Şimdi Ara

Lenovo A789 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
5
Favori
19.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustik61

quote:

Orijinalden alıntı: charss

Arkadaşlar;

A789 un imei işini mt6516imei.apk adlı küçük bi program hallediyor.
    Programın linki:http://www20.zippyshare.com/v/6820310/file.html

Yalnız programın çalışması için telefonun rootlu olması gerekiyor.

Alan arkadaşların postaları inşallah sıkıntısız ellerine geçer.

root neki kardeş ben bu olaylara fransızım da. kendimiz yapabilirmiyiz. bilgisayarla aram iyidir ama hiç telefon rootlamadım.

Kardeşim root diye arattır hem video hemde yazılı paylaşımlar var. yapamazsan sana yardımcı olurum. fazla zor değil.

• ekran kalitesi nasıl ips olmadığı için iyi değil demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

biz aldık telefonun fiyatı düşmüş iimii 124 olmuş
    http://www.aliexpress.com/item/Free-Case-Protective-film-Original-Lenovo-A789-MTK6577-Android-4-0-512MB-4GB-GPS-IGO-4/515305094.html

bunda türkçe dil yok

• quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

biz aldık telefonun fiyatı düşmüş iimii 124 olmuş
    http://www.aliexpress.com/item/Free-Case-Protective-film-Original-Lenovo-A789-MTK6577-Android-4-0-512MB-4GB-GPS-IGO-4/515305094.html

bunda türkçe dil yok

hocam üstte arkadaş link vermiş multi dil rom için bende burdan aldım ürünler inş gelir

• arkadaşlar ben bu telefonu kullanıyorum ama bir konuda yardımınıza ihtiyacım var bir hattla internete girdiğimde yada telefonda görüşme yaparken diğer hattan arandığım zaman telefon kapalı gözüküyor bunun bir çaresi var mı? en azından meşgul falan çalsa yeter benim için, arayan kişinin telefonun kapalı olduğunu düşünmesini istemiyorum,yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.
    Bugün lenovo a789 telefonum geldi. yalnız üzerinde sadece ingilizce ve çince mevcuttu. hemen telefonu rootladım, cwm yükledim ve multilanguage bir rom indirdim. cwm den romu yükledim. Cihaz açılıyor lenovo yazısında takılıyor. 30 dk kadar bekledim bir gelişme olmadı bataryayı çıkarıp tekrar açtım ama nafile. Tekrar cwm ye girmek istiyorum ama onada giremiyorum. Bütün tuş kombinasyonlarını denedim ama olmadı. sp tool ile rom atabilirmiyim? bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı? Ya da başka bir yöntemle cihazı açabilirmiyim?

hocam hangi siteden aldınız ne kadar zamanda geldi gümrük sıkıtısı çıktımı telefon orjinalmı yoksa çakma çin malımı kalitesi nasıl kısaca yorumlarınız nasıl telefon için merakla bekliyorum saygılar

Telefon kesinlikle çakma değil. Orjinal lenovo. zaten aldığınızda telefonun kalitesi belli ediyor kendini. Dokunmatiği çok güzel, Antutu ile dokunmatik testi yaptım 5 puan yani beş parmağı birden algılayabiliyor. Ve bence en önemlisi Şarj, Sabah 6.30 civarında telefonu şarjdan aldım gün içinde epey kurcaladım, konuşmalar mesajlaşma şu anda şarjı %45 de. Bence oldukça iyi.

Bir özel mesaj da ben alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: FeBash

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.
    Bugün lenovo a789 telefonum geldi. yalnız üzerinde sadece ingilizce ve çince mevcuttu. hemen telefonu rootladım, cwm yükledim ve multilanguage bir rom indirdim. cwm den romu yükledim. Cihaz açılıyor lenovo yazısında takılıyor. 30 dk kadar bekledim bir gelişme olmadı bataryayı çıkarıp tekrar açtım ama nafile. Tekrar cwm ye girmek istiyorum ama onada giremiyorum. Bütün tuş kombinasyonlarını denedim ama olmadı. sp tool ile rom atabilirmiyim? bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı? Ya da başka bir yöntemle cihazı açabilirmiyim?

hocam hangi siteden aldınız ne kadar zamanda geldi gümrük sıkıtısı çıktımı telefon orjinalmı yoksa çakma çin malımı kalitesi nasıl kısaca yorumlarınız nasıl telefon için merakla bekliyorum saygılar

Telefon kesinlikle çakma değil. Orjinal lenovo. zaten aldığınızda telefonun kalitesi belli ediyor kendini. Dokunmatiği çok güzel, Antutu ile dokunmatik testi yaptım 5 puan yani beş parmağı birden algılayabiliyor. Ve bence en önemlisi Şarj, Sabah 6.30 civarında telefonu şarjdan aldım gün içinde epey kurcaladım, konuşmalar mesajlaşma şu anda şarjı %45 de. Bence oldukça iyi.

Bir özel mesaj da ben alabilirmiyim?

yolladım kardeşim

• Selam A789 kullanıcıları, yakında sizlerin arasına katılmayı düşünüyorumda P770 modelindeki gibi GPS ile ilgili problem yaşayanlar oldu mu hiç aranızda..?
  • Teşekkür ederim. Bir mesaj daha yazdım :)
  • http://www.aliexpress.com/store/317454

Telefonu bu satıcıdan mı aldınız? Ben bu satıcıdan jiayu g3 almayı planlıyorum da. Nasıl, sağlam satıcı mı? Alış verişten önce paket, fiyatla ilgili ne yapacağını söylediniz mi?
  • gps bu cihazlarda sanırım sorun acık havada gps alıyor fakat kapalı ortamda a-gps gsm baz istasyonlarından yer belirlemiyormuş bu konu tam netleştirebilen varmı?? lenovo p770 alacaktım kalakaldım bu durum yüzünden a789 da durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikmikyoknik -- 23 Mart 2013; 23:06:45 >
  • Cihazını satmak isteyen varsa alabilirim.
  • a800 135 dolar sizce nasıl bir telefon bilen varmı
  • Sanalpazardan vs. ortamlarda istediğim fiyata cihaz bulamadım, ben de bugün riske girip şansımı deneyeceğim. Artık ne olursa bahtımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeBash -- 26 Mart 2013; 10:42:36 >
  • merhaba arkadaşlar telefonum dün öglen saatlerinde geldi 14 martda sipariş etmiştik şükür sagsaglım ulaştı kesinlikle son secntine :) kadar hak ediyor şüpeniz olmasın kesinlikle tavsiye ederim lenovo bir kezz daha yanıltmadı beni bide root olabilseydim dadından yenmezdi ya neyse zaman la ve formdaşların yardımı ile oda olur inşallah :)
  • nasıl root olucaz bilen varmı arkadaşlar bu telefonda bi yardım lütfen
  • quote:

nasıl root olucaz bilen varmı arkadaşlar bu telefonda bi yardım lütfen

Gun icerisinde anlatacagim su an mobildeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1958905

Yukardaki linkten dosyaların hepsini indir.Daha sonra newman n1 başlığındaki gibi bunda da aynı adımları uygula şayet takıldığın biryer olursa sorarsın.
  • Az önce Apollo'ya sipariş verdim.
    Sipariş verdikten sonra hediye olarak işaretlenmesi, düşük bedel yazılması vs. için mesaj atmaya gerek var mı? Yoksa onlar zaten yaparlar mı bunu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.