesi, düşük bedel yazılması vs. için mesaj atmaya gerek var mı? Yoksa onlar zaten yaparlar mı bunu?

bende a800 aldım inşallah sorunsuz gelir. apollodaki telefonların türkçesi yok başka yerden aldım. bence mesaj at her ihtimale karşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

Sipariş verdikten sonra hediye olarak işaretlenmesi, düşük bedel yazılması vs. için mesaj atmaya gerek var mı? Yoksa onlar zaten yaparlar mı bunu?

bende a800 aldım inşallah sorunsuz gelir. apollodaki telefonların türkçesi yok başka yerden aldım. bence mesaj at her ihtimale karşı

Sizin yazdığınız mesaj varsa ö.m atarmısınız. Bir de nereden aldığınızı paylaşırsanız alacak olan arkadaşlara bilgi olur.
  • quote:

apollo doğru tercih olmuş adamlar hızlı ve güvenli.hem ucuz hemde hediyede gönderiyorlar.türkçe olmasına gerek yok zaten multidil olanlarda offical rom yok bizim gibi yükleyip yolluyorlar.ayrıca o yükledikleri rom da stabil değil ben andrenın yaptığı romu attım.üstüne yaz demene gerek yok nasılsa yazmıcaklar.kendi bildiklerini okurlar.sen yine de yaz bişeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

quote:

apollo doğru tercih olmuş adamlar hızlı ve güvenli.hem ucuz hemde hediyede gönderiyorlar.türkçe olmasına gerek yok zaten multidil olanlarda offical rom yok bizim gibi yükleyip yolluyorlar.ayrıca o yükledikleri rom da stabil değil ben andrenın yaptığı romu attım.üstüne yaz demene gerek yok nasılsa yazmıcaklar.kendi bildiklerini okurlar.sen yine de yaz bişeyler.

Mesaj yazdım ama ne kadar takarlar artık bilmiyorum
    Aslında minideal'den alacaktım. Apollo'dan önce minideal.net'in canlı chat elemanı ile görüştüm, gümrükten geçmesinin zor olduğunu söyledi ve isteksizdi şansımı aliexpress'ten yana kullandım bende.

Minideal ile yazışmamız :
    quote:

Linda 08:36:59
    Hello
    I 08:37:07
    My name is FeBash
    I 08:37:13
    i am from Turkey
    Linda 08:37:35
    hi
    I 08:37:39
    iwant to buy a cell phone from your web site
    I 08:37:42
    but
    Linda 08:37:53
    ?
    I 08:38:11
    i think is it possible?
    Linda 08:38:32
    what can i help you?
    I 08:38:44
    because cell phone is prohibited
    I 08:39:03
    from customs office
    Linda 08:39:15
    yes
    I 08:40:07
    possible any way to pass through the customs?
    Linda 08:40:41
    we have no way..
    I 08:40:49
    Is it possible to go through customs in the phone?
    Linda 08:41:11
    lenovo and ZTE can not pass
    Linda 08:41:32
    so many brand can not pass
    I 08:42:12
    but i have a friend, he buy lenovo from you
    I 08:42:27
    he said that
    Linda 08:42:42
    and he receive it?
    I 08:42:48
    yes
    I 08:42:54
    that's what he said
    Linda 08:43:05
    he is very lucky
    I 08:43:11
    i think so
    I 08:43:48
    There's no way for me to retrieve buy then?
    Linda 08:43:49
    the customs just make this new rule recently
    Linda 08:44:10
    so we can not sent them to you
    I 08:44:23
    i understand
    I 08:44:35
    thank you for imformation
    Linda 08:44:47
    you are welcome
    I 08:44:53
    bye

Şu telefon gelsin, ondan sonra bir daha yakınından bile geçmem bu sitelerin.
    Para pul bir yana strese soktu beni sabahtan bu yana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeBash -- 27 Mart 2013; 17:25:48 >

• quote:

quote:

quote:

Sizin yazdığınız mesaj varsa ö.m atarmısınız. Bir de nereden aldığınızı paylaşırsanız alacak olan arkadaşlara bilgi olur.

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-in-stock-New-arrival-lenovo-A800-4-5-touch-screen-android-4-0-WIFI/666151395.html

kutusuz hediye 39 dolar ebook okuyucu olarak istedim inş anlamıştır.bi ara 12 dolar kupon vardı onuda kullanınca 127.5 dolar ödedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk-elektronik8606 -- 27 Mart 2013; 17:51:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-in-stock-New-arrival-lenovo-A800-4-5-touch-screen-android-4-0-WIFI/666151395.html

kutusuz hediye 39 dolar ebook okuyucu olarak istedim inş anlamıştır.

daha ucuza apolloda da vardı nerden buldun bu satıcıyı :) hemde china post inş.gecikmez arkadaşım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kutusuz hediye 39 dolar ebook okuyucu olarak istedim inş anlamıştır.

daha ucuza apolloda da vardı nerden buldun bu satıcıyı :) hemde china post inş.gecikmez arkadaşım.

rom işini çok bilmiyorum.a800 romu aradım nette çok bişey bulamadım. türkçe dili var diye aldım.gelsinde gecikme önemli değil benim için

• arkadaşlar keşke apalloshowdan alsaydınız bana 10 gün için de geldi ama 3 gündür acayip stress oldum bi roomu beceremedim kurmayı hala cwm arıyorum varsa nereden ve nasıl indiliceni bile yardım lütfen bir kaç tane indirdim ama olmadı aramaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

arkadaşlar keşke apalloshowdan alsaydınız bana 10 gün için de geldi ama 3 gündür acayip stress oldum bi roomu beceremedim kurmayı hala cwm arıyorum varsa nereden ve nasıl indiliceni bile yardım lütfen bir kaç tane indirdim ama olmadı aramaya devam

Verdigim linkten indir calisiyor ordaki hersey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar keşke apalloshowdan alsaydınız bana 10 gün için de geldi ama 3 gündür acayip stress oldum bi roomu beceremedim kurmayı hala cwm arıyorum varsa nereden ve nasıl indiliceni bile yardım lütfen bir kaç tane indirdim ama olmadı aramaya devam

merhaba hocam evet belki çalışıyordur ama benim sıkıntım telefonu usb hata moduna yada yükleme modu aldıgım da pc telefonu tanımıyor bilinmeye aygıt olara görüyor
    sizin kullandıgınız dosyaları bana mail olarak atarmısıınız
  • quote:

quote:

quote:

merhaba hocam evet belki çalışıyordur ama benim sıkıntım telefonu usb hata moduna yada yükleme modu aldıgım da pc telefonu tanımıyor bilinmeye aygıt olara görüyor
    sizin kullandıgınız dosyaları bana mail olarak atarmısıınız

http://www.dosya.tc/server4/WcGpke/LENOVO.rar.html BURDAN İNDİR ROMUDA LİNKTEN İNDİR.200 MB CİVARI ONU ATAMADIM.

• bu linkdeki dosya usb driver mi cwm mi şuanda mobil oldugum için indiremiyorum

• quote:

bu linkdeki dosya usb driver mi cwm mi şuanda mobil oldugum için indiremiyorum

Ben indirdim, içinde usb driver ve flashtool var. Önce usb driver'ı kurup sonra flash tool ile rom yüklenecek.
  • quote:

quote:

bu linkdeki dosya usb driver mi cwm mi şuanda mobil oldugum için indiremiyorum

Ben indirdim, içinde usb driver ve flashtool var. Önce usb driver'ı kurup sonra flash tool ile rom yüklenecek.

lenovo a789 uyumlu cwm i nerden bulabilirim

birde flash tool ile cwm yükleyip rootmu olucaz yosa direk rom yükleniyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta0037 -- 28 Mart 2013; 11:41:20 >
  • Arkadaşlar Lenovo a789 için CWM linkini veriyorum.
    http://www47.zippyshare.com/v/47111055/file.html
  • Kutusunda birtane lenovo a789 var arkadaşlar almak isteyenler pm atabilir.
  • arkadaslar ayin 14 de ayri isimlere 2adet sipriş verdik 24 de bitsnesi heldi ama digeri hala gelmedi neden olabilir bilgisi olanvarsa yada nasil hsreket etmeliyiz bilen arkadaslar yardımcı olabilirmi

• quote:

arkadaslar ayin 14 de ayri isimlere 2adet sipriş verdik 24 de bitsnesi heldi ama digeri hala gelmedi neden olabilir bilgisi olanvarsa yada nasil hsreket etmeliyiz bilen arkadaslar yardımcı olabilirmi

Takip numarası yok mu? Hangi aşamada görünüyor şu an?
  • quote:

quote:

arkadaslar ayin 14 de ayri isimlere 2adet sipriş verdik 24 de bitsnesi heldi ama digeri hala gelmedi neden olabilir bilgisi olanvarsa yada nasil hsreket etmeliyiz bilen arkadaslar yardımcı olabilirmi

Takip numarası yok mu? Hangi aşamada görünüyor şu an?

hocam yurtdisina çikmiş görünüyor ama cihazlardan biri on gün içinde geldi bu neden geçikti anlayamadim

birde gumruge filan takilirsa.ne yapmak gerekiyor acaba

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.