Şimdi Ara

Lenovo Club (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xp kurmadan önce c: deki drivers klasörünün yedeğini alın, çoğu driver ve özellikle omnipass programı orada var.
  • Arkadaslar benim Lenovo SNA6500 Philips modemle kablosuz baglanti kuramiyor. Kursa da surekli dusuyor. Su anda bu mesaji yazdigim iBook cok rahat baglaniyor. Siz hic wireless kullandiniz mi? Hangi router markasi ve modeliyle? Wireless karti Intel 3945ABG. Lutfen bilgi verir misiniz? Sorunsuz calisan router varsa onu alacagim.

Duzenleme: Isletim sistemi XP SP2.
    Duzenleme-2: Arkadaslar bu router'la calisan wireless karti almak daha mi mantikli olur? Biri calismazsa bir calisir her mekanda...
    Duzenleme-3: ZyXEL 660HW-T1 aldım. Bağlantı mükemmel. Problem SNA6500'deymiş. Linksys, USR, ZyXEL, Philips router'lar kullandım. Bir daha asla ZyXEL'den şaşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 23 Temmuz 2007; 13:59:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemâkan

Hnmn formattan sonra sürücüleri nasıl yükledin? Ben C:\DRIVERS klasöründe hazır olarak buldum sürücüleri ve hala nasıl olduğunu bilmiyorum.

cosh boy, fark bu linkte hdd ve işletim sistemi, TY0BJTK daha makul

Önce int ten indirdiğim driverların exelerini tek tek çalıştırdım. Bu exe ler, c:\driver die bi klasör oluşturup altına tüm driverları kopyaladı. Ondan sonra c:\driver klasöründen tüm dirverları yükledim hepsi bu kadar. Eğer c ye bakmadan önce sende driverların exe lerine tıkladıysa o şekilde driver klasörü oluşmuş olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

yani sp siz bi xp cdsiyle format atılmıyor mu? atılmıyorsa mevcut olan xp cdmize sp yükleyebilir miyiz?

Benim elimdeki sp siz XP cd si ile format atamadım. Başka bi cd denedim XP1 li onlada atamadım. 2 cd ile de boot ettikten sonra mavi ekranda ön yükleme yaparken hata verip yüklemeyi sonlandırıyordu. Sonra int.ten sp 2 li bi cd bulup onla yüklemeyi başardım.

Format attıktan sonra artık rescue and recovery i tekrar yükleyince lenovo care özelliği tekrar eskisi gibi çalışıyor ve fabrika ayarlarına hiç backup almamış olsanızda dönmek mümkün gözüküyor(Tabi teorik olarak denemedim :) ).
  • Arkadaşlar yine aklıma birşey takıldı. Bu TY0FJTK nın ekran kartı 128 değil miydi? Ben de 512 gözüküyor, gerçek değer mi bu ?
     Lenovo Club
  • quote:

Arkadaşlar yine aklıma birşey takıldı. Bu TY0FJTK nın ekran kartı 128 değil miydi? Ben de 512 gözüküyor, gerçek değer mi bu ?
     Lenovo Club

Bildiim kadarı ile 128 mb harici 512 e kadar da ramden yiyor.
  • arkadaşlar şu an recovery alıyorum fakat 12. cdm ve sadece %30 tamamlandı bu normal mi?
  • xpye geçiş yaptım arkadaşlar gerçekten makinanın performansında inanılmaz bir artış sözkonusu herkese tavsiye ederim fakat şu omnipass programını biran önce biri lütfen link versin veya upload etsin bulamadım netten bir türlü!!!
  • quote:

xpye geçiş yaptım arkadaşlar gerçekten makinanın performansında inanılmaz bir artış sözkonusu herkese tavsiye ederim fakat şu omnipass programını biran önce biri lütfen link versin veya upload etsin bulamadım netten bir türlü!!!

Omnipass i yedeklemiş arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz.
  • yardım ederiz sorun değil ama biraz daha araştırmacı olsak arkadaşlar ?

http://downloadcenter.intel.com/detail_desc.aspx?strstate=live&productid=954&dwnldid=12739&agr=y&lang=eng&prdmap=954

vista için yazıyor ama xp'de de sorunsuz çalışıyor.
  • arkadaşım valla googlea omnipass download yazdım 2 saat aradım bu sayfa çıkmadı ne kadar alakasız download sitesi varsa onlar çıktı çok teşekkürler emeğine sağlık ya bu arada bilgisayarımı açıyorum tam xp açılcakken res atıyo bu normal midir?
  • rica ederim.. tam xp açılırken reset atması tabiki normal değil :) yeni ram yaktın mı makinaya ? ne zamandır ayapıyor bunu, xp yi yüklediğinden bu yana mı ? güvenli kip'de açarken de reset atıyor mu ? bios update yaptın mı ?

cevap alayım :)
  • Omnipass çalıştı ama parmakizi sürücülerini yüklememe rağmen, program parmakizi aygıtını tanımıyor. Aynı durumda olan var mı?
  • Arkadaşlar TY0FJTK kodlu modele bir türlü ses kartı kuramıyorum..Wistayı kaldırdım xp professionel kurdum ama sesi bir türlü kuramadık..İbm'in kendi sitesindeki driverleri (model numarasını girerek te..) denedim ama olmadı..Siz nasıl ve nerden bulup yüklediniz ses driverini?? BU konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı? Yardımınızı bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighEND

bu arada ses karti sorunum vardi sp2 kurulu oldugu için lenovo bi exe indirmemi istiyormuş oda burda

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-65456

en alttan sp2 turkce yi download ediniz ...

Aynı problemi yaşıyor olabilirsiniz bir de bunu indirmeyi deneyin

• quote:

Omnipass çalıştı ama parmakizi sürücülerini yüklememe rağmen, program parmakizi aygıtını tanımıyor. Aynı durumda olan var mı?

bende de bazen yapıyor kafasına esince çalışmıyor vistada da yapıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gateway_15 -- 17 Temmuz 2007; 18:48:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cupra

yardım ederiz sorun değil ama biraz daha araştırmacı olsak arkadaşlar ?

http://downloadcenter.intel.com/detail_desc.aspx?strstate=live&productid=954&dwnldid=12739&agr=y&lang=eng&prdmap=954

vista için yazıyor ama xp'de de sorunsuz çalışıyor.

Çok sağolasın

• arkadaşlar bilgisayar xp açılınca kendine reset atıyor nedeni ne olabilir? açılınca sistemin kapatılması gerekti şeklinde yazılar çıkıyor...
  • gateway kardeş elinde lenovo fotoları var mı?Farklı fotolar.Senin çektiğin eklersen çok iyi olur
  • quote:

arkadaşlar bilgisayar xp açılınca kendine reset atıyor nedeni ne olabilir? açılınca sistemin kapatılması gerekti şeklinde yazılar çıkıyor...

bi sistem ısılarını kontrol et ve fanlarını

baktin bir sorun bulamadin servise gotur derim

geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.