Şimdi Ara

Lenovo Club (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acil yardıma ihtiyacım var!!! lenovo tyofjtk modeli bir bilgisayarım var açılmadığından dolayı fabrika ayarlarına geri dçnmek zorunda kaldım ancak şimidide universal serial bus(usb)ile gelen diski takıp yükleme yapın diyo ve usb ile çalışan mause haricinde usb belleklerim bile çalışmıyor çorumda lenovo servisine götürdüm onlarda anlamadı.şimdiden çook teşekkürler.
  • serdarselik, yeni işletim sistemi yüklemen lazım. Sanırım fabrika ayarlarına dönerken bir yerde hata yaptın. Belki de önceden kurtarma partisyonuna zarar verdin. Hiç partisyon ayırma işlemi yaptın mı? Ne oldu da bilgisayar açılmamaya başladı? Kısacası daha fazla ayrıntı vermen lazım.
  • bilgisayarımı aldıktan bir hafta sonra oldu bunlar.geldiğinde zaten sıkıntılı olduğu belliydi.ve bir keresinde hiç açılmadı.bende lenovo care tuşuna bastım ve orda fabrika ayarları diye bir yer gördüm ve bişeler yapmaya çalıştım demek ki tamda doğru yapamamışım ve sonuç bu şimdi usb bellekleri tanımıyo ama ilginç olan mause u tanıyo .hiç partisyon yapmadım ve sanırım dediğin gibi sanırım kurtarma partisyonuna zarar verdim çünki yeniden aynı yüklemeyi yapmaya çalışıyorum ama bir türlü becerenedim.hemen şunu kabul edeyim ben bu işlerden hiç anlamıyorum bu yüzden çorum yetkili servise götürdüm ama ne yazık ki onlarda anlamadılar önce bana dedikleri kurtarma cd sini getir dediler bunu duyar duymaz anladım ki bu adamlar işi pek bilmiyor.ne yapmalıyım bilmiyorum.ama tek iyi tarafı bir arkadaşımla beraber aldık aynı makineden ondada var ve onda bir problem yok işime yarar mı bilmiyorum gobl1n eğer yardım edersen çok sevineceğim şimdiden çok teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar, ben de artık bir Lenovo N100 kullanıcısıyım, vatana millete hayrolsun

Bir sorum olacak, bilgisayarı ghostladıktan sonra yedek alacağım ve vista yerine windows xp kuracağım. Ghostlama işlemi sonucunda bir dvd den fazla yer kaplayacak şey tutunca ne yapabilirim. İki dvd'ye hangi programla parçalarım, sağlıklı olur mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Post - edit : Ghostlama işlemini hallettim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanchez_turbulencer -- 25 Temmuz 2007; 1:13:35 >
  • selam dostlar...
    şu an elinde CD 1,6 lenovo var ancak C2D ye terfi etmek istiyorum..Sizlere özendim :)
    ancak vatan bilgisayar ve hepsiburada da ürün kalmadı gözüküyor..uygun fiyata nerede bulacağıma dair fikri olan var mı...

şimdiden teşekkürler
  • sanchez arkadaşım dvdye kopyalamaya çalışma bence çünkü mutlaka boş cd istiyor bende 23. cdyi istedi bıraktım çünkü daha %30larda geziniyordu hiç birşey yüklemeden direk al yedeği o zaman 6-7 cd sürüyormuş çünkü oyunları bile atıyor cdye xp yükleyince çok performanslı bir makina oldu fakat benim bilisayarım bazen açılırken ekran donuyor ve 6-7 kez reset atıyor onun dışında çok iyi hayırlı olsun
  • ARKADASLAR 12 EKRAN LENAVO ALACAGIM,, 3 TIPI VARMIS HANGISINI TAVSIYE EDERSINIZ? SADECE MSN VE INTERNET VE MAİL İÇİN KULLANACAGIM TAVSIYE EDERMISINIZ ? YADA BASKA ONERINIZ OLURMU? EKSISI VE ARTISI NEDIR ,VE EN UCUZ NEREDE
    SAYGILAR
  • en ucuz vatanda oluyo genelde ben sana 15.4 N100 modelini tavsiye ederim çok memnun kullanan herkes
  • quote:

selam dostlar...
    şu an elinde cd 1,6 lenovo var ancak C2D ye terfi etmek istiyorum..Sizlere özendim :)
    ancak vatan bilgisayar ve hepsiburada da ürün kalmadı gözüküyor..uygun fiyata nerede bulacağıma dair fikri olan var mı...

şimdiden teşekkürler

biliyorum vatan da ucuz ama şu anda yok..şu anda nerede 900$ altına bulabilirim jtk yada ktk modelini..
  • @serdarselik

XP SP2 yüklemeyi düşünür müsün makinene? Eğer düşünürsen yaz. İndirip yüklemen gereken bütün driver'ları yazarım. Vista'dan anlamıyorum ve destek veremem. Diğer arkadaşların da yazdığı gibi boşa performans kaybı.

Süslü işletim sistemi istiyorsan Linux kur ve Beryl yükle. Performansı gör. Vista'yı geç.

Ben kendi adıma bilgisayardan anlayan biriyim ve Acronis TrueImage kullanarak recovery partition'ının yedeğini aldım ve sildim. Sonra üç partisyon hazırladım. Birine XP (10GB), birine Mac OS X (15GB) yükledim. 120 GB'lık harddiskin gerisini ise depolama için kullanıyorum. Her şey tıkırında ve Vista'nın "V"sini özlemedim.

@gateway_15
    6-7 kez reset ve ekran donmasını nasıl kabullenirsin? Bilgisayarla ilgili bir şey değil bence. İşletim sistemini yeniden kurup driver'ları yeniden yüklemeye ne dersin?

• evet bir daha kuracağım cd bulmaya çalışıyorum arkadaştan ödünç almıştım bazen yapmıyor bazen de çıldırtıyor işte neyse şu anda bi problem yok inşallah böyle devam eder
  • Ya arkadaşlar bu TY0FJTK nın fan sesi git gide artıyor, geceleri rahatsız etmeye başladı, bataryadayken fan daha seyrek çalışıyor ama adaptördeyken fan susmak bilmiyor. Tamam makina hiç ısınmıyor ama fan da çok nadir susuyor. Bu sıcak havalardan mıdır acep, bir de lonovo 3000 n100 ler için fan control programı falan var mı acaba?
  • iyi günler bende bu n100 den almak istiyorum acaba yardım edebilirmisiniz.hepsiburada.comdan aldığım baska bi urun arızalı cıktı ve korkuyorum.baska alternatif yerler varmıdır.

Teşekkürler.
  • F9G CORE2 DUO T5200 1.6GHZ-1024MB-80GB-14.1"-MAX 128MB-DVDMulti-WVPRE'yi Vatan Bilgisayar'da gördüm. İki ay kadar önce de Lenovo 3000 N100 (512 Mb ram - 80 Gb HDD) (TY0B9TK) aldım. Bir şey dışında gayet memnunum. O da WD external disk bağlandığında XP otomatik görüyor diskkin içine giriyorum. Özellikle veri aktarmaya başladıktan sonra external HDD görünmez oluyor. Sonra tekrar tanınıyor vs vs.... :(( Neyse. Bu sorunun bir çözümünü bilen varsa söylerseniz sevinirim. Bir de yukarıda ki makinayı da almayı ve Solaris kurmayı düşünüyorum. Fikirleriniz yardımlarınız makbule geçer...
  • 120GB WD Ext. Passport sahibiyim. Bir problem yaşamadım. HDD'nin kendi güç kablosu yoksa, büyük ihtimalle USB'den aldığı elektrik yetersiz kalıyordur. Eğer durum buysa, daha kısa bir USB kablosu dene. Benimki 10-15cm gibi bir kablo. HDD ile birlikte gelmişti.

İkinci sorun için:
    HCL (Hardware Compatibility List) for Solaris OS Search
    http://www.sun.com/bigadmin/hcl/search.jsp
  • quote:

Orjinalden alıntı: gobl1n

120GB WD Ext. Passport sahibiyim. Bir problem yaşamadım. HDD'nin kendi güç kablosu yoksa, büyük ihtimalle USB'den aldığı elektrik yetersiz kalıyordur. Eğer durum buysa, daha kısa bir USB kablosu dene. Benimki 10-15cm gibi bir kablo. HDD ile birlikte gelmişti.

İkinci sorun için:

sanirim guc konusunda haklissin... sol taraftaki usb'den alinca sorunsuz calisiyor gorunuyor.

big admin deki HCL'ye gelince ona daha once baktim. orada gorunmuyor. ama tabii makinayi kullanan birileri varsa belki yardimci olur diye dusundum. ozellikle ArdaR arkadasin yardimlarini bekliyorum donanimsal acidan bilgilenmek adina

yine de saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet_Han -- 28 Temmuz 2007; 19:41:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: earloflondon

quote:

Orjinalden alıntı: gobl1n

120GB WD Ext. Passport sahibiyim. Bir problem yaşamadım. HDD'nin kendi güç kablosu yoksa, büyük ihtimalle USB'den aldığı elektrik yetersiz kalıyordur. Eğer durum buysa, daha kısa bir USB kablosu dene. Benimki 10-15cm gibi bir kablo. HDD ile birlikte gelmişti.

İkinci sorun için:

sanirim guc konusunda haklissin... sol taraftaki usb'den alinca sorunsuz calisiyor gorunuyor.

big admin deki HCL'ye gelince ona daha once baktim. orada gorunmuyor. ama tabii makinayi kullanan birileri varsa belki yardimci olur diye dusundum. ozellikle ArdaR arkadasin yardimlarini bekliyorum donanimsal acidan bilgilenmek adina

yine de saol

Bende de 120GB WD Ext. Passport var. ama tüm usb girişlerinde kullanıyorum hiç bir sorun olmadı. WD de sorun yoksa USB girişlerinde problem olabilir. başka aygıtları takıp denedinmi. webcam, kablosuz mouse vs.

• arkadaşlar, TY0FKTK modeli, 0768 - FKG model kodlu Lenovo 3000 N100 notebook sahibiyim. Bilindiği üzre, üzerinde Windows Vista işletim sistemi yüklü olarak geliyor. Ben windows XP kurdum bu bilgisayara, fakat hiçbir driver'ını bulamıyorum. Lenovo sitesinden, bu bilgisayar için indirdiğim bilmem kaç yüz megabyte driver da boşa gitti. Help! Help! Help!

Elinde bu model bilgisayar, yahut bu bilgisayara uygun olan XP driver'ları olan bir arkadaş yardım ederse delircem sevinçten, o kadar yani.
  • arkadaşım o indirdiğin driverları yükledikten sonra C nin veya program filesın içinde drivers diye çıkması lazım ordan yükleyeceksin o zaman yükleniyor
  • gateway_15 kardeş, forumu okumuştum zaten, dediğin şeyi de denedim ama, o driver'ları yükledim, C altında drivers diye bi klasör çıktı, içinde manyak manyak uzantılı bi dosyalar var bi kaç tane, klasörün toplam uzunluğu da 549 kb olduğundan, bu iş yalan dedim, forumdan birilerine danışmaya karar verdim. Yine de sağolasın.

Elinde sağlam driver olan yahut linki olan bir arkadaş var mıdır acaba? TY0FKTK için Lenovo 3000 N100?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.