Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, miuipro rom deneyen var mı hiç¿ Varsa bir kaç + - yönünü yazabilir mi¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @NEFRIT Hocam telefona 1536 verwiyonu kurdum.fakat google playe giremiyorum. Apk indirdim acilmiyor. sebebini bilen ve cozum gosterebilecek var mi?

• Telefona GAPPS yükleyerek sorunu hallettim. Google play ve diğer uygulamalar yüklendi. İngilizce olarak kullanacağım.
  • Arkadaşlar telefondaki root uçmuş. Telefona imei giremiyorum. İnternetten baktım. Çeşitli programlarla atılıyor. Birazdan atacağım. İmei için root yapmam mı gerekli ?

Edit: Arkadaşlar telefona rootgenius ile root attım(Teli görmeyin usb-driverı kurdum). Root-checker ile kontrol ardından İmei girdim. Şu anda sıkıntısız çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_150 -- 15 Mart 2016; 12:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_150

Arkadaşlar telefondaki root uçmuş. Telefona imei giremiyorum. İnternetten baktım. Çeşitli programlarla atılıyor. Birazdan atacağım. İmei için root yapmam mı gerekli ?

ne yaptın da root gitti. root gider mi ya.
  • Bilmiyorum Hocam fazla anlamıyorum zaten. 1536 versiyona yükseltince google uygulamaları ve root yoktu. İmei için data klasörüne girdiğimde klasör boş gözüküyordu. Root genius ile rootlayınca düzeldi. Şimdi sıkıntısız.
  • Muiu 7 mi 6 mı yükleyim ne dersiniz. vibeyi sevmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: NEFRIT

Rica ediyorum, linklerin silinmemiş olması sevindirici. Ayrıca Lenovo nun kendi security programı cidden bu konuda çok iyi. AVG - ESET denedim hiç birinde Lenovo security deki özellikler yoktu. Mesela arka planda çalışan yazılımları kapatmak. Bir beyaz liste oluşturmak ve istemediğin bir yazılımı aniden kapamasını onlemek.

Android başlangıcında otomatik olarak arka planda gizliden gizliye START yapan programları engelleyebilmek. Düşün resmen windows ta msconfig ayarı yapmak gibi bir durum bana göre. Yani bir optimize yazılımına gerek yok, kurupta boşuna android RAM 'ini harcatma önerimdir başka yazılımlara.

Ayrıca Lenovo security çok iyi bir ateş duvarı hizmeti sunuyor. Ayarlarına girip bakarsan, kurdugun uygulamalardan görüşme yapma, sms , mms atma, kayıt yapma gibi yetkilere sahip uygulamları sana gösteriyor ve istersen onları bloke edebiliyorsun. Örneğin bir kamera yazılımı kurdun ama bunun sms atma yetkisi var, bunu kapatabiliyor ve uygulama sms atamıyor. Tabii sen uygulamayı kullanabiliyorsun, buna engel olmuyor.

hocam bana stabil bir rom önerebilir misin? telefonun durumu şuan vahim

Miui tavsiye ederim.a850+ da miui5 var güzel.yeni a806 aldım gelince miui yükleyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mrb arkadaşlar bende almayı düşünüyorum a.express den. Gumruge falan takılıyormu. Cevap yazarsaniz sevinirim.

• Ben de yeni aldım.Kesinlikle elden geçmesi lazım.Satayım desem fiyatı ne kadar acaba?
  • Arkadaslar, bizim A806lar 4.5g uyumlu diye biliyordum. Turkcell yeni simkart takip hazirim smsi attim. Ancak telefonunuz uyumsuz mesaji geldi. Bu sorunu nasil asariz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Arkadaslar, bizim A806lar 4.5g uyumlu diye biliyordum. Turkcell yeni simkart takip hazirim smsi attim. Ancak telefonunuz uyumsuz mesaji geldi. Bu sorunu nasil asariz?

Telefon uyumlu ama sanirim kayit ettiginiz imei 4g uyumlu olmayan bir telefona ait.bende lenovo k3 note var.imei sini samsung s2 ninkisini yaptim.sorguladigimda 4g uyumlu degildir cihaziniz diyor :D nasil hallolur bende bilmiyorum

• telefon uyumlu ben japonyada lte kullandim . dedigi gibi baska imei kaydi varsa ondan olabilir.
  • elk-elektronik8606 kullanıcısına yanıt
    http://miuipro.ru/roms/

Şunu denediniz mi? Ben thl5000 ile kullanıyorum. Çok yakışıyor telefona. Kardeşimde lenovo var. Onda denemedim hiç. Uğraşmak da istemiyorum. Denerseniz, ileride sorun olursa miuipro yüklerim ona da.

Bu arada, eski telefonun imei 3g desteklemiyorsa 3g çalışmaz gibi bir durum olmaz deniyordu. Şimdi 4g için deniyor galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 23 Mart 2016; 8:47:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

http://miuipro.ru/roms/

Şunu denediniz mi? Ben thl5000 ile kullanıyorum. Çok yakışıyor telefona. Kardeşimde lenovo var. Onda denemedim hiç. Uğraşmak da istemiyorum. Denerseniz, ileride sorun olursa miuipro yüklerim ona da.

Bu arada, eski telefonun imei 3g desteklemiyorsa 3g çalışmaz gibi bir durum olmaz deniyordu. Şimdi 4g için deniyor galiba?

3g için sıkıntı değilde 4g için sıkıntı oldu evet.telefonun modelini ve imeisini baz alıyorlar.
  • 4gli telefon imei cakmak da kolay degilki. Nerden bulacaz yeni telefon imeisi. S4te bile 4g yokmus dusunun. Bu telefona s5 ve muadili imei mi cakacaz? En iyisi 3g de kullanmaya devam etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 23 Mart 2016; 23:51:52 >
  • ben eski bir Nokia çakmıştım o yüzden 3g uyumsuz diye uyarı veriyordu ama telefon halen çatır çatır 3g bağlanıyor.4,5g içinde aynı durum olabilir.Yani sorguladığınızda uyumsuz diyip bağlantıda sorunsuz olabilir.
  • imei değişimini kendi yapacak arkadaşlara duyuru ;

konuda anlatılan imei değişimi bu telefonda işe yaramıyor. verilen lenovo sürücüleri eksik.burada sürücülerin sadece bir kısmı verilmiş,telefonu tanıtamazsınız. MauiMETA ile değişim yapılacak. keşke konu sahibi yaptığı işi düzgün yapsaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parmen -- 1 Nisan 2016; 10:11:11 >
  • 4g de kullanabilen oldu mu A806sini?

• Ewet.ama her yerde cekmiyor.anlamadim gitti.ayni bolgede diger tel cekerken benimki cekmedi.ama baska bolgeye gelince cekti.ilginc

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.