Şimdi Ara

Lenovo A789 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
5
Favori
19.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    install zip from sccard dedim
    choose zip from sdcard dedim
    çıkan menüde

backupAndRestore/
    diye bi seçenek var tıklıyimmi
    aşağıda bide sistem var yoksa onumu tıklıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

burak kardeş recovery menüsüne girdim
    çıkan menüde

backupAndRestore/

HAYIR ANDREA....ZİP DİYE Bİ DOSYA GÖRMEN LAZIM ONA TIKLAYIP İNSTALL EDECEKSİN.

http://www.youtube.com/watch?v=0YCfdUPKSmc&feature=player_embedded
    ŞU VİDEOYU İZLE.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

quote:

çıkan menüde

backupAndRestore/

ŞU VİDEOYU İZLE.

tamam andreayı buldum kurdum şimdi bunun imeisini nasıl yazcaz bide onu söylersen kardeş allah senden çok razı olsun

• leonovo yazısı geldi durdu ilerlemiyor
  • quote:

quote:

çıkan menüde

backupAndRestore/

ŞU VİDEOYU İZLE.

çok sağol kardeş seni baya sıktım kusura bakma baya bi uzun bekledikten sonra telefon açıldı. şimdi sana zahmet imei nasıl değiştiricez bi ona yardımcı olsan

• quote:

quote:

quote:

çıkan menüde

backupAndRestore/

ŞU VİDEOYU İZLE.

çok sağol kardeş seni baya sıktım kusura bakma baya bi uzun bekledikten sonra telefon açıldı. şimdi sana zahmet imei nasıl değiştiricez bi ona yardımcı olsan

İMEİ DEĞİŞTİRME(ALINTIDIR

a. Google Play'den Mobile Uncle Tools programını indirin. (ROMUN İÇİNDE VAR ZATEN İNDİRMENİZE GEREK YOK)
    b. Programı açın ve sırasıyla şu işlemleri takip edin: EngineerMode->Engineer Mode (MTK)->CDS Information->Radio Informatıon. Karşınıza Phone 1 ve Phone 2 var. Ben tek sim kullanacağım için kartı W/G yazan yere taktım, 3G'ye bağlandım gayet hızlı, aramada falan sıkıntı yok, telefonda 1. SIM diye görünüyor. Phone 1 bölümüne girip AT+ yazan yeri tıklayın, zaten E harfine tıklayınca karşınıza iki kod hazır halde çıkacak, birinciyi seçin, iki tırnak arasına tıklayıp kullanmak istediğiniz IMEI'yı yazın.
    c. İkinci SIM'i de kullanacaksanız Phone 2'ye tıklayın, alt satırdaki AT+ yazan yere tıklayın E harfine basın karşınıza çıkan ikinci kodu seçin. Tırnak içine kullanacağınız IMEI'yı yazın.
    d. Send At Command'e tıklayın. Allta işlemin tamamlandığını belirten yazı çıktıktan sonra programdan çıkın, telefonu yeniden başlatın. *#06* nosunu arayın, karşınıza kullandığınız IMEI veya IMEI'ler çıktıysa işlem tamamdır.

Karşınıza çıkacak kodlar:

-> phone 1 için -> AT+EGMR=1,7,"yeni yazacağın imei numarası"

-> phone 2 için -> AT+EGMR=1,10,"yeni yazacağın imei numarası"

Not: CDS information menüsüne girerken program hata verip kapanıyorsa,http://www.droidwebspace.com/index.php/roms/76-mobileuncle adresindeki dosyayı indirin, hafıza kartınıza atın ve CWM menüsüne girip sd carddan dosyayı seçerek kurulumu yapın.

IMEI'yı değiştirdikten sonra IMEI restore/backup menüsüne girip Backup IMEI seçeneğiyle IMEI yedeği almanızı tavsiye ederim, ileride işinize yarayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pessak198823

Custom rom atmadan root olunmuyor sanırım. Root olmayıncada imei değiştirilemiyor.

zaten romu yükleyince root olmuş oluyor cihaz aynı zamanda bazı cihazlarda root suzda değiştiğini söyleyenler var ben denemedim.Ama bu rom yüklenince superuser mobile uncle tools filan otomatikman içinde oluyor.
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1958905

Yukardaki linkten dosyaların hepsini indir.Daha sonra newman n1 başlığındaki gibi bunda da aynı adımları uygula şayet takıldığın biryer olursa sorarsın.

burak hocam allah senden razı olsun . artık herşeyle hazır bi telefonum var. imei de değiştirdim. yardımların için çok teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Custom rom atmadan root olunmuyor sanırım. Root olmayıncada imei değiştirilemiyor.

zaten romu yükleyince root olmuş oluyor cihaz aynı zamanda bazı cihazlarda root suzda değiştiğini söyleyenler var ben denemedim.Ama bu rom yüklenince superuser mobile uncle tools filan otomatikman içinde oluyor.

burak kardeş son bi sorum daha var kusura bakmazsan bu yandaki kamera tuşu var. daha önce samsung telefonumda o tuşla tuş kilidini açıyordum bunda power tuşuyla açıyorum. kamera tuşunu tuş kilidi açma tuşu olarak yetkilendirebilirmiyiz , sonuçda telefon kendini galaxy nexus sanıyor. özellikler aynı değilmi?

• quote:

quote:

quote:

burak kardeş son bi sorum daha var kusura bakmazsan bu yandaki kamera tuşu var. daha önce samsung telefonumda o tuşla tuş kilidini açıyordum bunda power tuşuyla açıyorum. kamera tuşunu tuş kilidi açma tuşu olarak yetkilendirebilirmiyiz , sonuçda telefon kendini galaxy nexus sanıyor. özellikler aynı değilmi?

Önemli değil sorabilirsinde o dediğini hiç denemedim bilgimde yok İngilizcen varsa yada translate den xda foruma bi göz at istersen lenovo a789 ile ilgili geniş bir konu mevcut orada.Evet telefon adı nexus oluyor bunun Google play navigasyon gibi uygulamalarda sorunsuz olmasını sağlıyor.Diğer aldığım telefonlarda navigasyon için uğraşırdım ama bu romda kesinlikle sorun yok hertürlü navigasyonu ve Google haritalarını kullanabiliyorsun.

• arkadaslar benim telefon gümrüge takildi ne yapmamiz getekiyoruz nasil bir yol izleyelim bilgisi olan arkadaslar yardimci olsbilirmi puresedür nasil işliyor bilsi olan yada daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar yardimci olabilirmi ?
    korgo numarasi : RB058597715HK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta0037 -- 9 Nisan 2013; 16:05:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

arkadaslar benim telefon gümrüge takildi ne yapmamiz getekiyoruz nasil bir yol izleyelim bilgisi olan arkadaslar yardimci olsbilirmi puresedür nasil işliyor bilsi olan yada daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar yardimci olabilirmi ?

yapacak bişey yok geri gider adrese iade olur. paranı almaya çalış . ben sakata geldim alamadım . en son bankaya itiraz çektim 1 aydır ses yok bakalım
  • quote:

quote:

arkadaslar benim telefon gümrüge takildi ne yapmamiz getekiyoruz nasil bir yol izleyelim bilgisi olan arkadaslar yardimci olsbilirmi puresedür nasil işliyor bilsi olan yada daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar yardimci olabilirmi ?

Hani almıştım sen arkadaşım yukarıda geldi diyordun? Ne iş

Belki baska telefondur yada yenisi gelmistir belki.

• quote:

quote:

2. telefonu bekliyordu, arkadaşı için sipariş etmişti galiba.
  • quote:

quote:

arkadaş konuyu takip eden ve okuyanlar nasıl belli oluyor bu benim ikinci telefonum arkadaş için sipariş etmiştik o takıldı zira yukarıyı okursan anlarsın zate

• quote:

quote:

quote:

Belki baska telefondur yada yenisi gelmistir belki.

hocam nasıl yani yensi neden göndrsinlerki yenisi bu adam bi tanesini bozdu dur bunun ilk yutrdışı alış verişi ayagı alışsın üzülmüştür bu yenisimi gönderelim dediler yani o telefonun arkadaş için sipariş etmiştim o kod arkadaşın telefonuna ait olan kod bizi gümrük kapılarında kasarlarmı acep bilemdim çok üzüldüm yaa arkadaşa da ben sebeb oldum yoksa alıcagı filan yoktu yurt dışından türkiyeden dandik dundik samsunglara bakıyodu çocuk ah bu dilim ne geldiyse başıma bu dilimden geldi zate

• quote:

Takip ediyorum zaten sende yukarıya bakarsan benim mesajlarımı görürsün.Neyse geçmiş olsun 2 tane sipariş vermişsin ama biri kalmış adamlar herhalde torbadan çekip bırakıyorlar gerçekten.Bazılarının üzerinde cell phones yazdığı halde geçebiliyor.Şans çok büyük bir faktör.
    Yine APOLLOSHOW 'dan mı almıştın? Bu adama bende mesaj atıyorum hiç cevap vermiyor bana sorduğumda acaba bu tür bir durumda para iadesi yapıyor mu oan göre alıcaktım ama vazgeçtim açıkçası aliexpress zaten bence güvenilir bir site değil geçen gün canlı chatten görüşecektim gümrükte takılma ile ilgili takılsın sonra konuşuruz gibi saçma birşey yazmıştı.Biraz daha fazla verip Pandawillden almayı düşünüyorum.En azında paypal daha güvenli

üzerina bakan yok zanımca tamamen memurun o günki piskolojisi evde hatundan yüz bulamadıysa biz yandık işte yada aysonu gelip de maaş yetmediyse biz yandık işte benim kargonun üzerine 8 dolar yazmışlar hiç bir talebim olmadıgı halde hediye ve iletişim de yazılıydı ama 10 gün gibi bi sürde geldi buda neredeyse bir ay olucak gürükge takıldı on dakika arayla siparişler verildi çok ilginç bi durum ayrı ayrı isimlere verildi hemde ayrı hesaplardan apollo showdan vermiştik zaten tr dil destegide yok ama adam çoksatıyor ve güvenilir gibi bozulan telefon için mesaj attım ama bana bir hafdada döndüler ve bahaneleride çok yogun oldugumuz içiin tabi hiçde benim mesajıma alakalı bir cevap degildi klasik müşteri temsilcisi biz rom önermiyoruz garanti dışı kalır cihaz v.s. yani teknik destekleri yok zaten olsada nasıl göndericez ki gelen kargo poşetinde 26 tane 2.5 dolarlık pul doluydu zaten telefonun degeri kadar pul var üzerinde nasıl göndericem neyse artık olan oldu hakımızda hayırlısı olur inş.

• quote:

Yazdığından hiçbirşey anlamadım.Ama şöyle açıklayayım telefon gümrüğe takıldıysa ki öyle görünüyor onu ordan alma ihtimalin çok zor çünkü ithalatı yasak biri ürünü olarak geçiyor.Büyük ihtimal gümrükte sana aç paketi bakalım diyecekler sen yinede öğrenciyiz falan filan ajitasyon yaparsın olursa artık.Bu durumda ürün senin eline geçmediğine göre ödemeyi onaylamayacaksın.
    Parayı nasıl alıcaksın diye sormuştum ben zira sanırım APOLLOSHOW diye birinden aldın sende ? Yanılıyormuyum? Bende mesaj atmıştım almadan önce böyle gümrük problemi olursa paramı iade alabilirmiyim diye bir cevap vermedi.
    Yani mal adama geri giderse ya yeniden postalayacak ya da para iadesi yapacak ya da seni uğraştıracak ki aliexpress belli ki müşterinin yanında durmuyor bu forumda aralık ayından beri parasını alamayanlar var ama siteye baktığında 7 ile 10 günde alırsınız yazıyor.
    Ayrıca yeni yasaya göre telefon olduğu anlaşılırsa geri gitmiyor sana ceza kesiliyor ve telefona devlet el koyuyor o yüzden baktın vermiyorlar tablet falan dersin ki geri gitsin.
    APOLLO show ile konuştun mu hiç böyle böyle ürün takıldı diye?

hocam neyse onu anlatmayı düşünüyorum zaten ögrenciyim desem bile inamazlar bu yaşda ne ögrencisi derler mal elime geçmedigine göre para iadesi istemek hekkım diye düşünüyorum daha önceki mesajlarımı cevap vermediler ama gümrük sorunu için tamam biz sana paranı verelim diyeceklerinide sanmıyorum aliexperss zaten müşteri dostu bi yer degilmiş yorumlardan anladıgım kadarıyla yasada henüz yürürlüge girmedi sanırım ama biz sanırım ptt grevine denk geldik 8 aşamadan geçmiş kargo 7 ci aşamada ptt ye teslim edildi yazıyordu anlam veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazan50

quote:

yapacak bişey yok geri gider adrese iade olur. paranı almaya çalış . ben sakata geldim alamadım . en son bankaya itiraz çektim 1 aydır ses yok bakalım

hocam size ne dediler ne yaptınız paylaşırmısınız belki biraz tecrübemiz olur geri gitme şansı varmıdır şayet geri giderse belki başka bir adrese isteyebilirim
  • Suren varsa acele etme 1 2 gun kala aliexpressten dispute acacaksin bunun sonucunda mahkeme olacak sen ve satici arasinda bu asamalarda kargo takibinin screen shootunu al aliexpresde dispute acarken foto bolumu var oraya yukle.sonra adamlar biraz mirin kirin yapacaklar ama muhtemelen 15 20 usd kargo parasini kesip gerisini iade edeceklerdir.apollo ciddi bi satici delillerin ve anlatimin duzgun olursa buyuk ihtimal paranin bi bolumunu alirsin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.