Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen benimi takip ediyosun ne işin var bu konuda :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinnitem1

Google Play Hizmetleri durdu hatasını şarj aletini takınca ve çıkarınca alıyorum.Sanırım SuperUser güncellemesi ile alakalı.Yeniden rom kurunca ortadan kalkıyor.Tahminim fabrika ayarlarına dönünce de düzelir.

google play durdu hatası yüzünden ;fabrika ayarlarına dön dedim 1447 rom kurulu. yalnız dönerkan sync yok diyip telefonu sıfırlamadı .tekrardan rom kurmak lazım sanırım :(
  • achillus79 A kullanıcısına yanıt
    aynen takip ettim :D ve sorduğum sorudaki programın özellikeri bizim redmi2 de de varmış kurmaya gerek kalmadı
  • Rom kurmadan önce Wipe/Dalvik-Chase ve System yaptım.Rom kurmak istedim.Hata aldım.Cihaz bootda kalıyor.Sanırım bootu uçurdum.Windows 7 kurup,1447 kurabilir miyim?
    Ekleme;W7 kurdum,SP Flash Tools ile 1447 romunu ve custom recoveryi yükledim ama W7 den W10 a dönmem sabahın 4 ü oldu.
    Peki zip olarak 1447 romunun yedeğini alabiliyor muyuz?Maksadım içinden apk silmek ve eklemek.Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinnitem1 -- 7 Aralık 2015; 11:24:45 >
  • Tekrar teşekkür ederim. evet biraz daha detaylı araştırınca dediğiniz gibi securtynın yeterince işimi gördüğünü fark ettim. Bu arada power management te dikkatimi gereğinden fazla güç tüketen

DRM Korumalı İçerik Deposu
    Google backup transport +
    Google kişiler senkronizasyonu +

Bu üç uygulamayı telefonumdan kaldırdım an itibari ile daha önce 2 gün olan şarj süreme tekrar ulaşıp ulaşamayacağımı takip edeceğim.
  • Evet son durum hakkında bilgi vermek istedim

şarj süremde değişen bir sey olmadı kaldırdıklarımın yerine;

Media store
    Facebook
    Google hizmetleri çerçevesi aldı ilk 3 sırayı

Bunun yanı sıra telefonumda sürekli "Maalesef Google hizmetleri durdu" uyarısını almaya başlatım bununla ilgili olarak öncelikle ilgili uygulamanın ön bellek dosyalarını temizledim, mevcut kullandığım uygulamaları güncelleyerek verilerini tazelemesini sağladım. Bu işlemlerden sonra hata sayısında azalma olduğunu fark ettim. Tahminin her hata faklı bir Google hizmet uygulamasının doğrulanması sırasında oluşuyor.

An itibari ile kullanmadığım Gazetelik, Müzik, Google Oyunlar, Gibi uygulamaları telefondan kaldırıyorum. pek bi faydası olacagını sanmıyorum ama problemi bulmaya calısıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarbarosTUGRUL -- 10 Aralık 2015; 19:20:42 >
  • Telefona yeniden 1447 rom yükledim. şimdilik Google play durdu hatası yok.Önlem olarak süper user i güncelleme yapmayacağım.
    Birde needromda miui 7 bir rom var .Onu jbart ile Türkçeleştirdim ama yüklemek için TWRP lazım (mış). bu yönetemin ne olduğunu ve a806 da işe yarayıp yaramayacağını bilemedim o yüzden deneyemedim.Keşke son çıkan 1532 idi sanırım onu Türkçeleştirebilsek.Onuda araştırdım biraz ama o iş biraz zor.Tek tek bütün apk ları decompile edip türkçeleşririp yüklemek lazım.Zor iş.
  • 1447 yükledim.Super User 2.60,2.61 ve 2.62 güncellemelerini recovery ile yaptım.Sorun yok.
    http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=438&t=1349538&hilit=SuperSU
  • Bazi programlar calisniyor hata veriyor.ayrica arada google olay hatasi veriyor.nsl cozucem acaba?birde full sarjda daha once 56 saat gosteren telefon simdi 41 saat gosteriyor.sizdede durum aynimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet son durum hakkında bilgilendirme hatalardan kurtuldum, telefonumun şarj süresi değişmedi, hala 1 gün ama bunun en büyük sebebinin gece şarja takıp sabah almam oldugunu dusunuyorum. güç tüketen uygulamalarda ilk 3 sıra;

İndirilenler % 53,3
    Facebook % 10
    Lenovo Camera and Gallery % 7,8

bu arada aklıma takıldı ben aveadan telsime geçişte bulundum. telefonumun şarj süresinin kısalması bu zamana tekabül ediyor. operatör şarjı etkilermi sorunun cevabını yılbaşından sonra tekrar aveaya geçerek alıcam
  • Arkadaslar bende aldim bu cihazdan imei degistirilmis olarak geldi. Fabrika ayarlarina geri donunce imei eski orjinal imeisine dondu. hep ayni imei kalmasi icin ne yapmam lazim? En iyi turkce rom hangisi ? Cihaz sifir kullanilmadi almak isteyen olursa satabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless161907 -- 19 Aralık 2015; 21:28:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google play hizmetleri durduruldu hatasını bende alıyorum ve bende neden bu hatayı verdiğini çözdüm gps açınca bu hatayı veriyor hele birde haritalara girersen eyvah eyvah romu tekrar attım şuanlık birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEFRIT

Evet. Öncelikle telefonun ilk açılması daha hızlı geliyor eskisine oranla. Psikolojik değilse harika

Anlatayım:

MALZEMELER

1- VIBEUI_V2.0_1536_7.184.1_ST_A806.zip isimli dosyayı indirmek gerekli.

Bu Lenovo A806 için çıkan en yeni orjinal romdur. Ben bunu indirmek için telefonun içindeki UPDATE yazılımı ile indirdim. Arından telefon hafızasına inen

VIBEUI_V2.0_1536_7.184.1_ST_A806.zip dosyasını PC ye kopyaladım. (Boyut: 895 MB)

bu dosyayı nederen bulabiliriz ?
    twrp yüklü olduğu için update yapamıyor telefon.

VIBEUI_V2.0_1536_7.184.1_ST_A806.zip dosyasını PC ye kopyaladım. (Boyut: 895 MB

• Arkadaßlar ROM dosyası linki yazabilecek var mı, telefon ingilizce türkçeye çevirmek istiyorum.

• Google play hizmetleri durduruldu hatasının; cihazın power saving moda alındığında olduğunu düşünüyorum.Dener misiniz arkadaşlar?Normal modda olmuyor gibi geldi bana.
    EKLEME; 1447 romunun haricinde rom kullanıp lenovo safe center apk'sını alıp buraya paylaşabilecek arkadaş aranıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinnitem1 -- 29 Aralık 2015; 22:42:06 >
  • Yukarda anlattıklarımdan sonra google play hatası almamaya başladım, ama şarj işi nafile 1 gün, son olarakta selfie çubuğu ile başım dertte sebebi ise selfie cubugunu taktıgımda kulak sımgesının bır ucunu mıkrofon olarak gösteriyor. dolayısı ıle cekım tusu ıse yaramıyor boyle bır dumla karsılasan varmı?

VIBEUI_V2.0_1536_7.184.1_ST_A806.zip dosyasını PC ye kopyaladım. (Boyut: 895 MB

ve yukardakı sürümün türkçe desteği?
  • arkadaşlar telefonu birisi arayınca su anda araba kullanıyorum diye otomatik mesaj gönderiyor . driver app programından dedim sildim programı halen aynı

varmı yardım edebilecek birisi. 1447 rom kulanıyorum tşkler
  • achillus79 A kullanıcısına yanıt
    Yeniden rom kuracaksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

Lenovo a806 satılıktır yaklaşık 4 aydır kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar üstünde temperli ekran koruyucu vardır,flip cover,silikon kılıf,full kutu içeriğine sahiptir,şarjı çok iyi gitmektedir 8 saat ekran süresi almışlığım var farklı modele geçmeyi düşündüğümden dolayı cihazım satılıktır FİYAT:400TL

sıfırı 330 tl değilmi bunun arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parmen -- 20 Ocak 2016; 21:06:49 >
  • telefon bozulursa ne yapıyoruz?bunu tamir edebiliryor mu lenovo tr
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.