Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom ile sorunsuz 4,5G kullanıyorum. Antalya şehir merkezininin her yerinde aktif değil.50-60 mbit arası hızları gördüm.
  • 360 security, du batery,du speed gibi uygulamaları silmek istiyorum,silemiyorum. nasıl sileriz bunları ?
  • sadece SMS sesini kapatmak istiyorum. bu alette kapatamıyor muyuz ? arama sms sesi birlikte kısılıyor.
  • metinnitem1 kullanıcısına yanıt
    4,5G geçiş işlemini nasıl yaptınız? Telefonun ime si kayıtlı mıydı?
  • Eski motorola cihazımın imeisi.SIM kart değişimini bir kaç ay evvel yapmıştım.Başka birsey yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinnitem1 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç yerde 4g desteklemeyen eski imei li cihazlar için geçişin farklı yollarla yapılacağını okumuştum. Yani ilkin 4g destekleyen telefon ile kayıt yaptırılığ sonra kayıtsıza takılabileceği yazıyordu. Belki de her oparatör için geçerli değil?
  • Ağzı olan konuşuyor.TT' deyim.SIM kartı değiştirirken; bayan destekliyor mu diye SMS atacaksınız dedi.Ben cihazın GSM arenadaki linkini gösterdim.Baktı olmayacak sorgusuz verdi SIM kartı.Şubat ayında yaptım SIM kart değişimini.Diğer operatörler için birşey diyemem ama.Kolay gelsin. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinnitem1 -- 4 Nisan 2016; 23:11:23 >
  • Yani dediğiniz gibi, işin içine girmeden bilemezsiniz. Adamlar sonuçta para kazanacak.Niye 4g hizmeti vermesinler, bu da var.
  • Vodafona da acık 4g acık olumlu bursa merkez

• Selamlar. resimdeki hatayı alıyorum sorun ne olabilir sürücüleri yükledim
    Bu mesaja eklenen görseller:

• kocakus yazmış görmemişim "Ben hic ugrasmayin derim. Dogrudan ilk sayfaya gore kurulumu yapin. Needrom sitesinden not free altindaki 1447 v3 baralajbi romu kurun. Son surum rom bu. Sp flash tool hata verirse Firmare secenegine alin. İmei icin anlatilanlari yapinca oluyor." Teşekkürler
  • Hızlı şarj destekliyor mu cihaz?Bilen var mı?
  • Arkadaşlar Rom Aramaktan Usanan Benim gibi yok mu adam akıllı bir rom diyen varsa Bu Romu İndirin ben Bu romu kullanmaya başladım oldukça hoşuma gitti %98 civarı Türkçe hata yok oldukça hoş rootlu google uygulamaları mevcut hava durumu çalışıyor.

Lanovo A806 VIBEUI V2.0 1536 indirmek isteyenler

Link Aşağıda kopyalayıp tarayıcınızda açın [.] "]" köşeli parantezleri silin

http://www.cevizpaylas[.]com/lanovo-a806-vibeui-v2-0-1536-rom-turkce-en-iyisi-bu.html

yada google den "lenovo a806 türkçe rom" yazın çıkıyor

link alamayan olursa özelden atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senicilgin38 -- 11 Haziran 2016; 14:27:35 >
  • dsmgurkan D kullanıcısına yanıt
    Bence benim paylaştım romu kullan 1447 adamı sinir ediyor hatalar veriyor özellikle google play hizmet güncelemelerden sonra 1536 hiç sıkıntı yok hatada yok daha Türkçe uyumlu Tavsiye ederim
  • Kardeş benim paylaştımı kullan

• arkadaşlar windows 10 a lenovo usb driver ve suit ikisini de kuramıyorum yardım eder misiniz.
  • Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ama benim sorunum şu,
    benhttp://www.needrom.com/download/lenovo-a806-2/ bu rom u indirdim,
    lenovo smart asistanı da kurdum ama ilk sayfada belirtilen ''lenovo usb driverı kurun '' denilen kısımda takıldım. usb driver linkini indiriyorum ama kuramıyorum bi türlü. basamak basamak resim ekleyeceğim bana yardım ederseniz çok mutlu olacağım.telefonu babama aldım ama ingilizce kısımlar olduğu için içim rahat etmiyor

bunu kurduktan sonra bilgisayarda bulamıyorum usb driver ı
    ayrıca ilk sayfada telefonu bataryasız şarja takın diyor ama benim tel, bataryasız gözükmüyor pc de

• quote:

Orijinalden alıntı: x571

360 security, du batery,du speed gibi uygulamaları silmek istiyorum,silemiyorum. nasıl sileriz bunları ?

Merhaba, System App Remover yazılımını öneririm. Bu yazılım ile neyi istersen kaldırabilirsin. Ama adikkat et sistem yazılımlarını kaldırma sakın.

indir:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumobile.manager.systemapp
  • quote:

Orijinalden alıntı: x571

sadece SMS sesini kapatmak istiyorum. bu alette kapatamıyor muyuz ? arama sms sesi birlikte kısılıyor.

Android ayarlar butonuna yıklayacaksın ilk önce, ardından

1- Profilleri
    2- General (yanında bulunan yine ayar butonuna)
    3- Volumes menusune
    4- Notifications --> kısmından sesi açma ve kısma işlemi yapabilirsin,

Bu sms, mail benzeri pek çok uyarının sesini kısacaktır, zil seslerini kısmaz.

Yukardaki anlatım kendi romuma göre, sende belki farklı olabilir, ama büyük ihtimal benzer bir ayar olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.